- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
hosgeldin canım umarım en kısa zamanda kavusursunuz ne kadar içli ve edebi bir dille yazmıssın cok duygulandım.ben dogunun en dogusunda kaldım 1yıl yasama sevıncı bıle olmuyo orda ınsanın ama rabbım sabrını verıyo eslerımızde allaha emanet cok tas yedık oralarda ama sukur kurtulduk korkutmasın dogu senı olacak olan doguda da batıdada oluyor zaten haberlerde istanbul hakkari mersin gundemden dusmuyo dogu ve istanbul arasındakı tek fark hem guvendesın hemde degıl bi fark daha geldi aklıma orda geziliyo doguda bazı yerlerde gezılmıyo her zaman beklerız canım gel beklerız sohbetlerımızeMerhabalar :)
Hissederek okudum yazdıklarınızın ( tabii hepsini okuyamadım :)). Eşlerinize destek olmanız, eşleriniz nöbetteyken burda birbirinizle yazışıp eşlerinizi beklemeniz, zorlukları olabildiğinde mutluluğa çevirebilmeniz beni çok etkiledi.
Ben de polis eşi olacağım inşallah. Tedirginim. Şimdiden nerde bir polis lafı geçse dikkat kesiliyorum, sonunun iyi bitmesini dileyerek. Şimdi İstanbul'da. Orası da ayrı bir karışıklık içinde. Doğu görevi gözümde büyüdükçe büyüyor bir yandan. Bilemiyorum işin içine girince belki akışına bırakır da bu endişeli halimden kurtulabilirim.
Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte, sağlıkla mutlulukla dolu uzun ömürler nasip eder inşallah.
soylarıda kurumuyo köpeklerin doğurup doğurup atıyolar sokağaa aman neyseee
canım senin oğluşa mama veriyomusun hiç ben dün kantinden dışarıya çıktığımızda vermek için bide çorbalarına koymak için aptamil milumil aldım ama içim hiç rahat değil
kız melek 10martı beklıyon demı dogurmak ıcın bırlıkte kutleyecezzzzzzzii akşamlar kuzum.kolun ağrıyormu benim 2gün boyunca çok ağrımıştı.inşallah hep böyle ii gider tansiyonun.eşinin gecede olması kötü oldu tabiki bugün ama ne yapacaksın mecburuz canım..eşim bugün gecede yarın yine geceye gidecekmiş offfff neymiş kadınlar günü dolayısıyla ya daha kadınlar gününe kaç gün var yahuu :2:
ii aksamlar sekerlerr
biz de bugün tetanos asımızı olduk cok şükür tansiyonum düzeldi 12-8şimdide kuaförden geldim valizimi hazırlıyorum bi yandan da eşimde gecede ne vardı gitmeseydi offff polis eşiysen katlanıyosan herseyeee
kız melek 10martı beklıyon demı dogurmak ıcın bırlıkte kutleyecezzzzzzz
oyyyyyy kuzum kıyamam kavusursunuz ıns tez zamanda len bacinek kahvehaneyi hangi sokaga actın devir abinin malatya subesı gıbısın hER DAİM
kız melek 10martı beklıyon demı dogurmak ıcın bırlıkte kutleyecezzzzzzz
oyyyyyy kuzum kıyamam kavusursunuz ıns tez zamanda len bacinek kahvehaneyi hangi sokaga actın devir abinin malatya subesı gıbısın hER DAİM
slm benim güzel arkadaslarım naber nasılsınız bizde ogluşumla otobüsteyiz anneannemize dogru gidiyoruzaslında mutlyum ama hamilelikten sanırım saat 8 den beri aglıyorum eşimden ayrılıyorum diye inanın ki tutamıyorum kendimi nasıl bişimiş bu hamile olmak
evet sekercim ilaç yakıyoo yoksa ebemizin eli hafifti allah var inşş tansiyonum da anamın yemeklerine kapılıpta yükseltmemii akşamlar kuzum.kolun ağrıyormu benim 2gün boyunca çok ağrımıştı.inşallah hep böyle ii gider tansiyonun.eşinin gecede olması kötü oldu tabiki bugün ama ne yapacaksın mecburuz canım..eşim bugün gecede yarın yine geceye gidecekmiş offfff neymiş kadınlar günü dolayısıyla ya daha kadınlar gününe kaç gün var yahuu :2:
yolunuz açık olsun cnm.ağlama cnm ya bebeğini de üzüyorsun sayılı gün çabucak geçecek üzülme lütfennnn
