Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah kayınpederının .bende ilk bebeğimi kaybettım kürtaj oldum şimdi 7 aylık hamıleyım allah bebeklerimizide korusun dikkat et canım

çok çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah kayınpederının .bende ilk bebeğimi kaybettım kürtaj oldum şimdi 7 aylık hamıleyım allah bebeklerimizide korusun dikkat et canım

allah razı olsun canım benim aminnnn az kalmış desene annecinin kollarına gelmeye kuzusunun saglıcakla gelsin inşallahhh cinsiyeti belli mi maşallah canım benimmm

meloşcum ne kadar dogru bılmıyorum ama leke gelınce bebek kız oluyo dıyolar oyle olan arkadaslarım oldu ama dedıgım gıbı dogru mudur bılmem.iyi etmışsın gıtmemekle riske atma bol bol dinlen

Ay ne güzel, kiminiz hamile kiminizin bebişi var. :97: Benim de yengem bugün ultrasona girmiş de doktor kız gibi ama tam göremiyorum, haftaya belli olur demiş. Biz de hep kız diyorduk, bakalım haftaya 3,5 aylık oluyor. Hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsun herkesin bebeği inşallah.

Biz de bugün 1 hafta aradan sonra buluştuk, daha doğrusu tam buluşma gibi değil. Ben okuldan geç çıkıyorum bugün, o da konferanstan çıktı buluşalım dedi. Arkadaşlarınla programın falan varsa git, sorun değil, zaten az bir şey görüşebileceğiz dedim ama yok dedi ben seni görmek istiyorum. Buluştuk, beni eve bıraktı.

Konuşurken ne bu saçlar, iyice uzamış dedim ama öylesine demiştim. Az önce pat diye berbere geldim diye mesaj attı, ayrılmadan önce eve gideceğim uyuyacağım diyordu halbuki. Çok dinliyor sözümü sağolsun, bir de bugün pek bir yakışıklı gözüktü gözüme, daha da bir aşık oldum.

allah razı olsun canım benim aminnnn az kalmış desene annecinin kollarına gelmeye kuzusunun saglıcakla gelsin inşallahhh cinsiyeti belli mi maşallah canım benimmm

az kaldı ama şimdi zaman geçmek bilmiyo sanki canım yaaa sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım oğluşumuzu.babası işe gidince beni oğluşum korur

meloşcum ne kadar dogru bılmıyorum ama leke gelınce bebek kız oluyo dıyolar oyle olan arkadaslarım oldu ama dedıgım gıbı dogru mudur bılmem.iyi etmışsın gıtmemekle riske atma bol bol dinlen

hadi yaaa hiç duymamıştım kusum hadi inşallahh tabi önce herseyin hayırlısı diyoruz ama babamızda bende kız istiyoruz rabbim nasip ederse hayırlısıyla inşallah hatta senin yazını okudum da şimdi oda sevindiii canımsınn

oda güzel kuzum o seni dinlesin sende onu yengenin kuzusuda saglıcakla gelsin inşallahh darısıda bize olsun hayırlısıyla inşallah bitanem benim hatta darısıda sana olsun zamanı gelince

az kaldı ama şimdi zaman geçmek bilmiyo sanki canım yaaa sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım oğluşumuzu.babası işe gidince beni oğluşum korur

evet melekcim arkadaslar var onlarda hep öle sölüyo bende diom cabucak büyüsün tekmelesin sonra hopp kucagımıza gelsin onalrda dediki simdi yine zaman geciyodur ama son aylarda gecmez diolar
allah kurtarsın canım benim saglıcakla gelsin oglusun darısıda bana olsun inşallah bugün esra erol u izliyodumda oda hamileymiş sanırım benle aynı çünkü ben hemen kimseye sölemek istemedim bekleyim dedim ne oldugu belli deil henüz felan dedi gözlerim doldu onunla beraber rabbim isteyen herkese nasip etsin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallaahhh

