Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

geçmiş olsun canım yaa Allah acil şifa versin iyi bak kocişine :90:
saol datlusumm bakıyom canımm uyuyo şimdi bakalım sabah geldi görevden
valla bilmiom kuzuu cogunlukla konustum ben sonuc öle cıktı tabi hakkımızda hayırlısı ben zaten ne düşünsem tersi oluyoo normal dedim yaa sezeryan olurum bak gör
hakkında böle hayırlıymış kuzum olucak inşşş

yaaa ahh canım benimm cok üzüldümm tatlımm nasıl böle bi hata yaparlar kii anlamıyorum hasta kendilerinin olsa titrerler üzerine ama insanların hiç degeri kalmamış artık
çok gecmiş olsun kuzum dualarım hep sizinle iyileşir inşş tekrardan

sanada hayırlı günler canım sıkma canını vardır bir hayır,zamanı gelince rabbim ol deyince oluverir dualarını eksik etme ,kontrollerinide aksatma duacınım canım hayırlısı

canım çok geçmiş olsun rabbim şifasını verir inşl ... geçende ameliyat oldu başarılı bir şekilde geçti iyi demiştin şimdi niye böyle olduki ...dualarımız sizinle canım

canım yumurta hapı felan kullandınmı bu ay :26:
kullandıysan doktora takibine gittinmi yumurta büyüyüp çatlamadığı zaman kist oluyo biliyosun..
eğer öyle bişey varsa kist gibi adetle atmışsındır o yüzden sancın olmuştur
doktorum bunu bana çok güzel anlatmıştı..ama her ağrıda kistten değil
geçmiş olsun
ayy cnaım benim çok geçmiş olsun
rabbim şafi ismiyle şifa versin tez zamanda inşlhh
dualarım seninle

yok bacım sen çatır çatır normal doğur
sorun olmazsa sezeryana gerek yok tabi hayırlı neyse o olsun inşlh

hayırlı aksamlar kızlarrrr :81:
misafirim vardı bugün giremedim anca gelebildimm naber nasılsınız

aminn canım arkadasım benim biliosun seninle konusuyoz elimden geldigince normal yapmaya calışıcam inşş rabbim şimdiden yar ve yadımcım olsun

günaydınlar kızlar ne kadar erkenciyim demi
eşim 3 de gitti bende uyuyamadım dön sağa dön sola
bugün tüm polislerimizi rabbim korusun geçen sene yaşanan o kan dondurucu olay bu sene yaşanmasın..hepsi allaha emanet

nefret ediyorum şu işçi bayramından bu bayrama gelenlerin yarısından fazlası ortalığı karıştırmaya çalışan vatan hainleriyle dolu..bir işçi kızı daha önce işçi olarak çalışmış biri olarak yazıyorum bunlarıda

günaydın canımcımm.aminn canım benim aminnn rabbim hepsini korusun normalde bugün dinleniyordu eşim ama işçi bayramı diye çalıştırıyorlarr off ...ya ben anlamıyorum yaa nedir bu işçi bayramı bayram deniliyo birsürü canlar yanıyo olay oluyo:26:

hoşgeldin canım naber nasılsın bebiş nasıl

teyzesi dün dr. gittik kesemizi gördük 5,5 haftalık dedi 10 gün sonra kalp sesini dinlemek için çağırdı. İnş. hayırlısıyla bir kalp sesini duysam

günaydınn kızlarrrrrr ii pazarlarrr bende bu pazarı evde tek geçiriom ama eşim allahtan sadece kendi görevinde baska olaylara bakmıyo onlar o yüzden rahatımm rabbim eşlerimizin tüm polis ve askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun her daim inşş evet maalesef bugün 1 mayıs ortalık karıstırma bayramı

Son düzenleme:

canlarımm rabbim eşlerinizin yar ve yardımcısı olsun inşşş

evet kuzum hayırlısıyla doğurda nasıl olduğunun pek önemi yok canım arkadaşım benim

çok saol bitanem benimmm inşş

normal yerinde çaışsaydı sorun değil yine olay taksim olunca insan korkuyo tv karşısında geçen seneler ağlardım zaman geçtikce insan alışıyo galiba yada alışmak zorunda kalıyo bilemiyorum..
herkes bayramını kutlasın ama edebinde sınırında..bu sne pek kargaşa yok çok şükür izlediğim kadarıyla...inşlh hiç bişey olmadan dönerler evlerine

bence alışmak zorunda kalıyoruz canıminşallah canım benim inşallahh sende içini rahat ferah tut sıkmayalım fazla canımızı

günaydın hanımlar nasılsınız?
bende eve yeni geldim sayılır hafta sonu ablamdaydım ilçeye gittim gezdim geldim ,evde otur otur sıkılmışım çok iyi geldi geldi ....
inşl olaysız bir 1 mayıs geçmiştir biz sadece tv den gördüğümüz kadarını biliyoruz Allah polis ve askerlerimizin yardımcısı olsun

cnm çok üzüldüm inan ki ... umarım kısa zamanda iyi olacaktır cnm.şükür ki aranızda cnm varlığını biliyorsunuz..ama dr ihmali olması insanı deli ediyor....

ii aksamlar kızlarrrrrr
ben hasta oldum malesef o yüzden de giremedim bugün eşimden bana bulastı bogazım felan hep kapalıydı şimdi biraz oldum ama çok feciydimm sabah uyandıgımda saolsun eşim portakal suyu yaptı içtim dünden beri bide hamile olunca ilaçta alamıyorum inşş iyileşiriz bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…