Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım arkadaş benden önce yazmış bende dua oku dicektim bide beşiğine küçük kuran astım allah a emanet yavrularımız

amin canım ya okuyorum sureklı cevsenı de var besıgınde yatmıyo bızım pasa bızımle yatıyo usur dıye bı de depremden dolayı tedırgın oldum o yuzden yanımızda yatıyo

antalya mı? güzel ama yazın çok sıcak oluyor ve gittikçe nüfusu artıyor nerdeyse 1 milyon nüfusu var ama bazı ilçeleri güzel oraları yazabilirsiniz

biz konyaaltında oturuyoruz yani annemler mahallemız cok guzel neredeyse tamamı polis diyebilirim evler de super sıte ve cogu yuzme havuzlu bı de yazın dıger semtlere gore serın oluyo ulasımı guzel yaz ıcın sabırsızlanıyorum oglumu havuza goturcem zaten doguma son 2ay kala gıtmıstım antalyaya nerdeyse gunde 3-4 kere havuzdaydım havuzda dogum yaptırıyolar ya belkı dogra orda dedım ama dogmadı

Son düzenleme:

konyaaltı denizden gelen esintiyle biraz serindir, içerileri çok sıcak ben geçen yaz 1 gece durabildim ertesi günü kaçtım geldim resmen kaynar kazan ,ne güzel olurdu suda doğum yapmak değil mi?

konyaaltı denizden gelen esintiyle biraz serindir, içerileri çok sıcak ben geçen yaz 1 gece durabildim ertesi günü kaçtım geldim resmen kaynar kazan ,ne güzel olurdu suda doğum yapmak değil mi?

evet canım serın o yuzden bı de sıte oldugu ıcın bınalar cok sık degıl yesıl alanı dıger semtlere gore fazla asfaltında ısınma yonunden cok etkısı oluyo konyaaltı yesıllık yonunden zengın oldugu ıcınde serın alanyaya mı gıttın sen

hayır canım antalya merkezde kaldım dokumada benim kaldığım yerde evler birbirine çok yakındı hiç havadar değildi belki de o yüzden çok sıcak geldi

hayır canım antalya merkezde kaldım dokumada benim kaldığım yerde evler birbirine çok yakındı hiç havadar değildi belki de o yüzden çok sıcak geldi
offffff orası cok sıcak ya antalyaya ılk gıttıgımızde cevreyolunda oturmustuk acayıp sıcaktı

soylarıda kurumuyo köpeklerin doğurup doğurup atıyolar sokağaa aman neyseee
canım senin oğluşa mama veriyomusun hiç ben dün kantinden dışarıya çıktığımızda vermek için bide çorbalarına koymak için aptamil milumil aldım ama içim hiç rahat değil

melike hoşgeldinnnnn
şark görevine gidecek olan varsa urfayı yazın hanımlar çok rahat burası

hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız?
ii aksamlar sekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…