• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

cnm sıkma canını herşey hallolur hepimiz o sıkıntıları yaşadık ama bi baktık ki evlenmişiz aha bizimki haftaya 1 yıl oluyo anam şaka gibii :52::52:

maşallah allah bozmasın tabiki zaman geçecek inşallah seneleri devirecez ama anneme dayanamıyorum suçlu hissediyorum kendimi artık biliyorum suçlu değilim ama napayım elimde değil ben evlenmesem tek kalmazdı diyorum sonra tövbe tövbe allaha karşı mı gelecem rabbim öyle yazmış diyorum çok karmaşık ya çok:43:[/QUOTE]

amin cnm sağol..bende tek kıızm cnm ya üstelik eşim kendi memleketimde görevdeyken tanıştık evlendik seneye tayinciyiz bende üzülüyommmm

ooohhh maşallah sohbet koyulaşmış bende dışardan geldim dışardayken yağmur yağdı eve girdim güneş çıktı :52:

maşallah allah bozmasın tabiki zaman geçecek inşallah seneleri devirecez ama anneme dayanamıyorum suçlu hissediyorum kendimi artık biliyorum suçlu değilim ama napayım elimde değil ben evlenmesem tek kalmazdı diyorum sonra tövbe tövbe allaha karşı mı gelecem rabbim öyle yazmış diyorum çok karmaşık ya çok:43:

amin cnm sağol..bende tek kıızm cnm ya üstelik eşim kendi memleketimde görevdeyken tanıştık evlendik seneye tayinciyiz bende üzülüyommmm[/QUOTE]

ah ah keşke öyle olsaydı ben nişanlımı tanıdığımda polislik hesapta bile yoktu ikimizde aynı memleketin çocuklarıyız ama kader işte aldıı götürdü şimdi de bana geldi sıra sınav vakti benim demekki

ooohhh maşallah sohbet koyulaşmış bende dışardan geldim dışardayken yağmur yağdı eve girdim güneş çıktı :52:

buradada buluut sıcağı var çok kötü dünde bi dolu yağdı abartısız fındık kadardı çok sürmedi de zarar görmedi kimse ardından da parlak bi güneş çıktı güven olmuyo bu ara havalar:31:

aman daha almim yoruldum zaten sağlık raporu falan almaya çıktım iş yerine teslim ettim evrakları ahhh istanbul muhabbeti yapmayın benim memleketim içim gidiyorrrrr :50::50:

hayırlı olsun canım işin pazartesi başlıyosun dimi...kuzum gel değişelim memleketin senin olsun bn alışamıyorum yaaa

aman daha almim yoruldum zaten sağlık raporu falan almaya çıktım iş yerine teslim ettim evrakları ahhh istanbul muhabbeti yapmayın benim memleketim içim gidiyorrrrr :50::50:

valla al senin olsun gerçekten çook ciddiyim:34:ama işte kimse isteyerek terketmiyo memleketini inşallah memleketlerimizde görev yapma şanşı doğar da hepimiz rahat ederiz ya:43:

hayırlı olsun canım işin pazartesi başlıyosun dimi...kuzum gel değişelim memleketin senin olsun bn alışamıyorum yaaa

Sağol canım evet pazartesi başlıyorum hayırlısı olsun artık. Valla ne yalan söylim bu iş olmasaydı ist. dönüp orda çalışmaya başlayacaktım kociş kalsın burda görev bitince gelirdi yanıma ama Allah razı olmadı demekki kocişten ayrı iki sene geçirmeye :52::52:

valla al senin olsun gerçekten çook ciddiyim:34:ama işte kimse isteyerek terketmiyo memleketini inşallah memleketlerimizde görev yapma şanşı doğar da hepimiz rahat ederiz ya:43:

bn hiç memleketimde olamayacağım galibaaaa:2::2:eşim doğudan sonra kendi memleketine gidelim di off offf

Biz zaten şark dönüşü istanbul istiyoruz kısmetse geri döneriz işte kimisi istanbulu sevemiyor korkuyor orda yaşamaktan ama bende başka yerde yaşayamıyorum bunu çok çok iyi anladım :52:

Sağol canım evet pazartesi başlıyorum hayırlısı olsun artık. Valla ne yalan söylim bu iş olmasaydı ist. dönüp orda çalışmaya başlayacaktım kociş kalsın burda görev bitince gelirdi yanıma ama Allah razı olmadı demekki kocişten ayrı iki sene geçirmeye :52::52:

amannn rabbim ayırmasınnn kimseyiii ii olmuş yaa valla sevindim bak şimdi ayrı kalmadığınıza

Back
X