• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Merhabalar :)
Hissederek okudum yazdıklarınızın ( tabii hepsini okuyamadım :)). Eşlerinize destek olmanız, eşleriniz nöbetteyken burda birbirinizle yazışıp eşlerinizi beklemeniz, zorlukları olabildiğinde mutluluğa çevirebilmeniz beni çok etkiledi.
Ben de polis eşi olacağım inşallah. Tedirginim. Şimdiden nerde bir polis lafı geçse dikkat kesiliyorum, sonunun iyi bitmesini dileyerek. Şimdi İstanbul'da. Orası da ayrı bir karışıklık içinde. Doğu görevi gözümde büyüdükçe büyüyor bir yandan. Bilemiyorum işin içine girince belki akışına bırakır da bu endişeli halimden kurtulabilirim.
Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte, sağlıkla mutlulukla dolu uzun ömürler nasip eder inşallah.
hosgeldin canım umarım en kısa zamanda kavusursunuz ne kadar içli ve edebi bir dille yazmıssın cok duygulandım.ben dogunun en dogusunda kaldım 1yıl yasama sevıncı bıle olmuyo orda ınsanın ama rabbım sabrını verıyo eslerımızde allaha emanet cok tas yedık oralarda ama sukur kurtulduk korkutmasın dogu senı olacak olan doguda da batıdada oluyor zaten haberlerde istanbul hakkari mersin gundemden dusmuyo dogu ve istanbul arasındakı tek fark hem guvendesın hemde degıl bi fark daha geldi aklıma orda geziliyo doguda bazı yerlerde gezılmıyo her zaman beklerız canım gel beklerız sohbetlerımıze
soylarıda kurumuyo köpeklerin doğurup doğurup atıyolar sokağaa aman neyseee
canım senin oğluşa mama veriyomusun hiç ben dün kantinden dışarıya çıktığımızda vermek için bide çorbalarına koymak için aptamil milumil aldım ama içim hiç rahat değil

yok canım vermedım 6ay boyunca anne sutunden baska bırsey vermeyın dıye sıkı sıkı tembıhlemıstı akdenız unv doktorumuz bende su bıle vermedım 6.aya gırdıgımızde verıcem ama aptamılı sut yetersız oldugu durumlarda verıyolar sanırım sakıncası yok ama evdeyken corbalarına kendı sutunden sagıp ekle ıstersen doktorum programında bı kadın baglandı yayına o oyle yapıyomus ordakı doktorlar takdır ettı demek kı ıyı oluyo bız hastanede yatarken oglum bı alt kattaydı ılk gun ınememıstım zaten ınsem bıle emzıremezdım fototerapıde ısıgın altından hiç cıkartmadılar fotoerapıde kaldıgı gunlerde sutum 10cc oldugu ıcın kalan cc boslugunu aptamılle tamamlamıstılar zaten senın fıstık 6.aya gırmek uzere bısey olmaz sanırım

ii akşamlar kuzum.kolun ağrıyormu benim 2gün boyunca çok ağrımıştı.inşallah hep böyle ii gider tansiyonun.eşinin gecede olması kötü oldu tabiki bugün ama ne yapacaksın mecburuz canım..eşim bugün gecede yarın yine geceye gidecekmiş offfff neymiş kadınlar günü dolayısıyla ya daha kadınlar gününe kaç gün var yahuu :2:
kız melek 10martı beklıyon demı dogurmak ıcın bırlıkte kutleyecezzzzzzz :60:
ii aksamlar sekerlerr :3:
biz de bugün tetanos asımızı olduk cok şükür tansiyonum düzeldi 12-8 :21: şimdide kuaförden geldim valizimi hazırlıyorum bi yandan da eşimde gecede :5: ne vardı gitmeseydi offff polis eşiysen katlanıyosan herseyeee :14:

oyyyyyy kuzum kıyamam kavusursunuz ıns tez zamanda len bacinek kahvehaneyi hangi sokaga actın devir abinin malatya subesı gıbısın hER DAİM:60:

oyyyyyy kuzum kıyamam kavusursunuz ıns tez zamanda len bacinek kahvehaneyi hangi sokaga actın devir abinin malatya subesı gıbısın hER DAİM:60:

