günaydınlarrrrrrrr
bugün öyle güzel bir günki,,,,
sevgililer gününüz kutlu olsun ve herkesin mevlid kandili mübarek olsun inşşşş......
fıstıklar merhba bende aranıza yeni katıldım.
nişanlım polis şarl çıktı bu sene birlkte gideceğiz doğuda görevde olanınız nerelerdesiniz memnunmusunuz lojmandamısınız. yardımcı olurmusnuz
hoşgeldin canım ,ne zaman belli oldu şark yerleri haziran gibi belli olmuyormu tayinler alla alla ,ben evli değilim nişanlıydım ve bitti burda eşleri doğuda görev yapan polis eşleri var yardımcı olurlar sana takip et topiği canım ,Allah tamamına erdirsin inşl
amin canım..şekerim sadece gideceği belli nereye gideceği belli değil o yüzden nereleri yapalım diye sizlerede sormak istedim
hayırlı sabahlar hanımlar mevlid kandiniz mübarek olsun ve de sevgililer gününüz kutlu olsun,sevgililerinizin eşlerinizin yanınızdan hiç ayrılmaması dileğiyle benim bir sevgilim yok artık nişanı attım vatana millete hayırlı olsun :) Allah siz polis eşlerinin ve eşlerinizin yar ve yardımcısı olsun
günaydın canım nasılsın ?
amin tatlım benim naber nasılsın kuzusum bende kahvaltıdan sonra mide boşlugumda bi agrı olustu onun acısını cekiyorum neden oldu anlamadım dr reflü için rennie vermişti onu içmiştim şimdide süt içiyoz inşş ii gelir kuzu yaaa dayanamıom inankiiievet çok güzel bir gün gerçek bir sevgililer günü değil mi?seninde sevgililer günün kutlu olsun ve kandilin mübarek olsun inşl öpüyorum
hoşgeldin aramızafıstıklar merhba bende aranıza yeni katıldım.
nişanlım polis şarl çıktı bu sene birlkte gideceğiz doğuda görevde olanınız nerelerdesiniz memnunmusunuz lojmandamısınız. yardımcı olurmusnuz
kızlar hepinize meraba ;
benımde nişanlım polis hangi illerdesiniz arkadasın sordugu gıbı memnun musunuz lojman...vs
bakalım kısmetimizde neresi olacak.
nişanlım malatya,siirt erzurum mardin vs en çok malatya istiyor ama orada torpil gerekiyomuş yerleşmesi zormuş.
siirtte lojman sıkınmtısı ykmuş arkadaşları memnun bakalım
yinede doğuda olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruzz
amin tatlım benim naber nasılsın kuzusum bende kahvaltıdan sonra mide boşlugumda bi agrı olustu onun acısını cekiyorum neden oldu anlamadım dr reflü için rennie vermişti onu içmiştim şimdide süt içiyoz inşş ii gelir kuzu yaaa dayanamıom inankiii
iyiyim melikecim sağolasın sana da büyük geçmiş olsun ,mide rahatsızlığın mı var bende de aynı dert var şu sıralardada stresten iyice azdı resmen midem yanıyor,doktor banada vermişti rennie ama şurubunu kullanamamıştım bende reflü yok belki ağır geldi,canım sütü sade içiyorsan midene dokunabilir(mide rahatsızlığınız varsa dokunabiliyor) ben sabahları içine ekmek ufalayıp öyle içiyordum yani yiyordum,banada annem söylemişti,kısa zamanda iyileşirsin canım öpüyorum
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsunn
memurlar net e bende gireyim bari daha karar veremedik kocişle nereyi yazsak die
bizde şuan bingöldeyiz memleketlerimize çok uzak olduğu için gitmek istiyoruz yoksa daha kalırdık seviyorum bingölü lojman sıkıntısıda yok burda tokinin yeni lojmanları var
merhaba uzun bir aradan sonra ılk kez yazıyorum buraya kandılınız mubarek olsun sevgılıler gununuz kutlu olsun melıke ece hayırlı olsun bu arada allah analı babalı buyutsun sevındım senın adına
amin tatlım benim naber nasılsın bebişin nasılllmerhaba kızlar kandiliniz mübarek olsunn
memurlar net e bende gireyim bari daha karar veremedik kocişle nereyi yazsak die
bizde şuan bingöldeyiz memleketlerimize çok uzak olduğu için gitmek istiyoruz yoksa daha kalırdık seviyorum bingölü lojman sıkıntısıda yok burda tokinin yeni lojmanları var
çok tesekkür ederimmm sende hoşgeldinnnmerhaba uzun bir aradan sonra ılk kez yazıyorum buraya kandılınız mubarek olsun sevgılıler gununuz kutlu olsun melıke ece hayırlı olsun bu arada allah analı babalı buyutsun sevındım senın adına
amin tatlım benim naber nasılsın kuzusum bende kahvaltıdan sonra mide boşlugumda bi agrı olustu onun acısını cekiyorum neden oldu anlamadım dr reflü için rennie vermişti onu içmiştim şimdide süt içiyoz inşş ii gelir kuzu yaaa dayanamıom inankiii
iyiyim melikecim sağolasın sana da büyük geçmiş olsun ,mide rahatsızlığın mı var bende de aynı dert var şu sıralardada stresten iyice azdı resmen midem yanıyor,doktor banada vermişti rennie ama şurubunu kullanamamıştım bende reflü yok belki ağır geldi,canım sütü sade içiyorsan midene dokunabilir(mide rahatsızlığınız varsa dokunabiliyor) ben sabahları içine ekmek ufalayıp öyle içiyordum yani yiyordum,banada annem söylemişti,kısa zamanda iyileşirsin canım öpüyorum
evet canım ülserim böle arada beni deli ediyoo işte hamile olunca ilaç alamıyosun doktor vermeden bugün çok kötü gecti inşş bida böle olmayız teyzesi korkuyomda hani allahım korusun hepimizi çok soal kuzumm
İllerimizin yaşam koşulları (Memurlar.Net - Forum)
illerin yaşam koşulları
Şark Görevi İle İlgili Anket,Terör Tazminatı, Hizmet süreleri, Şark Yapmış Olanlardan Tavsiyeler (Memurlar.Net - Forum)
bu da terör tazminatları,şartlar vs falan
bilgi almak isteyen arkadaşlar vardı buralara bakabilirler,yardımcı olabildiysem ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?