Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm sekerler nasılsınız ben sukur ıyıyım tostımde ıyı verem asısı oldu ama sanırım tutmadı deneyımlı anneler verem asısının tutup tutmadıgı nerden anlasılıyo bılgınız var mı

slm canım iyi olmanıza cok sevindimm kendine ve bebişine cok ii bakkkk

bakmam mı gulümmmmmmm sende ıyı bak mınısıne kızın mı olcak senın ne ıcımden kızına ıyı bak demek gecıyo hep

ayyy canım benim çok tesekkürler burdan arkadaşlarda öle sölüyo elem ablayla görüştük dünde oda diyo kızın olucak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kuzum nasıl olsa ikiside yok tabii babamız kız istiyoo hani daha tatlı oluyolar ya bide mesela bize arkadasları geliyo onların cocuklarından erkek olanlara hiç bakmıyo ama kızlara eşim daha baska bi sevimli oluyo canım kocişim benim allah gönlüne göre versin inşallahhhh

Son düzenleme:

rabbım hayılısını versın canım nasıl mıde bulantıları var mı

Polis eşi değilim ama erkek arkadaşım polis. Bu yüzden araştırıyorum bir polisle evlenmenin her yönünü, burayı buldum.

Benim erkek arkadaşım 23 yaşında ve 3 yıldır İstanbul'da çalışıyor, en geç 2 sene sonra Doğu görevine gidecek ki ben de şuan 21 yaşındayım, üniversite sondayım ve mezun olunca da burda özel sektörde başlayacağım muhtemelen. O yüzden onun Doğu görevi boyunca ayrı kalmak durumunda olacağız ki o da bu yüzden Şark görevi en kısa olan yerleri tercih etmeyi düşünüyor, Hakkari falan gibi. Zaten ben de 27 yaşıma kadar pek evlenmeyi istemiyorum, o da öyle. O yüzden Doğu görevini, askerliğini hallet öyle gel beni iste dedim geçen, o da zaten babam onları halletmeden evlenmeme izin vermiyor dedi.

Biliyorum, yazdıklarım kafa karıştırıcı. Bunları anlattım, çünkü bir polisle evlenme süreci dahil her konuda sizlerden iyi bilgisi olan yoktur. Şimdiden teşekkürler her türlü tavsiye ve fikirleriniz için.

öncelikle hoşgeldin canım
anladıgıma göre siz zaten karsılıklı oturup konusup bu sekilde anlaşmışsınız madem doguyuda kısa yapmak istiyo ve daha askerligi var bencede bekle ayrılık evlilikten sonra zor olur benim eşimde kursa gitcek 15 günlügüne simdiden napıcam onsuz diyorum polis eşi olmak hem zor hemde cok gurur vericidir eger seviyorsan gercekten sevginin, sevdiginin yanında ol olmasanda yanındaymış gibi hissettir....
hakkında hayırlısı olsun inşallahh allah kavustursun tatlım benim kendine ii bakkk

Hoşbulduk.

Evet karşılıklı oturup anlaştık ki zaten bizim beklememe gibi bir seçeneğimiz yok çünkü ikimiz de (özellikle ben, ona kalsa eminim o kadar beklemez) 26-27'ye kadar yolu var diyoruz, ikimizin de bekarlığın tadını tam çıkarması, aklımızda bir şey kalmaması ve her şeyi yerli yerine oturtmamız açısından.

Benim sorunum daha çok şu: Biliyorum ki polis eşleri büyük sabır ve fedakarlık göstermek durumunda oluyorlar ve bu durum açıkçası benim gözümü korkutuyor bazen. Polis eşi olmak nasıldır, eşleriniz nasıl davranıyor size vs? Yani aklınıza gelen ne varsa bu konuyla ilgili anlatırsanız çok sevinirim.

Bir de şöyle bir şey var, ben hep çok başarılı bir öğrenci oldum. Şuan iki üniversite okuyorum, iki yabancı dilim var ve arkadaşlarım, ailem sayesinde de entellektüelite seviyem yüksek. Ama o hep tembelmiş sanırım öğrencilik hayatı boyunca ve yanılmıyorsam lisede bir kere sınıfta kalmış, 2 yıllık polis okulundan mezun ve Açıköğretim'den İşletme okuyor şuan. Ben Karadeniz'liyim doğma büyüme, o da Doğu'lu. Yanlış anlaşılmasın bunları kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum ama acaba bu tür farklılıklar aramızda problem olur mu ilerde? Bir de annem bugün geldi sana birini buldum doktor, hemşeri vs. falan dedi, daha da üzüldüm, haliyle o da. Biraz konunun dışına çıktım kusura bakmayın.

