- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
saol datlusumm bakıyom canımm uyuyo şimdi bakalım sabah geldi görevdengeçmiş olsun canım yaa Allah acil şifa versin iyi bak kocişine:90:
valla bilmiom kuzuu cogunlukla konustum ben sonuc öle cıktı tabi hakkımızda hayırlısı ben zaten ne düşünsem tersi oluyoo normal dedim yaa sezeryan olurum bak görsağol canım darısı sana olsun kuzum
evet ama mecbur kalınca sezeryanaman onu diyenlerde yalan söylüyo bence halamın kızıda benimle aynı kiloda 8 kilo aldı hastaneden çıkarken 5 kilosu gitmişti 3 kilosuda şişlik felan gider yani..çok var çevremde normaldoğum yapıpda baya baya kilolu olanlar
sağol canımcım
hiç kolunda morluk felan olmadı :26: 6 saat sonra kalktı gezmeye başladı tek başına çok hafif ameliyat yeri sızladı o kadar
hayırlısı neyse o olsun tabi normal doğumdada anadan doğmuş gibi günahların siliniyomuş
hakkında böle hayırlıymış kuzum olucak inşşşhayırlı günler herkese bayanlar...
nasılsınız? ben hiç iyi değilim dün test yaptım negatif...gece de adet oldum...ama sabaha kadar çok sancı çektim...artık neredeyse acile gidecektik ki uyummuşum 2 saat kadar sabah kalktım mecbur işe geldim...ama bu denli ağrının nedenini anlayamadım..p.tesi dr gitcem bakalım ne dicek..
kızlar merhaba ben çok kötüyüm babamı çıkardığımız gibi ambulansla geri yoğun bakıma yatırdık doktorların hatası yüzünden çıldırmak üzereyim babamın neredeyse kaybediyorduk şimdi daha iyi ama hala yürüyemiyor başı dönüyor çok kmötü durumda ve nedenide belli değil bulamıyorlar birde herşeyin normal diyolarrrr offf 2 gecedir rafakatçiyim iş yerine gözüktüm geri gidecem ne olur dua edinnn kızlarrr ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı günler herkese bayanlar...
nasılsınız? ben hiç iyi değilim dün test yaptım negatif...gece de adet oldum...ama sabaha kadar çok sancı çektim...artık neredeyse acile gidecektik ki uyummuşum 2 saat kadar sabah kalktım mecbur işe geldim...ama bu denli ağrının nedenini anlayamadım..p.tesi dr gitcem bakalım ne dicek..
kızlar merhaba ben çok kötüyüm babamı çıkardığımız gibi ambulansla geri yoğun bakıma yatırdık doktorların hatası yüzünden çıldırmak üzereyim babamın neredeyse kaybediyorduk şimdi daha iyi ama hala yürüyemiyor başı dönüyor çok kmötü durumda ve nedenide belli değil bulamıyorlar birde herşeyin normal diyolarrrr offf 2 gecedir rafakatçiyim iş yerine gözüktüm geri gidecem ne olur dua edinnn kızlarrr ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım yumurta hapı felan kullandınmı bu ay :26:hayırlı günler herkese bayanlar...
ayy cnaım benim çok geçmiş olsunkızlar merhaba ben çok kötüyüm babamı çıkardığımız gibi ambulansla geri yoğun bakıma yatırdık doktorların hatası yüzünden çıldırmak üzereyim babamın neredeyse kaybediyorduk şimdi daha iyi ama hala yürüyemiyor başı dönüyor çok kmötü durumda ve nedenide belli değil bulamıyorlar birde herşeyin normal diyolarrrr offf 2 gecedir rafakatçiyim iş yerine gözüktüm geri gidecem ne olur dua edinnn kızlarrr ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrr
saol datlusumm bakıyom canımm uyuyo şimdi bakalım sabah geldi görevden
valla bilmiom kuzuu cogunlukla konustum ben sonuc öle cıktı tabi hakkımızda hayırlısı ben zaten ne düşünsem tersi oluyoo normal dedim yaa sezeryan olurum bak gör
hakkında böle hayırlıymış kuzum olucak inşşş
yaaa ahh canım benimm cok üzüldümm tatlımm nasıl böle bi hata yaparlar kii anlamıyorum hasta kendilerinin olsa titrerler üzerine ama insanların hiç degeri kalmamış artık
çok gecmiş olsun kuzum dualarım hep sizinle iyileşir inşş tekrardan
canım yumurta hapı felan kullandınmı bu ay :26:
kullandıysan doktora takibine gittinmi yumurta büyüyüp çatlamadığı zaman kist oluyo biliyosun..
