• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın sekerlerrrrr :16:
bizde babamız göreve gidince kalktık tost yaptık oglusumla yedik sonra çamasırları attım beyazları lavaboları yıkadım anca gelebildim :87:
bugün dr amcamıza gidices kontrolümüz var gece yarısı saat 3.30 yine ufaktan sancı yasadım oglum öle bi kasmış ki beni onun acısıyla nasıl fırladım yataktan bilmiom sabaha kadar dolandım durdum eşimide uyandırmaya kıyamadım malüm sabah tekrar göreve gitcek die dün zaten gec gelmişti yorgundu bu arada karnım hep kırmızı sekilde özlelikle sag tarafı yırtık olmus neyse saglıcakla gelsinde kuzum onunda bakarız caresine umarım sizlerde iyisinizdir :38: :38:
alalhım kuratrsın tez zamanda sağlıcakal ikinizi hayatım,krem filan işe yaramadımı yırtklarta sen birde çok kiloda almamıştın hayatın

iki topik arasında mekik dokuyomuşuz:9::9::9: artık burda takipteyim:) daha benimkinin şarkına 1 sene var ama şark kaçınılmaz..evet canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum hatta ileriyi düşünmemeye:)

tekrardan hoşgeldin kuşummmmmm bizim tek karlı yanımız ilk görev yeri şark olması en azından bizim şarkımız bir yıl benim bildiğim iki defa şark hizmeti var akademi mjezunlarının yine şanlıyız bence

kimse koltukalarıma bişi dememişi beğenmediniz mi yahuuuuuuuuuuu

alalhım kuratrsın tez zamanda sağlıcakal ikinizi hayatım,krem filan işe yaramadımı yırtklarta sen birde çok kiloda almamıştın hayatın

tekrardan hoşgeldin kuşummmmmm bizim tek karlı yanımız ilk görev yeri şark olması en azından bizim şarkımız bir yıl benim bildiğim iki defa şark hizmeti var akademi mjezunlarının yine şanlıyız bence

amin kuzumm evet canım 9 kilo oldukk dün :31:
bu son aylar böle birden katlandım oglusum büyüyo teyzesi yaa bide zqten genelde sag tarafımda duruyo orası geniş ve rahat olsa gerek :nazar: :emir_bebek: :1:
şimdi aynaya baktım kırmızı cizikler halinde sag taraf üzüldüm ama napim oglum saglıklı olsunda bi krem varmış dün polis eşi arkadas söledi onu al sür faydasını görürsün dogumdan sonra die bakim onu kullanırım canım bebek büyüdükce sıgmıyo sanırım ee ozamanda yer acıyo ve yırıtılıyo demekki böle kusum :27:
meloşum sağolasın yine kaçırmamışsınnnn sen de olmasannnnn :29::29:

canımsınn yok bebişimm her zamanki gibi atlamadım çok öpüyorum seniii bitanem benimmm dügünün yakın olsaydı inanki gelirdim :29: :38: :38:

slm canım hoşgeldin :71:
hep öle inanki ama napıca sevdigin nerdeyse karnın nerde doyuyosa sende ordasın katlanıyoruz :34:
rabbim hepsini korusun inşş :16:
teşekkürler hoşbuldum. bu topik bana iyi gelecekkk:66::66:

hoşbuldum tatlım. bizde çok istedik şark çıksın diye kurada. hiç ankara çıkacağını tahmin etmiyoduk sonra değişelim felan olduk dedim boşver hayırlısı buymuş. o evlenene kadar bitiririm şarkı diyodu benim gelmemi istemiyodu ama bende kıyamadım oralarda tek başına:16::16: 1 yıl şark çok iyi ya darısı başımıza:)
bu arada koltuklarını çok beğendim güzel günlerde kullan canım

hoşbuldum tatlım. bizde çok istedik şark çıksın diye kurada. hiç ankara çıkacağını tahmin etmiyoduk sonra değişelim felan olduk dedim boşver hayırlısı buymuş. o evlenene kadar bitiririm şarkı diyodu benim gelmemi istemiyodu ama bende kıyamadım oralarda tek başına:16::16: 1 yıl şark çok iyi ya darısı başımıza:)