sanırım sana polisligin zor oldugundan bahsedilmiş evet öle stresli işleri canım ama bunu polis kötü davranır ailesine diyede sakın düşünme illaki arada problemler oluyodur istemeden oda alttan alırsınız birbirinizi idare edersiniz her evlilikte oldugu gibi bilmiyorum ben kendi adıma sölim eşimi çok seviyorum çok bilgili ve çok anlayışlı maşallah diyim hiç'te pişman olmadım rabbime şükürler olsun ki şimdi ondan bir parca tasıyorum polis eşi olmak her kula nasip olmaz derler polis eşi olmak çok gurur verici bi durum bunu yasayınca sende anlarsın canım bence senin az biraz kafan da karısmış annen de öle sölüyomus ya eger gercekten seviyosan gerisi boş diyorum kafa yapınız uyuşmasa zaten şimdiden uyuşmaz önce kararlı olmak lazım ben bu kişiyle yaparım diosan olur ama yok diosan o senin kararın çünkü suanda en iyi sen tanıyosun ve sen en güzel kararı vericeksin hayatında bol şans rabbim gönlüne göre versin inşallahhh umarım az da olsa acıklayıcı olmusumdur canım kendine cok ii bakk

Evet çoğu yerde duydum bunu ve gözüm de korktu açıkçası. Mesela bugün buluşacaktık ama işten çağırdılar buluşamadık. Derdim bu değil ama işteyken de hep aklım onda kalıyor ki Şark görevine gidince o ne yapacağım diye düşünüyorum. Korkuyorum o yüzden ilerde daha çok sevdiğimde onu ayrı kalacağız, hep böyle aklım onda kalırsa ne yapacağım diye. Diğer konuya da gelince dün akşam mesajlaşıyorduk, "Sükut ikrardan gelir." dedim, o ne demek dedi, ben böyle kalakaldım. Benim için bilgi ve entellektüelite biraz fazla önemli sanırım. Kesinlikle biz sohbet ederken konuşmaya konu bulamadığımız anlamına gelmiyor bu aksine gayet eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz ama bazen de korkuyorum ya ilerde aramızda kültürel fark anlamında çok sıkıntı yaşanırsa diye. :44:

Size de hayırlı Cumalar. Siz eşinizle çok mutlusunız sanırım maaşallah. Allah arttırsın, siz, bebeğiniz ve eşiniz de O'na emanet.

mrb hanımlar...
bende bi polis eşiyim ve unlove sana cvy yazmak istedim canım...
polis eşi olmak zor evet ama bi oakadar da kutsal benim için...
polis eşi olacaksan eğer biraz sabıretmen lazım ve herşeye göğüs germen lazım...
biz şuanda şırnaktayız ve 16 günlük anneyim...
emin ol bazı sıkıntılar oluyo...
en basiti bi yere gitmek istesen bile eşinin işi buna müsade etmio ama eğer karşındaki insanı sevio ve onunla anlaşabiliyosan bunların hepsine göğüs gerebilirsin...
benim eşim işini eve taşıyan biri diiil...
gayet güzel davranıo ve çok şükür hiç bi sıkıntı derdimiz yok...
emin ol canım, ve korkma poliş eşi olmak guru verici ve aşkımla gurur duyorum...

evet canım çok şükür allahıma helede bebişimizin haberini alalı ucuyoz resmen hiç bişe moralimi bozmaz o derece süperim yane darsıda sana olsun inşallah çok güzel bir duygu yaa insanın sevdiginin bir parcasını tasımak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım inanki en güzel kararı yine sen vericeksin biraz daha tanımaya calışın bakalım belki fikirlerin degişir her sekilde o yüzden hkkında hayırlısı neyse o olsun diyorum tatlım benim kendine iyi bak fazlada kafana takma herseyi sekerrr

slm canım hoşgeldin bizde malatyadayız sarka geldik bu yıl yazdıklarına aynen katılıyorum rabbim hepimize önce saglık sonra huzur ve mutluluk versin inşallah rabbim bagışlasın kuzusunuda

esselam kızlar hayırlı geceler

meloşum naber kuzum nasılsın bakalım minnoş nasıl
ay bak ne zaman seni düşünsem erkek olacak gibime geliyo heee :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…