eğer öyle bişey varsa kist gibi adetle atmışsındır o yüzden sancın olmuştur
doktorum bunu bana çok güzel anlatmıştı..ama her ağrıda kistten değil
geçmiş olsun
ayy cnaım benim çok geçmiş olsun
rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda inşlhh
dualarım seninle
yok bacım sen çatır çatır normal doğur
sorun olmazsa sezeryana gerek yok tabi hayırlı neyse o olsun inşlh
aminn canım arkadasım benim biliosun seninle konusuyoz elimden geldigince normal yapmaya calışıcam inşş rabbim şimdiden yar ve yadımcım olsun
günaydınlar kızlar ne kadar erkenciyim demi
eşim 3 de gitti bende uyuyamadım dön sağa dön sola
bugün tüm polislerimizi rabbim korusun geçen sene yaşanan o kan dondurucu olay bu sene yaşanmasın..hepsi allaha emanet
nefret ediyorum şu işçi bayramından bu bayrama gelenlerin yarısından fazlası ortalığı karıştırmaya çalışan vatan hainleriyle dolu..bir işçi kızı daha önce işçi olarak çalışmış biri olarak yazıyorum bunlarıda
hoşgeldin canım naber nasılsın bebiş nasıl
merhaba canım hoşgeldiniz nasılsınız ?
saol canım pazar pazar çalışıyoruz...bebiş doğmadan isyanedecek
valla ne zaman uyursa hemen kk dayız canımmmsağlıklı olsunlarda valla hiççç önemli diilll cinsiyetii kız doğur teyzesiii benim oğluşumada kız arayıp durmayalımmm
ay ne iyi olur vallaoğluşundan iyisinimi bulcaz... damadıma iyi bak...
günaydınlar kızlar ne kadar erkenciyim demi
eşim 3 de gitti bende uyuyamadım dön sağa dön sola
bugün tüm polislerimizi rabbim korusun geçen sene yaşanan o kan dondurucu olay bu sene yaşanmasın..hepsi allaha emanet
nefret ediyorum şu işçi bayramından bu bayrama gelenlerin yarısından fazlası ortalığı karıştırmaya çalışan vatan hainleriyle dolu..bir işçi kızı daha önce işçi olarak çalışmış biri olarak yazıyorum bunlarıda
günaydın canımcımm.aminn canım benim aminnn rabbim hepsini korusun normalde bugün dinleniyordu eşim ama işçi bayramı diye çalıştırıyorlarr off ...ya ben anlamıyorum yaa nedir bu işçi bayramı bayram deniliyo birsürü canlar yanıyo olay oluyo:26:
evet kuzum hayırlısıyla doğurda nasıl olduğunun pek önemi yok canım arkadaşım benim
günaydın canımcımm.aminn canım benim aminnn rabbim hepsini korusun normalde bugün dinleniyordu eşim ama işçi bayramı diye çalıştırıyorlarr off ...ya ben anlamıyorum yaa nedir bu işçi bayramı bayram deniliyo birsürü canlar yanıyo olay oluyo:26:
canlarımm rabbim eşlerinizin yar ve yardımcısı olsun inşşş
çok saol bitanem benimmm inşş
normal yerinde çaışsaydı sorun değil yine olay taksim olunca insan korkuyo tv karşısında geçen seneler ağlardım zaman geçtikce insan alışıyo galiba yada alışmak zorunda kalıyo bilemiyorum..