tabiki canımcım hiçç seni kırarmıyımmmmmm mart 10dedimiii çıkaracam hemen ...aman bizim sıpanın keyfi ii galiba hiçç gelmeye niyeti yok yahuu:27:

slm benim güzel arkadaslarım naber nasılsınız bizde ogluşumla otobüsteyiz anneannemize dogru gidiyoruz :nazar: :emir_bebek: :38: aslında mutlyum ama hamilelikten sanırım saat 8 den beri aglıyorum eşimden ayrılıyorum diye inanın ki tutamıyorum kendimi nasıl bişimiş bu hamile olmak :43: :43:

Son düzenleme:

nannn bacinekk su halde güldürdün ya beni allahta seni güldürsün bacımmm:53: :60: :60: :60:

slm benim güzel arkadaslarım naber nasılsınız bizde ogluşumla otobüsteyiz anneannemize dogru gidiyoruz :nazar: :emir_bebek: :38: aslında mutlyum ama hamilelikten sanırım saat 8 den beri aglıyorum eşimden ayrılıyorum diye inanın ki tutamıyorum kendimi nasıl bişimiş bu hamile olmak :43: :43:

yolunuz açık olsun cnm.ağlama cnm ya bebeğini de üzüyorsun sayılı gün çabucak geçecek üzülme lütfennnn

ii akşamlar kuzum.kolun ağrıyormu benim 2gün boyunca çok ağrımıştı.inşallah hep böyle ii gider tansiyonun.eşinin gecede olması kötü oldu tabiki bugün ama ne yapacaksın mecburuz canım..eşim bugün gecede yarın yine geceye gidecekmiş offfff neymiş kadınlar günü dolayısıyla ya daha kadınlar gününe kaç gün var yahuu :2:
evet sekercim ilaç yakıyoo yoksa ebemizin eli hafifti allah var inşş tansiyonum da anamın yemeklerine kapılıpta yükseltmem :1: amann iştee polis yatıyo diyenlere kapak olsun adamların yüzünü görebilene ask olsunnn :5: :5:
yolunuz açık olsun cnm.ağlama cnm ya bebeğini de üzüyorsun sayılı gün çabucak geçecek üzülme lütfennnn

çok soal bitanem benim şimdilik aglama krizim durdu guzum saolasınn:29: :38:

oyy canım benim kıyamam.hayırlısıyla git gel inşallah.aileni görünce belki biraz daha rahatlarsın canım yaa üzme kendini bebişde üzülür bak sonra

herkese selam arkadaşlar kaç gündür ayzacam yazamıyorum yazıyorum göndere bsamadan kapatıyorum şuanda sessizliğin sesini dinliyorum ofiste,
nişanlımın törenine gittim geçen perşembe günü çok duygusaldı bi ağladım bi ağladım birde anneside vefat ettiği için daha bir duygusaldı.anneciğm yalnız bırakmadı o geldi o benden beter.ama çok güzelll bir gündü aldım nişanlımıda yanıma geldik ankaramıza.ama bu pazar göreve gidiyor:5::5::5: çok canım sıkılıyor hep bi ayrılık hep bi ayrılıkk sıkıntı basıyor benii:85::85::85::85::43::43::43::43:
bu arada merkezdeymişiz bitter ve çerkez kızı sizlerde merkezde misiniz?
melikecim sende anneciğine kavuşmuşsun son ayrılığınız olsun allahım başka ayrılık göstermisiniz
ve tabikiii bittercim çok sağol,kadınlar gününüz kutlu olsunn
:66::66::66:

ayyyyyyyy yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı yaşadım yeniden bende de bi heyecan bi stres acaba bingöl nası bi yer nası bi evim olcak falan oyyyy evlendikde bebişimiz bile oldu şimdi :emir_bebek: bende haziranda işden ayrılmıştım temmuzda düğünümüz olmuştu :123:

sen gel birde bana sor ayrılık hüznü ev telaşı,yeni şehir ,yeni yaşantı böyleeee:27::27::27: anlatamam çok karışığımmm

oh gel keyfim gel gez toz sımdıden depola sonra gezemedım edemedım deme bebıs olsunda oturma bosver onun tatlılıgı yeter

