- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
gelsene suraya 2laf edek yaf ali kaptana da bakarsın
canımınn içi nerdesinn yawww bekliom yoksun cerkesimm
yarınnn sabah ayrıntılı ultrasyonumuz var güzel teyzeleri inşş ogluşum iyidir hayırlı güzel haberlerle gelmeyi nasip eder yüce rabbim sizde bizden dualarınızı esirgemeyin olurmu canımsınızzz
ayy ne güzel renkli ultrasona gıreceksın ben salak gibi girmedimde şimdi çok pişmanım ...merak etme güzelim iyidir inşallah oğluşun senınle olsun dualarımız.bizde gittik bugün dicem ama saat 12yi geçmiş herneyse maşallah bebişim ii ben sezeryan olsun istıyordum ama muayene etti alttan normal doğum dedi 9aydır 1kere bile yürüyüş yapmadım çatımda dar ama açılma olmuş şaşırdım sezeryan olsaydı hemen aldıracaktık bebişimiz bizimle olacaktı ama nasip .güzel haberlerini beklıyoruz
amın canım cumlemıze 6gun sonra 5 aylık olacak teyzesıistediğim kısır olsun canım buyur gel her zaman beklerim ,yavaş yavaş büyüyor senin oğlan desene kaç aylık oldu rabbim uzun ömürler versin inşl
burdadım baktım yoksunuz çıktım bebegemm hee yaa hamileliktenmi yoksa bu bölüm mü duygusal gözlerim dolu dolu izliyom bacinekkkkk
slm kuzusum çok tesekkürler bitanem benimm ama ayrıntılı deilmişş bu ona 2 ay varmış bidenem bebişin organlarına neyim baktı cok şükür ogluşum iyimişayy ne güzel renkli ultrasona gıreceksın ben salak gibi girmedimde şimdi çok pişmanım ...merak etme güzelim iyidir inşallah oğluşun senınle olsun dualarımız.bizde gittik bugün dicem ama saat 12yi geçmiş herneyse maşallah bebişim ii ben sezeryan olsun istıyordum ama muayene etti alttan normal doğum dedi 9aydır 1kere bile yürüyüş yapmadım çatımda dar ama açılma olmuş şaşırdım sezeryan olsaydı hemen aldıracaktık bebişimiz bizimle olacaktı ama nasip .güzel haberlerini beklıyoruz
slm canım hoşgeldinnselam hanımlar sivasta oturan varmı aranızda bu arada çerkes kızı öpüyom seni bebiş...
amın canım cumlemıze 6gun sonra 5 aylık olacak teyzesı
gec kaldın bacinek gelmedın bende gıttım neysem yarın gorusuruz ıns
anam anam topragım gelmiş bende seni öpüyom bacım gelsene takılsana sende burayaselam hanımlar sivasta oturan varmı aranızda bu arada çerkes kızı öpüyom seni bebiş...
slm kuzusum çok tesekkürler bitanem benimm ama ayrıntılı deilmişş bu ona 2 ay varmış bidenem bebişin organlarına neyim baktı cok şükür ogluşum iyimişyine tansiyonum yüksek çıktı moralim alt üst oldu 13-9 tuzu tamamen kesiceksin melike hanımcım sıfırla dedi dr bey yine takibe girdim anlıcagın kuzumm
slm canım hoşgeldinn
kuzusumm bekledim yoktunn uykum geldi cıktım bende canımsınnnn bebegemm
anam anam topragım gelmiş bende seni öpüyom bacım gelsene takılsana sende buraya
benım uykum var uyumak ıstıyom oglum uyutmuyo
ahh canım benim kıyamam sanaa heee bacinekkk face.e resmimizi koydum ogluşumlaaaa
ayy ne güzel işte normalmiş akıllım sezeryan amelıyat anınnda kolay ama sonrası cok kötü düşünsene bebegın ıcınde en guzelı normal dogum dogar dogmaz emzırebıleceksın sezeryanda bı kac gun sut gelmeyebılıyo keske benımde normal olsaydı ama nasıp sezeryanmıs dogum sancısı cektım ama cok zorlamadı benı kotu olan yanı benım alttan muayene fobım var o olmasaydı normal dogumda belkı farklı olabılırdı gercı benım bebıste de sorun vardı ama sukur sımdı ıyıyız
çok doğru söylüyorsun hayatımda işte bende panik atak var ve karınca ısırsa bile ağlarım o derece canım çok azdır birde senın gibi fobim var çatı muayenesi oldum ama gecelerce rüyalarımda gördüm nasıl olacak nasıl elleteceğim kafayı yicem yaa saolsun doktorda anlayışla karşıladı yavaşca acıtmadan yaptı ama bayılacak gibi oluyorum.işte dediğim gibi çatı dar bakalım hayırlısı artık şimdi normal dedi ama herşey doğumda belli olacak
gördüm pinti insan bi tane mi koyarofffffff cok sıkıldım ya kargo bekliyorum gelmedi daha oglusuma bebek arabası aldık dagıtıma cıktı gorunuyo ama ortada bısey yok
ayy anca kuzusumm tek basıma kendimi cekim dedimm[/QUOTE
bi de baskasına cektır soyle degısık pozlarda yegenımızı
ayy anca kuzusumm tek basıma kendimi cekim dedimm[/QUOTE
bi de baskasına cektır soyle degısık pozlarda yegenımızı
tamam kuzumm biraz daha büyüsün anam hiç yokkii göbüşümm babamızda cekmede koymada dio oda ayrı bi alemm hamileyim hala kıskanıyoo yafff
anam anam topragım gelmiş bende seni öpüyom bacım gelsene takılsana sende buraya
ben arada bir giriyorum canım buranın hızına yetişemiyorum geldikçe uğrarım yanınıza ortak
slmmm millet nerdesiniz
????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?