Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ahh canım benim yaa kıyamam sanaa rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyim benide beklio o günlerr az kaldı nede olsaa buraya gel bari bacım destek oluruz

cok sevindim canım ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldın bende kullandım ama bende ise yaramadı bu arada bende polis esiyim kızlar

cok sevindim canım ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldın bende kullandım ama bende ise yaramadı bu arada bende polis esiyim kızlar

evet canım benim özelden yazdım sanaa rabbim inşş hayırlısıyla seninde yüzünü güldürsün nasıl kullandıgımı yazdım sorun olursa cevaplarım seve seve bu arada aramıza hoşgeldinnn bitanem benimmm inşşş ugur getirir güzel topigimiz bebişinde seninle olur dualarım seninle olucak canımm

ayyy sağol canım yaa ne güzel seyler yazmıssın insallah rabbimde sana hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun cinsiyeti belli mi tatlım

ayyy sağol canım yaa ne güzel seyler yazmıssın insallah rabbimde sana hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun cinsiyeti belli mi tatlım

rica ederim bitanem benimm aminn kuzum aminnn rabbim nasip ederse inşş bir oglumuz olucak canımcımm

Günaydın canlarım biz geldiikkk

Kimsecikler yok nerelerdesiniz ben mi erken geldim yoksam

hoşgeldinizzzzz oğluşunla yazacaktım valla allah mı söyletti ne kızzzerkenci değilsinde güzelim bebişle biz giremiyoruz doğrusu

öpüyoruz seni teyzesiii

sanki benim içimede erkek diye doğuyor. Sağlıklı olsunda hiç farketmez daha ilk bebiş. hani kızım olsa erkek isterim erkek olsa kız onun için şu an fark etmiyor...

bende diyorum bu topiğin yazıları hep gece coşuyo demek bebişleri yatırıp öyle geliyosunuz

bak sen paşaya niye uyumuyormuş anne olmak ayyy ne zor ya uykusuz geceler Allah sabır versin canım ,uykusu düzene girene kadar zorlanırsın sonra rahat edersin :89:

valla ne zaman uyursa hemen kk dayız canımmmsağlıklı olsunlarda valla hiççç önemli diilll cinsiyetii kız doğur teyzesiii benim oğluşumada kız arayıp durmayalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…