slm benim güzel arkadaslarım naber nasılsınız bizde ogluşumla otobüsteyiz anneannemize dogru gidiyoruzaslında mutlyum ama hamilelikten sanırım saat 8 den beri aglıyorum eşimden ayrılıyorum diye inanın ki tutamıyorum kendimi nasıl bişimiş bu hamile olmak
gül tabi bacinek bak ne güzel anacıgına kavustunnannn bacinekk su halde güldürdün ya beni allahta seni güldürsün bacımmm
tabiki canımcım hiçç seni kırarmıyımmmmmm mart 10dedimiii çıkaracam hemen ...aman bizim sıpanın keyfi ii galiba hiçç gelmeye niyeti yok yahuu
ayyyyyyyy yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı yaşadım yeniden bende de bi heyecan bi stres acaba bingöl nası bi yer nası bi evim olcak falan oyyyy evlendikde bebişimiz bile oldu şimdibende haziranda işden ayrılmıştım temmuzda düğünümüz olmuştu :123:
oh gel keyfim gel gez toz sımdıden depola sonra gezemedım edemedım deme bebıs olsunda oturma bosver onun tatlılıgı yeter
gelir annesi anne karnnda 1gun bıle cok onemlı bizim tehlikeli olmasına ragmen bekleyebıldıklerı kadar bekledı doktorlarım
merhaba prenses sen nasılsın neler yapıyosun
oooooooooo gozun aydın kusum ıns lojman olur gelırsın yanıbasımıza ne guzel ben ev yerlestırme heyecanını yasayamamıstım malesef herseyi eşim aldı ve yerleştirdi ben gittigimde hersey hazırdı hakkari ötesi yok gari dediler merak bile edesim gelmiyodu ama eşim olunca katlandık işte zorluklarına şimdi rahatız cok sukur bingölde bi de su ilçe görevleri olmasa gitti yine aşkitom
herkese selam arkadaşlar kaç gündür ayzacam yazamıyorum yazıyorum göndere bsamadan kapatıyorum şuanda sessizliğin sesini dinliyorum ofiste,
nişanlımın törenine gittim geçen perşembe günü çok duygusaldı bi ağladım bi ağladım birde anneside vefat ettiği için daha bir duygusaldı.anneciğm yalnız bırakmadı o geldi o benden beter.ama çok güzelll bir gündü aldım nişanlımıda yanıma geldik ankaramıza.ama bu pazar göreve gidiyorçok canım sıkılıyor hep bi ayrılık hep bi ayrılıkk sıkıntı basıyor benii:85::85::85::85:
bu arada merkezdeymişiz bitter ve çerkez kızı sizlerde merkezde misiniz?
melikecim sende anneciğine kavuşmuşsun son ayrılığınız olsun allahım başka ayrılık göstermisiniz
ve tabikiii bittercim çok sağol,kadınlar gününüz kutlu olsunn
slmm kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin::)) ben hala doğuramadım yavvv çokkk dua edin bana basit olsun doğumum bi nefeste kavuşayım yavruma öpüyorum hepiciniziii
herkese selam arkadaşlar kaç gündür ayzacam yazamıyorum yazıyorum göndere bsamadan kapatıyorum şuanda sessizliğin sesini dinliyorum ofiste,
nişanlımın törenine gittim geçen perşembe günü çok duygusaldı bi ağladım bi ağladım birde anneside vefat ettiği için daha bir duygusaldı.anneciğm yalnız bırakmadı o geldi o benden beter.ama çok güzelll bir gündü aldım nişanlımıda yanıma geldik ankaramıza.ama bu pazar göreve gidiyorçok canım sıkılıyor hep bi ayrılık hep bi ayrılıkk sıkıntı basıyor benii:85::85::85::85:
melikecim sende anneciğine kavuşmuşsun son ayrılığınız olsun allahım başka ayrılık göstermisiniz
aleykumselam canım ,rabbim inşl sağ salim tez zamanda eline almayı nasip etsin bebişini canım
çok sağol canım benim inşallah lojman olur çok istiyorum ama nişanlım araştırmış yeni polis old. bir yıl bekletirler demişler bakalım pazartesi salıya dananın kuyruğu kopacak,bende temmuzda gelecem sanırım ev yerleştirmeye ramazana kalsın istemiyorumm sonrada bayram zaten birde ev döşensin nişanlım rahat etsin 2 ay 2 aydır diye düşünüyorum.
nişanlımın birimide belli söylemek doğru bilemiyorum benhala bu işleri anlamıyorum çünkü sakıncalı mı değilmi dediklerine göre pek fazla işi olmazmış ilçelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?