Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sizlerede günaydınnn mı desem tünaydınmıı desem kızlar nasılsınızzz ..melike bende şimdi öleceğim galiba midemden acayip acı yiyiyorum kahvaltıda bile ve şuan ölmek üzereyim offffffffffffffffff

günaydınlar canlar :92::92::94:

meloşşş burdayım kuzuuu
dün yoktun kusumm sensiz olmuyo amaaaa yalnız bırakma bizi güzeller güzeli teyzoşşş

ahh canım benimm çok gecmiş olsun bende acı delisiyim bulgur hiç yaramaıyo gari napıcaz bu gidişle bilmiyom benim yaramaz şimdide bu göbüşümün tam üstünde ayaklarıyla itiyo beni nasıl agrıyo allahım napıcam ben 9 ay boyunca zaten göbükte büyümeye basladııı hamile olmayı cocugu çok istemiştim ama bunları hiç hesaba katmamıştım

aslında evdeydim canımda pek girmedim kol ağrısı çekiyorum bende
sanada geçmiş olsun canım
yeme acı bulgur felan sende kız acısını sen çekiyon sonra

aslında evdeydim canımda pek girmedim kol ağrısı çekiyorum bende
sanada geçmiş olsun canım
yeme acı bulgur felan sende kız acısını sen çekiyon sonra

hadi yaa çok gecmiş olsun kuzusum acil şifalar olsun inşş benimde dün arkadasla gezince ayak bilegim acıdı halada acıyo sanırım hamlamışım evde oturmaktan
ama napim ben adanalıyımm dayanamıyom acısız bulgursuz nasıl yapıcaksam kusumm

oturma kuşummm gezzz 20gün sonra doğum yapacağım hep oturuyorum gerçekten çook hamlıyo insan asansörde bozulmuş zatenn off merdiven çıkması bile zor gelio yavvvvacısızzz yemeğee aslaaaaaaaaaaa benim kociş diyo adanalı olan benim ama acıyı sen yiyiyon diyo napimm seviyom

dogru sölemiş kuzum yaa ayy sorma gezicem kuzum inşş son aylardaa hergün baslıcam düzenli olarak yürüyüşe ogluşumlaa normal düşünüom inşş bi aksilik olmazsa çok faydalımış bidenem yürümek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…