ii aksamlar kızlarrrrrr
ben hasta oldum malesef o yüzden de giremedim bugün eşimden bana bulastı bogazım felan hep kapalıydı şimdi biraz oldum ama çok feciydimm sabah uyandıgımda saolsun eşim portakal suyu yaptı içtim dünden beri bide hamile olunca ilaçta alamıyorum inşş iyileşiriz bakalımm
ayyy geçmiş olsun canım hamileyken daha bi zor oluyor yaa ilaç alamadığımız için ama nanelimon iç bol bol en faydalı şeylerin başında geliyor ben öyle geçirdim birde ıhlamur falan insan kendinden çok bebeği düşünüyo acaba etkilenirmi diye ama o konudada fazla korkma ben 9.ayımda oldum allahdan bebeğe etki etmedi çok çekmeme rağmen bol bol dinlen canım benimm kıyamammmmm
meloşumm geçmiş olsun bacım
bitkisel çaylardna başka ilaçda alamıyosun çok zor yaa boğaz ağrısı çok fenadır bende sık yakalanırım
sıcak şeyler iç kuzum öptüm ikinizi
herkese günaydınlar.....
dün dr gittim ve sanırım farkında olmadan bebeğimi kaybettim..dr muhtemelen düşük yapmışsın dedi...tahlil istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar...
ama çok suçluyorum kendimi tarifsiz bi acı var içim de çok zormuş kızlar....Allah kimseye yaşatmasın..
tünaydınnn kızlarrrr
bugünn çok güzel bi günnnn 3 mayıs ve benim dogum günümmm
tünaydın canım hadi yaa nasıl oldu canım farkında olmadınmı hamile oldugunun kan testine gitmişmiydin kuzumm ayy çok üzüldümm vallaaçok gecmiş olsun..
herkese günaydınlar.....
dün dr gittim ve sanırım farkında olmadan bebeğimi kaybettim..dr muhtemelen düşük yapmışsın dedi...tahlil istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar...
ama çok suçluyorum kendimi tarifsiz bi acı var içim de çok zormuş kızlar....Allah kimseye yaşatmasın..
tünaydınnn kızlarrrr
doğum günün kutlu olsun cnm
cnm haftasonu olduğu için pazartesi giderim dr dedim.pek net belirtilerim yoktu akıntı hariç..cuma öğlen kahve lekem oldu c.tesi de gece 2 ile sabah 6 arası inanılmaz sancım oldu ben adet olucam sandım ..klomen kullandığım için ağrı ondandır diye düşündüm...c.tesi lavaboda parça gördüm....bende çok üzüldüm o günlerde eşim biraz üzmüştü beni onu suçluyorum ama çok zor bi durum
tünaydınnn canım benimmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİMMMMM:))SENİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN BU GÜNDE TÜM DİLEKLERİN KABUL OLSUN İNŞALLAH DATLUUMMM MUCUKKKK:81:
Eee bakalım eşin ne süpriz yapacak meloşcummm
ayy canım benim çok üzüldümmm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim rabbim kimsenin başına vermesinnn ..sakın kendini suçlama tamammı canım allah verdi allah aldı sen istermiydin bebeğini kaybetmeyide sen kendini suçluyorsun sanki sen bilerekmi düşürdün sakın ne kendini nede eşini suçlama çook geçmiş olsun
QUOTE=saribeybi;19011450]yok eşim biraz üzdü de beni ondan suçluyorum onu...tabiki kısmet herşey...
herkese günaydınlar.....
tünaydınnn kızlarrrr
doğum günün kutlu olsun canım eşin ve bebişinle nice senelere inşl....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?