Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Bu arada güzel annecikler ve şeker bebekleri, hepinize çok geçmiş olsun, kendinize çok dikkat edin.

çok tesekkürler tatlım benim bizde cok memnun olduk seni tanıdıgımıza her zaman her konuda yardımcı oluruz hiç canını sıkma güzel hayatın tadını cıkarmaya bak her dakikanın hemde canımsın send ekendiğne cok iii bak olurmu

slm dishecim seni aramızda görmek ne kadar güzel hoşgeldinnnn
çok soal tatlım benim gözün aydın gitmişsin kontrole inşalah saglıcakla gelir kuzusun canım benim

Çok teşekkürler hepinize, gerçekten çok mutlu oldum sizlerle tanışmaktan. Bu arada inşallah bebeğiniz hayırlısıyla doğar, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin.

Bizim meseleye gelirsek, bugün çok büyük bir sınav oldu bizim için ve hala atlatabildik mi emin değilim açıkçası. Uzatmadan olayı anlatayım. 1 haftayı aşkın süredir bugün buluştuk ve gerçekten de özlemişiz birbirimizi. Buluşmamızın sonunda bir çay içelim dedik, oturduk bir yere. Ben de romantiklik olsun diye buna mesaj attım seni seviyorum falan diye, ben mesajı yazarken de kime atıyorsun falan dedi ben de şakaya vurdum işi. Bu muhabbetten dolayı da o ona gönderdiğim mesaja bakmak için telefonunu eline aldığı sıra telefonunu istedim, verdi. Normalde hiç huyum değildir öyle mesaj karıştırmak falan ama içime doğdu herhalde. :85: Giden kutusuna baktım ama gelen kutusuna bakmayı hiç akıl edemedim. O da benim telefonuma bakma muhabbeti ederken o sırada ben senin telefonunun mesajını karıştırmam çünkü sana güveniyorum dedi. Neyse telefonunu eline alınca tam hatırlamıyorum muhabbeti ama o sırada ohoo gelen kutumda 2 bin bilmem kaç tane mesaj var dedi. Bunu duyan ben durur mu? Hemen telefonu istedim ama vermek istemedi, 2-3 kez tekrar edince verdi. Gelen kutusuna bakıyordum ki bir kızın mesajlarına rastladım, arada saçmasapan mesajları da var kızın ve en son kısa bir süre önce gönderilmiş ama benimle tanışmadan 2 hafta önce falan. Başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum, dedim bu kız kim, dedi senden önce çıktığım (söylemişti daha önce 1 yıl çıktığı bir kız olmuş). Ben çok sinirlendim kalktım gittim, arkamdan geldi, dedi ne oldu. Kızla 1 yıl çıkmışlar ama 1 ay küs 1 ay barışık falan(bunları biliyordum zaten), artık en sonunda iyice sevgimiz tükenmişti dedi, en son ayrılmalarından önce 1 ay yine küslermiş ve tamamen ayrılmışlar. 1 hafta sonra da kız başkasıyla nişanlanmış, bitti her şey ayrıldığımızda dedi. Dedim gerçekten duygularından emin misin, çünkü ben başkasının mutsuzluğunun üstüne mutluluğumu kurmak istemem, eğer aklın ondaysa hala durma burda dedim, o da hayır bitti onunla hiçbir alakam yok, mesajlar kalmış öyle ben seni seviyorum, samimiyim ve kendimden eminim dedi. (Bu konuda çok kötü olmamın sebebi de şu: Daha önce birisine böyle güvenmiştim, o da eski kız arkadaşımı unutamadım deyip gitmişti, o yüzden çok korktum). En son ayrılacağımız sırada küs mü ayrılacağız dedi. Neden, çok mu önemi var diye sordum. O da evet, çünkü seni tanıyorum, sen böyle gidersen aramazsın sormazsın, mesaj atmazsın, en sonunda da bitirirsin her şeyi dedi. Ben açıkçası bu cümlesiyle çok kötü oldum, çünkü gerçekten de bitirmeye değil belki ama hiç arayıp sormamaya niyetliydim. :26: En sonunda başkalarının bizim birbirimize olan güvenimizi yıkmasına izin verme dedim, o mesajları her şeyi temizle, geçmişten bir şey kalmasın dedim. Tamam dedi, özür diledi falan, öyle hallettik.

