Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam kızlar nasılsınız...........
slm tatlım iyiyiz çok sükür sen napıyon nasılsınnn
amin...allah razı olsun ablacımm cemi cümlemizin inşş sende o güzel bebişlerini öpbenim yerime olurmuuu
bi tek benim eşim mi nöbetçi acaba bu gecee??herkesin kocası evde mi yaniii bi ben mi yalnızımmm

slm seker benim eşimde evde ama kurtlar vadisini acmıyo sinir oluyom bende nete gireyim dedimm

tesekkürlerrr fıstıkk evet yha ben cok seviyorum o diziyii ama acmıyooo ki izlimm canım sıkıldı bende face takılam dedim oyun oynadım sonrada kkya bakim dedim

iyi yaptın cnm bende sıkıldım tvye bakiyorum fatmagüle bi burda dolanıorum işte derken telefon trafiğine tutuldum
eşim gececi olunca herkesler arıo

iyi yaptın cnm bende sıkıldım tvye bakiyorum fatmagüle bi burda dolanıorum işte derken telefon trafiğine tutuldum
eşim gececi olunca herkesler arıo

oda güzel kusumm valla bende öleydim ama eşim telefonda fazla konusmama izin vermiyoo artık bebege zararlımış bende diomki ona bakarsan net.de zararlı ama ben giriyomm hiç affetmemm

oda güzel kusumm valla bende öleydim ama eşim telefonda fazla konusmama izin vermiyoo artık bebege zararlımış bende diomki ona bakarsan net.de zararlı ama ben giriyomm hiç affetmemm

ay gelebildim sonunda iki annemler büyük börülce derken 1 saatten fazla konuştum telle..uzağa geldik tabi mecbur herkesten ilk zamanlar geceleri alışayım die sabahlara kadar kapatmıyodum teli.ama şimdi daha az konuşuyoruz iş güç derken yalnız kalmaya fırsat bulamıo insan
tel zararlı evet benim komşumun da yeni bebeği var hep kulaklıkla konuşuo telde uzak tutuo teli kendinden

esın dogru soyluyo melos bebege cok zararlı telefonda ınternette acayıp radyasyon sacıyo bebegın beynı ve organ gelısımı ıcın cok sakıncalı

evet canım bende kulaklıkla konusuyom ailemde polis hattı kullanıyo hele annemle her dakika konusuyoz doyamıyoz kele ondan bundan derken napak gerci burda gez gidi gez ediyodum ama şimdi eşim hamile olunca üstüme titriyo bırakmıyoki gezemm anacım

iyiyim aysenım sen nasılsın
meloş bu arada dun cevap yazamadan cıktım kusura bakma opuyorum kocamannnnnnnn

önemli deil kusummm varlıgın yeter seninnn hee bu arada face gel kıss işim var senle möhümmm bacinekkkk

merhaba melike nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu yine

slm kusummmm
iyiyim çok şükür teyzesii sorma yapmazmı bu sabah uyuyodum anam bu oynuyoo acıktım anne dio sanırım dedim kalktımm vallaaa
paşam benim yaaa sen napıyon nasılsın tatlışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…