günaydın cnmm evet temmuz annelerdenim
sanada tatlım naber nasılsınn
iyim şekerımm sen nasılsın bebiş nasıl..:13:
esselam hayırlı akşamlar canlar
meloşum napıyon kuzum nerelerdesin denk gelemiyoruz yahuu
gerçi bende pek sık açmıyorum pc yi şal başladım kendime bi gayret örüyorum bakalım
aminn meloşum hayırlıs olsun diyorum...artık sen bi dogurda geriden bakalım ne olurr bakacazz
aysel34 kızz nasılsınn bakalım cnmtanem,,yemkelr ne alemde alman pastasııı istiyorum
bende iyiyim canım cok sükür teşekkür ederi bebişte iyi teyzesi pazartesi kalp atışını dineldik kuzum uslu uslu oturuyo göbüşümde senin bebişlerde iyidir inşallah ayse ismail kuzularım yazmıssın yaa benimde canım onlar cünkü biri annem biride babamın adı
gunaydınn melikacim senınde bebeşinde ıyı olduna sevındım tatlım benım cocuklarımda ıyıler cok şükür büyüdüler evlendıler ama yınede benım ıcın bebeklerkuzularım benım onlarrr
ayyy hadi yhaaaa gercektenmi canım amannn desene ablamızsın ayy bende yemin olsunki bebişlerin var sanıyodummm
onlarada allahım evliliklerinde mutluluklar dilerim ablacım saglık olsun napıcan canımsınn ay ben simdiden kısmetleri çıkıyo senin gibi güzel olur kızın diolar arkadaslar yokkk veremem ısrar etmeyin diomm
hoşgeldin benim dünya güzeli canım arkadasımmm
naber nasılsın kusumm ayy canım benim şal da örermiş anam maşallah cok hamaratsın hade buraya gelinde banada ögret kusum bebek geliyo ama hiç örgüden anlamıyom bennnn
çok iyi yapıyon valla kafanı dagıtırsın bende istiyom ama artık derse felan calışmam lazım 3 ay kaldı yine sınavaa :18:
aysel34 kızz nasılsınn bakalım cnmtanem,,yemkelr ne alemde alman pastasııı istiyorum
evet yhaaa hamarat bacım benim herseyi süper kendi gibi kusumunnn ellerine saglıkk bende ondan alıyom hep tarfileri harika oluyo vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?