- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2:
ahh canım benim yaa kıyamam sanaa rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyim benide beklio o günlerr az kaldı nede olsaa buraya gel bari bacım destek oluruz
slm melike ecesu hamile misin seni serephone kullananların sayfasında görmüstüm
cok sevindim canım ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldın bende kullandım ama bende ise yaramadı bu arada bende polis esiyim kızlar
ayyy sağol canım yaa ne güzel seyler yazmıssıninsallah rabbimde sana hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun cinsiyeti belli mi tatlım
ins canım hayırlısıyla alırsın bebisini kucagina özelden yazdım okur musun melikecim
Günaydın canlarım biz geldiikkk
Kimsecikler yok nerelerdesiniz ben mi erken geldim yoksam
günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrr
hoşgeldinizzzzz oğluşunla yazacaktım valla allah mı söyletti ne kızzzerkenci değilsinde güzelim bebişle biz giremiyoruz doğrusu
tünaydınnn canım nasılsınnn sanada hayırlı cumalar güzelim.bebiş nasıl
offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2:
cok sevindim canım ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldın bende kullandım ama bende ise yaramadı bu arada bende polis esiyim kızlar
günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrr
öpüyoruz seni teyzesiii
sanki benim içimede erkek diye doğuyor. Sağlıklı olsunda hiç farketmez daha ilk bebiş. hani kızım olsa erkek isterim erkek olsa kız onun için şu an fark etmiyor...
bende diyorum bu topiğin yazıları hep gece coşuyo demek bebişleri yatırıp öyle geliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?