Aslında şöyle ki biliyorum mükemmel bir insan değil ama kendini düzeltmeye çalışıyor, çünkü benimle beraber sigarayı nargileyi falan bıraktı ben nefret ediyorum diye. Namaza bile başlama muhabbeti yapıyoruz, o derece yani. O yüzden geçmişini dikkate almamaya çalışıyorum, çünkü gerçekten çabaladığını görüyorum. Gerçekten niyetinin başka bir şey olduğunu düşünseydim anında bitirirdim, daha önceden yapmadım değil ama hissetmedim kötü bir niyet, o yüzden ona güvenmeyi seçtim ama hala içim biraz burkuk sanırım, düzelir inşallah zamanla.

Sorum şu, sizce ben mi abartıyorum? Ve diğer görüşleriniz? Kusura bakmayın uzun oldu baya ama sizi gerçekten kendime yakın gördüğüm için anlattım bütün bunları.

Son düzenleme:

tatlım karşındaki insan nasıl biri nasıl bir ailede ve ortamda yetişmiş hayat sepetinde neler getirmiş neler eksiltmiş bilmiyorum ama cok ıyı bildigim birsey var ki o da bi insan 7sinde neyse 7inde o'dur.değişim zaman emek ve sabır ister ki tesvik eden biri varsa bu değişim biraz daha kolay olur.sen destek olursan sonradan edınmıs alıskanlıklarından vazgecebılır ama su an.evlendıkten sonra bazı seyler bıraz daha farklılasıyor.sevdıgın ınsanı ne kadardır tanıyorsun???bu sorunun cevabına gore abartıp abartmaman bellı olur.kı bazen ben cok ıyı tanıyorum desekte aslında pek tanımıyo da olabılıyoruz yanı ınsanız sonucta verdıgın tepkı normal bence.ben 1bucuk yıllık evlıyım nısan dugun vs.toplam 1yıl ıcınde oldu faklı sehırlerdeydık oyle aman aman bı tanısmamızda olmadı gorucu usulu degıldı bırbırımızı sevdık babalarımız annelerımız cok yakın arkadastı yıllardır bırbırmızı bılırdık aynı hastanede dogmustuk aynı yerde babalarımız gorev yapmıstı aynı ıle sarka gıtmıstık cok sık gorusurduk ama 6yasından sonra bırbırımızı yuzyuze gormemıstık kı gormus olsakta ne kadar tanıyabılırdık kı sevgı manasında.sonra nasıpmıs sevdık bırbırımızı evlendık.ben esımı herseyıyle tanıdım dıyemem o da aynı sekılde benım ıcın oyledır.ama bazı oturmus kalıplar vardır onları bılırız sımdı sende oylesındır derınlemesıne bılgın yoktur ama tanımıssındır sana sundugu kadarıyla kendını.gecmıste yasadıgın tecruben her zaman karsına cıkmayabılır.bazen bazı seyler bıtmısse bıtmıstır.ama yınede bunu goz ardı etme bı kenarda dursun ıyıce tanı nasılsa vaktın var.ama sunu da unutma hayatta mukemmel ınsan yoktur herkesın bı kusuru eksıgı vardır bazen bu eksıklerı esler bırbırıyle tamamlar bazense gormezden gelınır ne yazık kı artık cıftler en ufak bı sorunda terk etmeyı secıyor.sakın bu hataya dusme elbet can yakan durumlar vardır katlanılmaz ama malesef katlanılmazlarımızda sımdı basıtlestı bu da gunumuzde askı basıtlestırdı sen askını yuksekte tut ama dıkkat ederek.kalıtesını dusurme.ıkınızde gecmıste yasadıgınız cukurları doldurarak devam edın yolunuza kı tekrar dusmeyın gecmısle yasayınca gecmıse donup donup sımdıkı anı kacırdıkca yarını ollmuyor ınsanı.makul olun evlılıkte boyle cunku aynı seylerı dusunmeyebılıyosunuz aynı seyı sevmeyebılıyosunuz karakterlerınız farklı oluyo ama yınede ben buyum deyıp kenara cekılmıyosunuz orta yolu bulup devam edıyosunuz yasantınıza.umarım faydalı seyler paylasmısımdır bu yazdıklarım bıraz uzun oldu ama yasadıklarımdan ve etrafımda yasanılanlardan cıkanlar.yasamak cok guzel guzel yasamayı bılınce.guzel yasamak dılegıyle

