- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hi :))) fine sen nasılsın canım bebiş napıyor bende can sıkıntısı bebek yeleği örüyorum :))))
slm arkdaşlar ben polis eşiyim..eşim 24 çalışıyor ve şimdi ben tekim özel harekatı düşünen arkadaşım ben derim ki düşünme biz 1 gün zor katlanıyoruz hemde çevremde özel harekatçı ark.var bayağı fedakalık gerektiriyor..yinede siz bilirsiniz...
hoşbuldukkk:)benimki24 48 çok şükür:)
rica ederiz kuzum anladım inşş hakkınızda hayırlısı olurteşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz gerçekten çok önemliydi değer verip cevap yazmanıza çok mutlu oldum. benim zaten zerre isteğim yok, nişanlım çok istiyor küçüklüğünden beri hayali sat komandoluğuymuş sonra bi engel çıkıyo olmuyo ondan sonra bi daha olmayacak nasılsa diye aklından çıkarmış. ama şimdi pomeme başvurunca ( daha başlamadı inş aksilik çıkmazsa nisanda başlayacak) polis özel harekatı öğreniyor ve takıldı şimdi kafasına. bir yandan çok istiyor diye kıyamıyorum diğer yandan aile olduğumuzad o kadar fedakarlık yapmak istemiyorum açıkçası sonuçta polislik mesleği bile fedakarlık gerektiren birşey. en son benim dediğim olacak ama bakalım o okadar isterken hayır demem zor olacak ama başka çarem yok ki.
slm seker hatun nerelerdesin yafffselam kızlar nasılsınız
hoşbuldukkk:)benimki24 48 çok şükür:)
oooo bize mi örüyon yoksa kusummm canım benimm nasıl da düşünürmüş meloşunun kuzusunuu
valla annemler örüyorlardı bende heveslendim bende başladım istediğin yelek olsun kuzum keşke yakın olsakta senin bebişe de örsem ohhh mis gibi giydirirsin şöyle ,teyzemin bebişede örmüştüm
slm canım benım esım ozel harekatcı sanırım yardımcı olabılırım.özel harekat farklıdır tutkuludur.gönülden istenmezse zor gelir tasınmaz.benım babamda polis oldugu ıcın yabancı degılım herseyi bilerek evlendım ve cok mutluyum.kadro mu özel harekat mı dersen özel harekat derim bende polis olsam özel harekatcı olurdum.''herkese selam öncelikle. arkadaşlar epeydir buraya yazan olmamış ama takip ederken görenler bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. nişanlım pomem mezunu olacak ve özel harekat istiyor kendisi bu konuda tam bir gönüllü onda sıkıntı yok ama ben aile ve ev hayatı olarak en iyi sizler cevap verirsini diye düşündüm. nişanlım kendisi istiyor ama benim kararımı da bekliyor kafam çok karışık. siz eşinizin normal polis memuru olmasını mı isterdiniz yoksa özel harekattan memnun musunuz? polislikte hangisi avantajlı? ben okuduklarımdan sürekli huzursuz olacağımı o gittiğinde kafamın rahat olmayacağını ya da her an bir şey olacak da çağıracaklar mı gibi efhamlara kapılacağım izlenimi aldım. zaten her şeyi kafaya takan biriyim.
bir de bu 1 aylık 15 günlük görevler isteğe mi bağlı yoksa gideceksin denilince gidliyor mu? o kadar ayrı kalmak en olumsuz tarafı gibi geldi bana özel harekatın artı stres sıkıntı. izlenimlerim bunlar lütfen gerçekte böyle mi değil mi bana bilgi verin arkadaşlar. seçme şansınız olsaydı eşlerinizn özel hareketçı mı yoksa normal polis memuru olmasını mı isterdiniz? benim için çok önemli şimdiden sağolun.''
bu yazımı özel harekat bölümüne de yazdım fakat cevap gelmedi henüz, buranın daha aktif olduğunu gördüm ve daha fazla yardımcı olabilecek kimseler var lütfen bana bir fikir verin arkadaşlar kafam çok karışık.
meloşşşşşş oyle uzaktan teyzelık olmuyo bacaklarım koptu gel salla su yegenıını anamı aglattı
anammm sallamayamı alıştırdın kısss yoksaa cocugu bacım benim komsular baskı yaptı bana ben sallamaya alıştırmıcam yanına uzan uyur dediler kandım şimdilik bagalımm
gelim kusum ayıpsınnnn
yok sallamaya alıstırmadım kendı kendıne uyur aslında ama bazen uyumakta zorlanıyo bı yere gıdınce ya da bırı gelınce o zaman sallıyorum bugun arkdastaydım sonra baska arkdasta bızdeydı yemekte yazamadım ya sana o yuzden uyku sorunumuz oldu salladım zor uyursa sallıyorum yoksa alıstırmadım alıstırma sende benım bebıs akıllı teyzesı bugun yaramazlık yaptı anaam anam vayyyyy
ayy kıss sinirli halimde sen beni güldürdün ya bacinekk ne diyemmm
bundan 1 saat önce komsum kısır getirmişti 3 kasık yedim ama yedigimede pişma oldum yine sinirden ölücem ben yaaaaa midem mahvoluyoooo
komsuna soyle banada getırsın yeme kısır falan ben kısır yedım ertesı gun dogurdum adanalı bı komsumuzada aynısı oldu bulgurun etkısı varmıs sanırım
cerkeskızı arkadaşım çok teşekkür ederim çok faydalı bilgiler verdin. yine kafama takılan olursa ara ara rahatsız ederim artık :) bizzat olayın içindekine sormak başka oluyor tabi. bir de bizim iki tarafta da hiç polis akraba falan olmayınca azıcık bilgisiz kalıyoruz :) (kusura bakmayın bu başlıkta yeni olunca kimsenin ismini bilmiyorum niklerle hitap ettim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?