herkes bayramını kutlasın ama edebinde sınırında..bu sne pek kargaşa yok çok şükür izlediğim kadarıyla...inşlh hiç bişey olmadan dönerler evlerine
geçmiş olsun canımda adet olmuşsunya ağrının sebebi odur bende çok sancı çekiyorum adet olunca uyku bile tutmuyo vallaha....canım herşeyin bi vakti zamanı vardır demekki bu ay zamanı değilmiş bebeişin rabbim hayırlısını versin geç olsun güç olmasın sen böyle üzülür canını sıkar stres yaparsan bak hiç hamile kalamazsın üzülmemek elde değil biliyorum ama rahat olmaya çalış
sanada hayırlı günler canım sıkma canını vardır bir hayır,zamanı gelince rabbim ol deyince oluverir dualarını eksik etme ,kontrollerinide aksatma duacınım canım hayırlısı
kullandıysan doktora takibine gittinmi yumurta büyüyüp çatlamadığı zaman kist oluyo biliyosun..
geçmiş olsun
dualarım seninle
hepinize tşk ederim...bu ay klomen kullanmştım...14 nisanda dr gittim yumurtaların çatlamış ve kist falan yok temiz dedi..adetim 37. günündeydi bu sancı ve bi kaç saat sonrasında yaklaşık 10 cm uzunluğunda deri parçasına benzer bi parça düşmüştü...bazı arkadaşlar da düşük yaptın diyolar bugün dr gidicem çok korktumm :18:
ahh canımmm çok geçmiş olsun üzüldüm dün ii demiştinde sevinmiştik ama neden oldu acaba yaa herşey normal diyorlarmış ama normal değil demekki normal olsa böylemi olurdu inşalalh geçer bugün dualarımız seninle
saol datlusumm bakıyom canımm uyuyo şimdi bakalım sabah geldi görevden
valla bilmiom kuzuu cogunlukla konustum ben sonuc öle cıktı tabi hakkımızda hayırlısı ben zaten ne düşünsem tersi oluyoo normal dedim yaa sezeryan olurum bak gör
hakkında böle hayırlıymış kuzum olucak inşşş
yaaa ahh canım benimm cok üzüldümm tatlımm nasıl böle bi hata yaparlar kii anlamıyorum hasta kendilerinin olsa titrerler üzerine ama insanların hiç degeri kalmamış artık
çok gecmiş olsun kuzum dualarım hep sizinle iyileşir inşş tekrardan
sanada hayırlı günler canım sıkma canını vardır bir hayır,zamanı gelince rabbim ol deyince oluverir dualarını eksik etme ,kontrollerinide aksatma duacınım canım hayırlısı
canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını verir inşl ... geçende ameliyat oldu başarılı bir şekilde geçti iyi demiştin şimdi niye böyle olduki ...dualarımız sizinle canım
geçmiş olsun
dualarım seninle
cnm çok üzüldüm inan ki ... umarım kısa zamanda iyi olacaktır cnm.şükür ki aranızda cnm varlığını biliyorsunuz..ama dr ihmali olması insanı deli ediyor....
hepinize tşk ederim...bu ay klomen kullanmştım...14 nisanda dr gittim yumurtaların çatlamış ve kist falan yok temiz dedi..adetim 37. günündeydi bu sancı ve bi kaç saat sonrasında yaklaşık 10 cm uzunluğunda deri parçasına benzer bi parça düşmüştü...bazı arkadaşlar da düşük yaptın diyolar bugün dr gidicem çok korktumm :18:
dualarınız için çok teşekkür ederim canlarım çok şükür ababmın durumu daha iyi,kortizon ilacı alıyordu alması gerekenden çok daha düşük vermişler o yüzden böyle olmuş yine yürümede zorlanıyor,başı dönüyor ama geöçecek diyorlar inşallah biranevvel düzelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?