- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet tatlım sağol..........
maşaallah kuzuya.........
adıyla yaşasın ,çok hoş bir isim..........![]()
ayy saol bitanem herkes cok begeniyo ismimizi teyzesi EMİR KAAN'IM canım oglusum benimmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tatlım sağol..........
maşaallah kuzuya.........
adıyla yaşasın ,çok hoş bir isim..........![]()
bende bugün dr beyle görüşmeye gittim dogumum devlette olucak sanırım aslında özele gidiyodum ama benim doktor 1-10 temmuz arası yok bende kendimi riske atmak istemedim hem buranın devlet hastaneleri çok ilgili özel gibi sanki ben 5 temmuz evlilik yıl dönümüm diye cok istiyorum inşşş rabbim gönlüme göre verir ogün nst.ye girmiştim bi sancım agrım olmuş yani dr bey dedi hissetmediniz mi bende hayır dedim eger böle devam ederseniz gününüzden önce alırız dedi haftaya gel göreyim sizi yine dedi bakalım haftaya daha anet konusuruz artık onada uyar da inşş eşimle bizim çok özel olan evlilik yıl dönümümüze emir kaanımızı kucagımıza alırıız saglıcakla rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla ve saglıcakla verir inşş sizde dua edin olurmu bize güzel teyzeleriii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emirkaanımız erken gelecek demek kavuşmak istiyo annesi size bi an önce...hayırlısı olsun bitanem sağlıklı olsunda ne zmaan doğarsa doğsun ama madem çok istiyorsun 5inde inşallah bakalım tatlım
inşşş bitanem benim allah var benim gönlümden bu hafta böle geciyodu kusum bugün dr bey de öle söleyince sanırım sezeryan olucaz saglıcakla gelsinde kuzusum gerisi sorun deil![]()
![]()
![]()
inşşş bitanem benim allah var benim gönlümden bu hafta böle geciyodu kusum bugün dr bey de öle söleyince sanırım sezeryan olucaz saglıcakla gelsinde kuzusum gerisi sorun deil![]()
![]()
![]()
gızzz adanaya taşınak hepberaberrr ohh ne ii olur vallaha altını üstüne getiririz![]()
tabiki canım sağlıklı olsunda...biz anneler herşeye katlanıyoruz............
ayy canım ne oldu biliyonmu mehmet tahaya bakıyo dediki emziği nerde bende senin yazını okuyorumya aanın yanına bak orada diyorum tahama kaan dedimm![]()
ayy hadi yaaa canımsın kusum sölee nolcekkk sankiii yabancımı![]()
![]()
![]()
![]()
oyy yabancı olurmu canım benimmm biz bi aile olduk artık:))))mehmet şok oldu ama görmen lazımdı kaanmı falann?
öle canım insan sevdigiyle mutlu huzurlu olsun yetiyo cok şükür ama gurbetlige alışmak gercekten cok zor oluyo bak benim arkadas cevrem çok burda ama yinede canım sıkılmıyo deil ailem memleketim burnumda tütmüyo deil hakkımızda her daim hayırlısı olsun inşş o yüzden bi bebişim olsun istedim ki yalnızlıgımı unuttursun eşim göreve gidince tedirgin uykusuzluk hep üzerimde rabbim korusun güc kuvvet versin inşş onlarada![]()
ayy tabii şok oldu cocuk şimdi atlaması zor olucakk büle olmustur bacım desenekaan mı ne dedin sen
![]()
![]()
neyse dersin meloşun oglu yabancı deil ama varya mehmet hiç degişmemiş resimlerde görmüştüm de kadiri net göremedim bacım uzaktan cekilmiş![]()
öyle tabi rabbim hakkımızda hayırlı olanı verir şüphesiz her zaman hayırlısı olsun inşallah
cümlesi rabbime emanet inşallah
sende sağ salim bebeğini istediğin zamanda(evlilik yıldönümünüz)kucağına alırsın inşallah sağlıklı bi şekilde![]()
dedim zaten canım senin bebişinin adı olduğunu.kız memet değişti 70kiloydu 90kilocuk olduuuuu hihihiii:::))9
mrb arkadaslar bende polis eşiyim....bu yıl sarka gidicek olanlar var mı
hoşgeldin tatlımmm![]()
mrb ben maiılınızı aldım ama cvp yazamıyorum sanırım 100 msjım olması gerekıyormus benım 52 taneymıs :) evet soy ısmım canım...bızde esyaları kutuladık beklıyoruz erzıncan olucak gıbı gorunuyor..bide yenı hamıle oldugumu ogrendım tasınırken zor olucak...
tsk ederim canım.sizde inş saglıklı bır sekılde oglunuzu kucagınıza alırsınız.ılk defa tasınıcam emınım cok zordur.bızım tercıhlerımızde malatyada var.13unu beklıyoruz zaman gecmıyor cok merak edıyorum :)ortaya yazma istemedim canım nede olsa sanal alem ve burayı herkes okuyabiliyo diye
erzincanda eşimin kankası var bizim de tercihler arasındaydı ama ilk tercihimiz malatyayadı ve burası oldu
hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden tasınmak insanı mahvediyo valla helede alışkın deilsen
bebişinde hayırlı ugurlu olsun benim oglusumunda gelmesine az kaldı inşş teyzesi darısıda size olsun şimdiden![]()
![]()
![]()
tsk ederim canım.sizde inş saglıklı bır sekılde oglunuzu kucagınıza alırsınız.ılk defa tasınıcam emınım cok zordur.bızım tercıhlerımızde malatyada var.13unu beklıyoruz zaman gecmıyor cok merak edıyorum :)