Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyiyim canım işte bende bekleme sürecindeyim iğnelerim bitti...

hadi inşşş tatlım benim dualarım seninleeee

bizimde ayrıca banyoda var ama canım ben onu kullanmayı sevmiyorum ama hamilelegin son aylarında mecburen kullanıcam sanırım napalım saglık olsun yaptırsında kurtulayım

evet canım eşim polis bende mersinliyim iyiyim senden nbr:80:

hımm bende adanalıyımm canım eşimde 6 yıl mersinde görev yaptı pozcudan geldik malatyadayız simdi dogu görevine geldik eger torpiliniz varsa gelin derim hiç dogu gibi deil eşime ben yaptırdım torpil ama söle bişi burası 4 yıldı normalde şimdi 6 yıl oldu benim için no problem nasıl olsa memleketime yakın

Son düzenleme:

evet canım sıkma kendini kiracılık zor bizdede aynı dert var oturduğumuz binadakiler ev sahipleri bi biz kiracıyız bizden ses filan olsa herkes laf ediyor ama biz onların sesini dinlemek zorundaymışız gibi davranıyorlar

Herkese iyi akşamlar bende polis eşiyim topiği görünce yazayım istedim
iki de hamile gördüm allah hayırlı doğumlar uzun ömürler versin inşallah bebişlere
Darısı başıma

ii akşamlar canım hoşgeldinn aramızaaa inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimizz .darısıı başınaaaa

hemşeri sayılırız bizim torpil yok malesef bizede torpil yap kızz

Herkese iyi akşamlar bende polis eşiyim topiği görünce yazayım istedim
iki de hamile gördüm allah hayırlı doğumlar uzun ömürler versin inşallah bebişlere
Darısı başıma

hoşgeldin canımmmm naber nasılsın güzel dileklerin içinde ayrıca tesekkürlerrrr

nerden buldun torpili yaaa bizimkide bizde hakariye şırnağa gideriz diyor torpil yokk

ayy sorma bizde düşünüoz canım yaza dogru ev almayı inş rabbim nasip ederse napalım 6 yıl boyunca kira ödemektense evimizi alır öderiz diyoz benim altımda ögretmen oturuyo aslında komsularımdan çok memnunum ama artık kadın sürekli su söle bu böle demesinden cok sıkıldım strese giriom oda hamile zaten insanları kolay kıran bi yapımda yok sevmemde zaten ama gelde anla ve anlat şimdiii pöfffffff

hemşeri sayılırız bizim torpil yok malesef bizede torpil yap kızz

hemşeriyiz kısss ne sayılırızz arada bi saatin lafımı olur yahuuu
hem dogu dönüşüde mersine gidicez allah nasip ederse bizim akrabalarda orda bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sekerimm

evet canım benim bütün akrabalar ailem tarsus mersin tarafında ben burda tek kaldım.

nerden buldun torpili yaaa bizimkide bizde hakariye şırnağa gideriz diyor torpil yokk

canım vallaa yardımcı olmak çok isterdim ama inanki tekrar sölemeye cekinirim erkek kardeşimi söledik oda uzm.çvş şimdi onun için ugrasıcak bakalım yoksa neden olmasın bitanem benim bizim tercih listemiz çok güzeldi yaa aslında eşim batmanı cok istiyodu ilk sırada malatya 2.batman 3 erzincan 4.siirt 5.mardin 6.bingöl 7.tunceli böleydi kusum ölede düşünmeyin cünkü eşimin tüm arkadasları hepsiii mardine cıkmıştı ben gördüm gezdim üniv.yi urfada okudum gercekten batman mardin çok güzel siirtte lojman acısından cok rahat

bizde ev almayı düşünüyoruz ama nerde ne kadar kalırız ne olur bilmiyoruz ki şimdi istanbuldan alsak oturamıcaz eşim 5 yıllık memur bu sene gönderirler büyük bi ihtimal bizde ev alıp oturmak istiyoruz içinde bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…