senın adına cok sevındım canım rabbım analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Şöyle ki onu çok çok iyi tanıyorum diyemem elbette insanız hepimiz, doğumumuzdan beri beraber olduğumuz kardeşimizi bile tanıyamayabiliyoruz bazen. Birebir tanışmadım ama iyi bir ailesi var bildiğim kadarıyla. Ve benim erkek arkadaşım da aslında kendi içinde çok iyi biri ama duygularını derinde yaşadığı, belli etmediği için dışarı yansıması çok daha farklı olabiliyor. :26: Geçmişiyle onu hiç değerlendirmek istemedim, çünkü anladığım kadarıyla benimle tanışana kadar biraz çapkın takılmış ama benimle tanıştığında ben bu muhabbeti biliyordum, çünkü biz arkadaş gibi takıldık ilk başta ve ben artık cidden aşık olmak istiyorum, evlenmek istiyorum diyordu. :44: Biz çıkmaya başladıktan sonra arkadaşıyla tanıştım bir gün ve arkadaşından öğrendim bunu da: Biz daha arkadaşken gitmiş arkadaşına fotoğrafımı göstermiş ve gayet ciddi hayatımın aşkını buldum demiş. Arkadaşı da biliyor onu malum daha önce hiç böyle bir şey duymadığı için bizimkinden ona helal, sonunda kedi olalı bir fare tuttun falan demiş. Şuanda da benimleyken değişim anlamında çabalıyor ama bu değişimin geçici mi kalıcı mı olduğunu anlamam için zamana ihtiyacım var, başka türlü emin olamam.

Diğer bir konuya gelirsek benim daha öncelerden çıktığım biri vardı ve çocuk her nasıl yaptıysa beni kendisine acayip güvendirmişti, en sonunda da eski kız arkadaşımı unutamadım deyip gitti. Ondan sonra rahatsızlandım ve panik atak teşhisi konuldu. O olaydan sonra bir 5 ay falan bütün erkeklerden nefret ettim, benim için hepsi düzenbaz ve ikiyüzlüydü. Parmağımda yüzükle gezerdim sırf kimse musallat olmasın diye, o dereceydi yani. O günden sonra benim için güven her şeyden önce gelir oldu. Bu olayda da bakıyorum, o kızla mesajlarının tarihiyle bizim tanışmamız vs. arasında çok fazla bir şey yok ve ben bir insanın kalbi böyle kısa zamanda değişebilir mi, ya bana da aynısını yaparsa diye bir sorgulamaya başladım ve bu bende güven bunalımı yarattı o insana karşı. En sonunda dayanamayıp ona mesaj attım bugün sana karşı güven sıkıntısı yaşıyorum, benim senin için kim olduğumdan ve duygularından gerçekten emin olmanı istiyorum, bu yüzden sen olumlu ya da olumsuz kararını verene dek seni yalnız bırakıyorum dedim. Ondan sonra bir daha da ne mesaj ne arama, sustuk ikimiz de. Bu geçici bir durum mu bilmiyorum ama en azından o insanı sonradan kaybetmektense şimdi kaybederim ya da şimdi her şeyi yerli yerine oturtup öyle devam ederim. Böyle düşündüm ve kararım bu oldu. Bakalım hayırlısı.

canım ya kıyamam.takdir ettim su son cumlelerını.cunku bastan temkınlı olmak ıyıdır her zaman her konuda.demıstın ya oncekı kızla bi küs bi barısıklarmıs dıye bu tur seyler ılıskıyı zedeler onlarınkıde tukenmıstır belkı alıskanlıktan ıbaret bı devam edıstır.senden kısa bı sure once mesaj gelmesı boyle bı durumda cokta onemlı olmaz ama yınede bılemezsın sen guzel hareket etmıssın benım nacızane fıkrım.umarım hakkında hayırlı olanın en guzelını yasarsın.guvensızlık cok kotu ve zor bı duygudur bılırım.herkesı kendıne dusman bıl dost cıkarsa sansına derdı annem.gercektende oyle bastan saglam tutarsan kendını sonrası guzel oluyo sımdı uzulursun ama ılerde baglanırsın vazgecılmezın olur daha cok uzulursun.en dogrusunu yapmıssın canım bekle zamana bırak o da kendını tartsın dusunsun saglam atın temellerınızı.

iyi aksamlar canım var mı bı gelısme

Çok çok teşekkürler ilginiz için. Ben öyle dedikten sonra dedi benim kararım yok, ben onu çoktan unuttum seni seviyorum ama sen bana güvenmiyorsun dedi. Bana ilk çıkma teklifi ettiğinde ona 3 şey sormuştum, bir bana her zaman sadık olur musun? İki beni her zaman sever misin? Üç ne olursa olsun benimle olur musun? Bu üç soruya da evet deyip söz vermişti. Bu sözleri hatırlatıp arkasında mısın dedim evet dedi. Ben de peki dedim, şans vermeye karar verdim, şuan toparlanıyoruz işte azar azar. Bu aralar da görüşemiyoruz malum yılbaşında onlar baya yoğun oluyorlar, öyle işte.

