Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hafta sonları canlar
her ne kadar biizm için pazarların hiç bir anlamı olmasada
meloş naber kuzum nasılsın
ben pek giremiyorum malum annemler bende gelen giden curcuna misali ev :86:
bugünde biz gidicez dayımlara herkes orda toplanacak![]()
ne güzelll canım yaaa bak özendim şimdi benim kimsem yok burada...annemi özledimmmmmmmmmmm
![]()
ii akşamlarrr kızlarr nasılsınız bakalım pek kimseler uğramamış bugün.vallaha güzel bi pazar geçirdik eşim izin aldı geldi işden pikniğe gittik biraz önce geldik ama ölüyorum yorgunlukdan.oğlumda bol bol oksijen aldı uyuyooo![]()
selam iyi pazarlar...........![]()
slm kızlarrrrrrrrrrrrr naber:80:
nehaber canım........![]()
iyiyim tatlısım benim saolasın bende tam çıkıodum cok yorgunum evle ugrasıom bebiş gelmeden heryeri kaldırıp indiriom yıkayıp ütülüom bi yandan da geziomçok uykum geldi sende iyisin inş çok öptüm seni bidenem ii gecelerr
![]()
![]()
![]()
ewet ya yaz gebeliği zor diyolar ne bileyim allah yardımcın olsun senlle birlikte tüm hamişlerin inşallah
ama dediğin gibi bebişi düşününce tüm sıkıntılar biter inşallah herzaman her koşuldaamin kuşum amin hayırlısı inşallah herşeyin
günaydın arkadaşlar....![]()
gügünaydın canım nasılsın
günaydın arkadaşlar nasılsınız?
kolay gelsin canım..aman dikkatet son günlerin.....
gezin bakalım oğluşunla.....iyiyim çok şükür..
..iyigeceler canım,öpüyorum.............
![]()
teşekkürler...
Çok şükür iyiyim işteyim sabah sabah yine toplantılar telefonlar uğraşıyorumsizler nasılsınız napıyosunuz.
günaydınnnn kızlarrrrr![]()
kolay gelsin cnm iyimisin?
bende bugün dr gitcem..
merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin
sizede günaydın napıyosunuz bakim analı oğullu ...
çok şükür canım bedenen biraz daha iyiyim. Normalde kolay kolay ağlayabilen bir insan değilimdr. Hamilelikte her şeye ağlıyordum hala devam ediyor sabah evden çıkarken bebişimin ultrason kağıdını gördüm oturdum ağladım![]()
kolay gelsin cnm iyimisin?
bende bugün dr gitcem..