durun siz şimdi raHatsızsınız bi dogsunlar yemek bıle yıyemeyeceksınız.bana da derlerdı amaaaaannnn cok guzel oluyolar ya yemek yemeyım ne olmus sankı ölmem ya bebısım dunyaya bedel.sımdı dusunuyorumda yıne 9ay sabredebılırmıyım dıye ben cok sabırsızım dusunsenıze bana ne zor gectıgını ama Hele bı de son gunler var ya o gunlerı sormayın bıle dayanılmaz catlamıstım sabırsızlıktan ama zaman oyle bı gecıyo kı gecen yıl bu zamanlar yoktu bıle sımdı dogdu 3aylık olmak uzere saglıkla alın bebıslerınızı kucaklarınıza

aminn tatlım benim maşallah kuzusunaaa ahh ahh cabucak gelirler inşallahhhh

kızlar polisin askerlik durumuyla ilgili birşeyler biliyor musunuz. bugun biraz gelişmeler oldu.

kızlar polisin askerlik durumuyla ilgili birşeyler biliyor musunuz. bugun biraz gelişmeler oldu.

biraz dınledım haberleride kahretsinki 6 ay askerlik yapacaklar biz çok umutlanmıştık kocacımla kalkar askerlik die ama kalkmadı. akademide okuyanlar 3hafta yapacak normal pamyolar 6 ay yapacak ahh ahhh mecbur kocacımda yapacak

saol canım benim seninki daha yeni herhalde inşallah hemencecik geçiverir zamanlarımızda hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız

akademililer ve pmyo luluar için bilgi verdiler ama pomem ve 4 yıla tamamlamış pmyo lular için birşey demediler. pomemler ve 4 yıla tamamlayanlar zaten 6 ay askerlik yapıyor. hiç bir yararı olmayacak mı şimdi. 3 hafta yapmayacaklar mı.

slm tatlım hoşgeldin naber nasılsın
Akademi mezunlarına 3 hafta, Polislik Meslek Yüksekokulu'ndan mezunlara 6 ay, onlardan üniversiteyi bitirenlere 3 hafta.
canım ben akademiler 3 hafta yine üniv.mezunları ve pmyomezunları 6 ay yapacak diye duymustum :26:
saol canım benim seninki daha yeni herhalde inşallah hemencecik geçiverir zamanlarımızda hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız

evet teyzesiii 3.ayın içindeyiz inşallah tatlım inşallahhhh en büyük dilegimmm zaten ben bu gidişle cocugu büyütmeden kucagıma alıcamm

ablam hamileyken onunda lekesi gelmişti hatta düşük tehlikesi vardı işini bıraktı,ama nedense bebek oğlandı, eğer anne adayı hamileliğinde güzelleşirse oğlan çirkinleşirse kız derler bizim burda,amannn kız oğlan ne fark eder bir tırnağını yaratmaya kudretimiz yetmez rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin cümlemize inşl

canım benımkı sadece kulaktan duyma bısey ayrıca gelen lekelerın hepsi düşük tehlikesi taşımıyo bildigim kadarıyla mesela benım dusuk rıskım cok fazlaydı ama leke vs gıbı durumlarla karsılasmadık cok sukur.bende duymustum kız annenın guzellıgını alırmıs o yuzden anne cırkınlesırmıs.ben guzellesmedımde cırknlesmedımde aynı oldugum gıbıydım oglusum oldu masallah kendılerı pek yakısılı dedıgın gıbı yaratmaya kudretımız yetmez saglıklı olsunlarda evlatla sınanmak cok zor aaaaaah ah hastane gunlerımız geldı aklıma

ayyyyyyyyy keske tamamlayanlarda 21gun yapsa bıktım ya cıkan rıvayetlerden heveslenıyoruz sonra yerımıze oturuyoruz eskı sısteme gore 5aydı pıyangodan 6.sı da geldı bari aöf'lerede 21gun olsa.sımdı bıze daha zor bebegımız var 2.sarktayız hastane derdımız bıtmıyo gittiklerinde maas alamıyolar saglık guvencesı de donuyomus sanırım maddı manevı cokuntu nısanlısı sevgılısı polis olanlar askerlıgını yapmadan varmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…