• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ii akşamlarrr kızlarr nasılsınız bakalım pek kimseler uğramamış bugün.vallaha güzel bi pazar geçirdik eşim izin aldı geldi işden pikniğe gittik biraz önce geldik ama ölüyorum yorgunlukdan.oğlumda bol bol oksijen aldı uyuyooo:74::70:

iyi hafta sonları canlar
her ne kadar biizm için pazarların hiç bir anlamı olmasada :27:

meloş naber kuzum nasılsın
ben pek giremiyorum malum annemler bende gelen giden curcuna misali ev :86:
bugünde biz gidicez dayımlara herkes orda toplanacak :66:

slm kuzucumm :71:

bende hemşire komsuma davetliydim hani burdaki sivaslı polis eşi arkadasım varya hıh onla işte bide ögretmen arkadas vardı yedik içtik sohbet koyuydu anlıcagın :39: :1: keşke sende olsaydın yaa :5:

eşim geceye gidiyo hep gece 11 sabah 8 eve geliyo o 4.e kadar uyudu yemek yedi sonra carsıya cıktık alışveriş yaptık biraz da dolastık sonra eve geldik evi toparlıom hep yıkıom ütülüyom bebiş gelmeden :nazar: :emir_bebek: :69: şimdi eşim göreve gitti dinlen dio ama napim iş güç bitmiyo bebişim ne güzel sende annecinle vakit gecir darısıda bize olsun inş çok öptüm seni balımm :29: :38: :38:

ne güzelll canım yaaa bak özendim şimdi benim kimsem yok burada...:43::43::43:annemi özledimmmmmmmmmmm:17:

ii akşamlarrr kızlarr nasılsınız bakalım pek kimseler uğramamış bugün.vallaha güzel bi pazar geçirdik eşim izin aldı geldi işden pikniğe gittik biraz önce geldik ama ölüyorum yorgunlukdan.oğlumda bol bol oksijen aldı uyuyooo:74::70:

hep aynı kaderi paylaşıoz kuzum üzülmeee :70:
ohh çok iyi olmus bitanem benimm sefanız olsun tahamlaa çok öptüm seni hemşocum :29: :38: :38:

nehaber canım........:34:

iyiyim tatlısım benim saolasın bende tam çıkıodum cok yorgunum evle ugrasıom bebiş gelmeden heryeri kaldırıp indiriom yıkayıp ütülüom bi yandan da geziom :1: çok uykum geldi sende iyisin inş çok öptüm seni bidenem ii gecelerr :29: :38: :38:

iyiyim tatlısım benim saolasın bende tam çıkıodum cok yorgunum evle ugrasıom bebiş gelmeden heryeri kaldırıp indiriom yıkayıp ütülüom bi yandan da geziom :1: çok uykum geldi sende iyisin inş çok öptüm seni bidenem ii gecelerr :29: :38: :38:

kolay gelsin canım..aman dikkatet son günlerin.....:45:
gezin bakalım oğluşunla..:49::10:...iyiyim çok şükür..:70:..iyigeceler canım,öpüyorum.............:38:

ewet ya yaz gebeliği zor diyolar ne bileyim allah yardımcın olsun senlle birlikte tüm hamişlerin inşallah:nazar::nazar::nazar:
ama dediğin gibi bebişi düşününce tüm sıkıntılar biter inşallah herzaman her koşulda:69::69: amin kuşum amin hayırlısı inşallah herşeyin

mrb bana özel msj atmışsın :58: cevap yazdım ama 100 tane msj dan sonra özel atabiliyomuşum üzüldüm cevap veremeyince .ama istersen burda yazarım.

günaydınnnn kızlarrrrr :69:

sizede günaydın napıyosunuz bakim analı oğullu ...:40:

kolay gelsin cnm iyimisin?
bende bugün dr gitcem..

çok şükür canım bedenen biraz daha iyiyim. Normalde kolay kolay ağlayabilen bir insan değilimdr. Hamilelikte her şeye ağlıyordum hala devam ediyor sabah evden çıkarken bebişimin ultrason kağıdını gördüm oturdum ağladım:43:

allah hepinizden razı olsun sağolun dayanmak çok zorr ama çok zorr
tekrar sağolun

merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin

cnm Allah rahmet etsin...zor bi durum evet ama başa gelen çekiliyor...Allah anneni başınızdan eksik etmesin ...Allah sabır versin cnm...

sizede günaydın napıyosunuz bakim analı oğullu ...:40:

çok şükür canım bedenen biraz daha iyiyim. Normalde kolay kolay ağlayabilen bir insan değilimdr. Hamilelikte her şeye ağlıyordum hala devam ediyor sabah evden çıkarken bebişimin ultrason kağıdını gördüm oturdum ağladım:43:

cnm benim...annelik farklı bişey işte naparsın..inş kısa zamanda tekrar bebişin seninle olur cnm..doğuyamı geleceksiniz bu yıl? urfa yazdınızmzı?? :52:

kolay gelsin cnm iyimisin?
bende bugün dr gitcem..

canım dr. gelince yazarsın naptığını güzel haberlerini bekliyoruz...:70:

İnş. canım bu sene şark bekliyoruz o gruptan maraşı yazdık inş. hayırlısıyla olur. Gözüm korktu sanırım ikinci bebişede bişey olurmu diye geliyo bazen aklıma. Geçen annem söylemişti bir komşumuzun kardeşi ilkinde düşük yapmış ikinci gebeliğinde aylık iğne vurduruyormuş artık ne iğnesi bilmiyorum...

Son düzenleme:
Back
X