Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

doğru canım en iyisini yapmışsınız.çocuk bir ses oluyor.yoldaş oluyor bize.allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.........

benimde eşim gecede ama yalnız değilim.neyse sizde bebekleriniz olunca onlarla yalnızlığınız geçer..............
evet canımm allahtan onlar var onu mutlulugu yetiyo inankii :98:

aynen katılıyorum kusummm

offf yaavvv sıkıldımmm.... heryerim ağrıyo zatenn eşimde yok naz yapacakk azıcık size naz yapayım yavvvvvvvvvvv

offf yaavvv sıkıldımmm.... heryerim ağrıyo zatenn eşimde yok naz yapacakk azıcık size naz yapayım yavvvvvvvvvvv

yap kusum yapp ayy sorma benimde kasıklarım çok agrıyo bide hamile oldugum günden beri hapşıyorum hıh bülee :2: bıktım inankiii

iyi akşamlar canım nasılsın?

hoşgeldin sudecim iyiyim çok sükür sen nasılsın tatlım benimm

iyiyim canım moralim bozuk bugün progesteron testi yaptı doktor sonucu yarın göstercem de yine olmadı herhalde8.3çıktı anlamadım sen nasılsın bebiş nasıl?artık bende istiyorum ya akşamları yalnızım eşim çalışıyo çok sıkılıyorum bi bebiş olsa vaktin nasıl geçtiğini anlamam

ahh canım benim inşallah tatlışım rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sanada bu arada sana özelden mesaj atmıştım morfoloji için benim eşim kullanmıştı demiştim ya onu okudunmu canım

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım melike sen hamilemisiiinnn sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşşş yeni anne olmuş biri olarak hertürlü sorunu cevaplayabilirim

okudum canım klomeni bende kullandım 3ay ama bana faydası olmadı kalamadım bakalım yarın doktorum ne dicek kafam karışık çok bi de akşamları yalnız olmak insanı daha çok sıkıyor bu da polis eşi olmanın zorluğu işte inşallah bende senin gibi kavuşurum bebeğime en yakın zamanda..

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim herkes iyidir umarım melike sen hamilemisiiinnn sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşşş yeni anne olmuş biri olarak hertürlü sorunu cevaplayabilirim

oy oyy oyyyy kimler gelmiş kimlerrr anacım nerdesin sen yahuu baktım defalarca inanki email aktivasyonu beklio yazıyodu kuzusum çok merak ettim seni naber nasılsın canım bende iyiyim çok şükür sen naptın dogdumu prensesin maşallah canım maşallahhhh normal mi sezeryanmı ilk sorum allah analı babalı büyütsün inşşş canımın içi evet yhaa hatırlıyonmu cocuk için nasıl yanıyodum rabbim sonunda bizede nasip etti malatya bebişii oluyo teyzesi inşşş burak kaanımız 5.aylık oluyooo

inşallah tatlım benim bak gecmişi okuyabilirsin burdaki tüm arkadaslarımda bilir valla nasıl aglıyodum her ay hüsran oluyo diye demekki hakkımızda böle hayırlsı diodum ama insan istiyo işte canım ya darısıda sana olsun inşşş bitanem benim bak yalnız sayılmayız burda biz varız canım benimm

demekki ben doğurmuşum sen hamile kalmışsın benim prensesde 5 aylık bilgisayarımız bozulmuştu canım o yüzden giremiyodum busenede tayinciyiz kafam çok karışık nereyi yazsak die düşünüp duruyos sen malatyaya mı geliyosun bu sene
buarada normal doğum yaptım

canım biz malatyadayız geldik ben 8 ekimde hamile oldum beklerim kusum yaz gel yardımcı olurum sana ben merkezdeyim eşimin birimi nedeniyle biz ilçelere gitmiyoruz hep merkezde kalıyoruz çok sevinirim vallaa canımsın yaa nasıl tam günündemi geldi gerci kızla erkek farklı diolar bende allahım nasip ederse hülyacım normal düşünüyorum kısmet tabiki nasıl zor oldumu korkmuyoda deilim valla allahım yardımcımız olsun şimdiden ne diyim allah bagıslasın kuzusunuda bitanem benimm resimdeki sanırım çok tatlı ya kırk bin kere maşallahh bu güzel prensesee

anaaa yakınıma gelmişsin kız malatya çok çok güzel bi yer içinden geçiyos ya memlekete giderken çok hoşuma gidiyo ama orasıda doğu geçiyo yaa olmaz bizim için hem eşim iki kez üst üste il merkezinde görev yaptığı için şimdi ilçe çıkabilir diyo bakalım neresi olcak
doğum işine gelince ben normal doğum yaptığım için çok çok mutluyum doğum masasına çıkmamla doğurmam 5 dak bulmadı 14 saat rahimin açılmasını bekledik ama doğumum kolay oldu çok şükür sanırım bol bol yürüyüş yapmama borçluyum

anladım kusum hadi ya bol yürüyüş demek ne zaman basladın hani söle bende nisanda ne baslasam gecmi kalmış olurum kusum temmuzda dogum varsa baska önerilerede acıgım ya yeterki kolay dogumum olsun inşşş darısıda bana tatlışımmm duanı esirgeme bizden olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…