gelir annesi anne karnnda 1gun bıle cok onemlı bizim tehlikeli olmasına ragmen bekleyebıldıklerı kadar bekledı doktorlarım

merhaba prenses sen nasılsın neler yapıyosun

oooooooooo gozun aydın kusum ıns lojman olur gelırsın yanıbasımıza ne guzel ben ev yerlestırme heyecanını yasayamamıstım malesef herseyi eşim aldı ve yerleştirdi ben gittigimde hersey hazırdı hakkari ötesi yok gari dediler merak bile edesim gelmiyodu ama eşim olunca katlandık işte zorluklarına şimdi rahatız cok sukur bingölde bi de su ilçe görevleri olmasa gitti yine aşkitom :43:

çok sağol canım benim inşallah lojman olur çok istiyorum ama nişanlım araştırmış yeni polis old. bir yıl bekletirler demişler bakalım pazartesi salıya dananın kuyruğu kopacak,bende temmuzda gelecem sanırım ev yerleştirmeye ramazana kalsın istemiyorumm sonrada bayram zaten birde ev döşensin nişanlım rahat etsin 2 ay 2 aydır diye düşünüyorum.
nişanlımın birimide belli söylemek doğru bilemiyorum benhala bu işleri anlamıyorum çünkü sakıncalı mı değilmi dediklerine göre pek fazla işi olmazmış ilçelerde

herkese selam arkadaşlar kaç gündür ayzacam yazamıyorum yazıyorum göndere bsamadan kapatıyorum şuanda sessizliğin sesini dinliyorum ofiste,
nişanlımın törenine gittim geçen perşembe günü çok duygusaldı bi ağladım bi ağladım birde anneside vefat ettiği için daha bir duygusaldı.anneciğm yalnız bırakmadı o geldi o benden beter.ama çok güzelll bir gündü aldım nişanlımıda yanıma geldik ankaramıza.ama bu pazar göreve gidiyor:5::5::5: çok canım sıkılıyor hep bi ayrılık hep bi ayrılıkk sıkıntı basıyor benii:85::85::85::85::43::43::43::43:
melikecim sende anneciğine kavuşmuşsun son ayrılığınız olsun allahım başka ayrılık göstermisiniz

hadi hayırlı olsun canım
merkez çıkmasına da ayrıca çookk sevindim bizde merkezdeyiz çerkezkızıyla aynı lojmandayız hatta :) lojman durumu çok karışık şuan burda herkes bişeyler söylüyo yeni toki lojmanlarıda varya bilmiyorum yeni gelenleri verirlermi ama eski lojmanlardan verebilirler size

slmm kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin::)) ben hala doğuramadım yavvv çokkk dua edin bana basit olsun doğumum bi nefeste kavuşayım yavruma öpüyorum hepiciniziii:16:

slmm kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin::)) ben hala doğuramadım yavvv çokkk dua edin bana basit olsun doğumum bi nefeste kavuşayım yavruma öpüyorum hepiciniziii:16:

aleykumselam canım ,rabbim inşl sağ salim tez zamanda eline almayı nasip etsin bebişini canım :emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım görev yeriniz,sağ salim birbirinize kavuştursun rabbim inşl,sıkıntı yapman normaldir inşl zamanla alırşırsınız bak burdan arkadaşlarda var ne güzel yalnızlık çekmezsin sana yardımcı olurlar :71::71::71:

çok sağol canım benim inşallah lojman olur çok istiyorum ama nişanlım araştırmış yeni polis old. bir yıl bekletirler demişler bakalım pazartesi salıya dananın kuyruğu kopacak,bende temmuzda gelecem sanırım ev yerleştirmeye ramazana kalsın istemiyorumm sonrada bayram zaten birde ev döşensin nişanlım rahat etsin 2 ay 2 aydır diye düşünüyorum.
nişanlımın birimide belli söylemek doğru bilemiyorum benhala bu işleri anlamıyorum çünkü sakıncalı mı değilmi dediklerine göre pek fazla işi olmazmış ilçelerde

soyleme canım bırımını bitterinde dedıgı gıbı merkezde ve lojmandayız ıns sızınde lojman olur gelırsınız

Back
X