slmmm kızlarrr bende bi polis eşi olarakkk çook yanlızlık çekiyorum daha 1 senelik evliyim hala eşimin gece nöbetlerinde korkuyorum bana tavsiyelerinizvar mı acaba
tavsiyem var canım. alışırsın. benim eşim şu anda görevde. hemen hemen her yılbaşını ayrı geçirdik. bu seneki yılbaşı da öyle oldu malesef. polis eşiysen alışacaksın zamanla. :89:
evet canım kesinlikle öyle. o bu gece nöbette bende burda nöbette. alıştım artık 5 yıldır böyleyiz. 12/24 çalışıyor. tam gün izinli hiç olmadı desem yeridir. hatta şöyle söyleyim evlılığımın ilk zamanlarında evde uyurken ben onu görevde sanıyordum telefonla rıyordum ve bir de bakıyordum ki evde çalıyor cebi :)) sonraa aa evet gece nöbetinden çıkmıştı diyerek kendıme geliyordum. :) komik ama gerçek. zamanla alıştım şimdi şark görevindeyiz.
evet canım yaa onu sevmeseydim severek evlenmeseydim belkide sabrım tasardı su durumda ama o herseye bedel işte bizde sark görevindeyiz canım 6 ay oldu geleli malatyadayız siz nerdesiniz canım allah kolaylık versin özelliklede şarkta olan tüm bay ve bayan polis ve asker mensuplarına inşalahhh
biz 3,5 yıldır diyarbakırdayız canım. kocalarımızı sevmesek zaten çekilmez diye düşünüyorum. tabi arada büyük sorunlar da yaşadık 5 sene içinde o da eşimin işiyle ve benim evliliğe henüz hazır olmamamdan kaynaklandı sanırım. neyse çok şükür atlattık. şimdi birbirimizi daha iyi tanıyoruz ve daha çok seviyoruz. bu gece saat 00:00da kapı çaldı lojmanda olduğumuza güvenerek açtım kapıyı bir de baktım ki çiçekçi elinde güller :)). eşim görevdeydi ama beni de düşünmüştü. çok ama çok mutlu oldum. Allah onları korusun. yar ve yardımcıları olsun.
çok tesekkürler bitanem benim bizde bebişimle arkdstayız eşim görevde tek basıma girdim ama 12 de aradıı her yıl gibi yanımda olmasada hissettirmedi canım askım benimm rabbim korusun inşallah eşlerimizi ve bizi hersey herkesin gönlünce olsun 2011 ılı herkese ugurlu gelsin inşallahhhh:98:
Erkek arkadaşım da mesaj attı, kutladı sağolsun.Oldukça yoğunlardı dün gece Taksim'de görevliydi, malum oranın hali belli. :18: Allah hepimizin en çok da onların yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Polis eşi olmak deyince yalnızlık ve sabır geliyor aklıma. Düşünüyorum da sanki bunun kötü yönleri olmasına rağmen iyi yönleri de varmış gibime geliyor. :44: Kendi adıma konuşayım, ben çabuk sıkılan bir insanım, hatta evlenip de bir insanla 30-40 yılını bir insanla beraber geçirme fikri beni boğuyor ve sıkıyor, belki de evliliğe hazır olmadığım içindir bilemiyorum. Ama bu açıdan düşününce diyorum birbirimizi görmeyince hep özleriz birbirimizi ve o ilk günkü heyecan, aşk hep devam eder, hep bir heyecan olur, göyle jestler falan olur gibi hissediyorum.Sizce? :44:
gerçekten sevgi olmasa cook zorrr ama güzel yanlarıda var hergün daha fazla seviyorum ve özlüyorum onu ama dogum gunumde evlilik yıldönumunde ve vee dün akşam yılbaşına yanlız girdim gerçi hamileyim bebişimle girdik ama babamız yoktu alışmaya çalışıyorum bazen isyan ediyorum beni böyle gördükçe mesleği bırakmak istiyo eşim ama mecbur ekmek parası
slm sekerler aysencım cok sevındım annene gıtmene bende cok ozledım annemı gercı 1hafta oldu ayrılalı ama olsun 4ay yanında kaldıktan sonra ayrılık cok zor oldu.meloş yolculuk ne zaman???
bu arada biz sonunda özel bı gunu bırlıkte gecırebıldık
ne guzel dıyeceksınız ama pekte guzel sayılmaz malum gorevden cıktıgı ıcın uykusuzdu bıraz uyur bıraz uyanık bırlıkte gecırmek denırse
aminn canım da nasıl yani 30-40 yıl bi insanla sıkılırmısın?? :26: olmaz kuzum ee napıcan yaa sanırım evlilige hazır deilsin bencede bak evlenirken nikahta ne diyo memur hastalıkta saglıkta ve bir ömür boyu dimi canımo yüzden sana tek sözüm evlilikte acele kararlar alma bu durumda ve cok ii düşün karsındaki kim olursa olsun sunu sor kendine ben bu adamı bi ömr boyu sever özlermiyim evlenebilirmiyim yapabilirmiyiz acısıyla tatlısıyla yanında olurmuyum kusum pişman olacagın kararlar seni mutsuz eder o yüzden iyi düşün taşın olurmu hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her daim
hadii yaaa oda süpermişş kuzumm biz onuda göremedikkkcanı saolsun aşkımın :98:
yolculuk yapmıcaz kuzum kayınbabamı ameliyat etmediler bide benim lekem oldu eşimde korktu bebişimize bişi olur diye kayınımda demiş cocuguna bişi olmasın 3 ay dolmadan yolculuk yasak ilkide düşükle sonuclanınca buna titriyoz inanki bakalım şimdilik böle ama kayıbabam artık her an bişi olabilirmiş doktor zaten alın götürün demiş rabbimden hayırlısı inşallah keşke bebişimizi görse diom inanki yazık ya çok üzülüyom dün konustuk kızım ii degilim ben midem bulanıyo diyo allah herkesin hastasına bol şifa versin kuzum
Dediğim gibi evliliğe hazır olmamamdan kaynaklanıyor ama zamanla evliliğe hazır oldukça oturacak bir histir bu inşallah.:44: Yoksa tabii ki hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde beraber olmaya evet dedik mi ötesi yoktur benim için de. Ben de o dediğiniz soruların cevabını alabilmek için zaten zaman bırakıyorum, bekliyorum, bakalım. Çok teşekkürler.
Kayınvalideniz için tekrar çok geçmiş olsun diyorum. Bebeğiniz de inşallah sağsalim doğar, sıkmayın canınızı hiç.Benim de yengemin ilki düşük oldu ve o da şuanda 3 ay 1 haftalık hamile. Bebeğinizi de Allah analı babalı büyütsün, kendinize çok dikkat edin.
çok tesekkürler bitanem benimmm güzel dileklerin için rabbim güzel gönlüne göre versin inşallahhh
Çok teşekkürler, hepimizin inşallah. Bu arada dalgınlıkla kayınvalide yazmışımi kayınpederinize çok geçmiş olsun, pardon.
selamlar..
herkeze ıyı hafta sonları dılıyorum..
hastalara sıfa dertlılere deva ısteyenlere bebe ve herbırımız ıcın saglık huzur ve mutlulukla dolu bır yıl olsun ınsallah...
operım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?