ne demek canım bırbırımıze destek olacagız elbet.cok sevındım canım ya rabbım hakkınızda hayırlsıını versın

Çok teşekkürler, amin. Bir sıkıntım olduğunda sizin gibi tecrübeli ve anlayışlı insanlara başvurabileceğimi bilmek çok güzel. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.

slm sekerlerrrrrrrrrrrr:80:
selam kuşum naber nasılsın gitmedin herhalde henüz
yeni yılın sağlık huzur şans ve en önemlisi sağlıkla kuzunu getirsin sana canım arkadaşımm
bende bugün gidiyorum annemleirn yanına

selam canım
bencede ilk başta temkinli davranmakda en iyisini etmişsin..böylece senin bu konuda ne kadar hassas olduğunu daha iyi anlamısına neden olmuştur diye düşünüyorum.
bir insana güvenmek kolay değil zaman istiyo ki sende kötü bir tecrübe yaşamışsın fakat bir defa oldu diye ikinciyede olacak diye bir şey yok.
şu an temellerini atıyosunuz sevginizin ne kadar sağlam olursa o kadar değerli ve kalıcı olur.
yeniden yola devam etmenize sevindim
yeni yılınız ikinizede istediğiniz ne varsa getirsin inşlhh
hep mutlu haberlerinizi duyarız inşlh burdan
meloş aysen nerelerdesınız sesınız cıkmıyo

selam kuzum biraz yoğunum bu ara bugünde annemlerin yanına gidiyorum nasipse 10 gün felan yokum herhalde
sen nasılsın bebik ne yapıyo
yeni yılınız sizede sağlık huzur şans getirsin canım nice nice yıllara hep beraber inşlhhhhh

˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ...★..***

Herkese iyi akşamlar!!!

Çok teşekkürler, amin. Bir sıkıntım olduğunda sizin gibi tecrübeli ve anlayışlı insanlara başvurabileceğimi bilmek çok güzel. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur.
slm seker umarım hersey yolundadır okuyamadım valla çok uzun yazmışsın 2011 yılında daha cok mutlu olursun inşalah bitanem benim üzülmek yok tamammı

meloş aysen nerelerdesınız sesınız cıkmıyo
eşim evde olunca kuzum pek vaktim olmuyo girmeye naber nasılsın tatlım benimm yeni yılınız kutlu olsun inşallahh hepimize ugur getirsin daha mutlu olalım inşallahhh

slm kuzusum yok canım vazgectik kayınbabamı ameliyat etmemiş doktor kayınıma demiş artık yapacak bişi kalmadı götürün dünde konustuk kızım midem bulanıyo iyi deilim diyo çok üzülüyoz eşim uykuyu kaybetti artık ellerinden geleni yaptılar yinede polis kayınımla ama artık iyice kötüleniyo canım allah şifa versin herkesin hastasına inşallahh 2001 yılı sanda bol şans ve bebişini getirsin canım arkadasım benim kendine çok ii bak güle güle git annecine cok slm söle öptüm ellerinden

Çok çok teşekkürler desteğiniz ve ilginiz için. Ben de temeli sağlam atmaya çalışıyorum onun da yardımıyla. İnşallah her şey hepimiz için daha da güzel olur, şuan her şey güzel gidiyor çok şükür.

Baya uzun oldu evet, kusura bakmayın. :26: Özetle, devam etmeye karar verdik, her şey yolunda çok şükür. Size, hepimize güzel yeni yıllar.

Kayınpederinize de acil şifalar diliyorum.

çok tesekkürler bitanem benim bizde bebişimle arkdstayız eşim görevde tek basıma girdim ama 12 de aradıı her yıl gibi yanımda olmasada hissettirmedi canım askım benimm rabbim korusun inşallah eşlerimizi ve bizi hersey herkesin gönlünce olsun 2011 ılı herkese ugurlu gelsin inşallahhhh :98:

slmmm kızlarrr bende bi polis eşi olarakkk çook yanlızlık çekiyorum daha 1 senelik evliyim hala eşimin gece nöbetlerinde korkuyorum bana tavsiyelerinizvar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…