sağolasın canım benim ama ben yanlış yazmışım bir kere şarkımız var diyecektim bir yıl değil:59::59:keşke öyle olsa

her zaman bekleriz canımm :29: :38: :38:

bizde babamız göreve gidince kalktık tost yaptık oglusumla yedik sonra çamasırları attım beyazları lavaboları yıkadım anca gelebildim :87:
bugün dr amcamıza gidices kontrolümüz var gece yarısı saat 3.30 yine ufaktan sancı yasadım oglum öle bi kasmış ki beni onun acısıyla nasıl fırladım yataktan bilmiom sabaha kadar dolandım durdum eşimide uyandırmaya kıyamadım malüm sabah tekrar göreve gitcek die dün zaten gec gelmişti yorgundu bu arada karnım hep kırmızı sekilde özlelikle sag tarafı yırtık olmus neyse saglıcakla gelsinde kuzum onunda bakarız caresine umarım sizlerde iyisinizdir :38: :38:

günaydın canım..:3:..sancıların kasılmamı oluyor canım..son aylarda oluyor ama sen yinede dikkat et..buara biraz dinlenerek geçir vaktini tatlım..36 dasın galiba:26: aman canım biraz daha sabret,:70: çok iş yapma bakayım..........:20:

meloşummm keşke ya yakında olsa gelsen ama işteeee olmuyorrr
çatlaklar içinde bademyağını duymuştum kuzum ablam ne kullandı acaba çünkü hiç çatlağı olmadı onun saorayım sitersen birede meme kremi kullanmaya başladınmı yara olmasın diye hamileyken başlatıyorlar artık daha faydalı oluyor

amin kuzumm evet canım 9 kilo oldukk dün :31:
bu son aylar böle birden katlandım oglusum büyüyo teyzesi yaa bide zqten genelde sag tarafımda duruyo orası geniş ve rahat olsa gerek :nazar: :emir_bebek: :1:
şimdi aynaya baktım kırmızı cizikler halinde sag taraf üzüldüm ama napim oglum saglıklı olsunda bi krem varmış dün polis eşi arkadas söledi onu al sür faydasını görürsün dogumdan sonra die bakim onu kullanırım canım bebek büyüdükce sıgmıyo sanırım ee ozamanda yer acıyo ve yırıtılıyo demekki böle kusum :27:

canımsınn yok bebişimm her zamanki gibi atlamadım çok öpüyorum seniii bitanem benimmm dügünün yakın olsaydı inanki gelirdim :29: :38: :38:

melikecim erkek çocuk genelde.hatta çoğunlukta sağda durur.:34:..en büyük belirtidir..:16:

Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin

canım güle güle kullan çok hoş ve ferah
rabbim güzeül günlerd ekullanmayı üzeirnde hoş sohbetler etmeyi nasip etsin inşlh

bi kaç gündür bu topiği buldum okuyorum... yıkık durumdayım.. ben eylülde evlenecem nasipse eşim polis şimdilik rahat yerde ama şark var malum... aslında bu mesleğin rahat yeride yok maalesef nöbetler var geceleri yok, gündüzleri yok...bide şarkı düşündükçe uykularım kaçıyor...
hoşgeldin aramıza
zamanla alışacaksın bu durumlara
tabi arada bizim gibi delirme moduna gireceksin ama ne yapalım kader kısmet iyi olsunlarda bekleyelim

selam canım bende erkenden kalktım 1,5 saat ütü yaptım terden geberdim :37:

anam bacım doğurun moğurun haber et hee muhakkak :29:
son ayın artık sancılar artar paşada çıkmak istiyo herhal artık sıkıldı ordan :52:

günaydın canım..:3:..sancıların kasılmamı oluyor canım..son aylarda oluyor ama sen yinede dikkat et..buara biraz dinlenerek geçir vaktini tatlım..36 dasın galiba:26: aman canım biraz daha sabret,:70: çok iş yapma bakayım..........:20:
çok soal bitanem benim düşündügün için öperim seniiiii :29: :38: :38:
meloşummm keşke ya yakında olsa gelsen ama işteeee olmuyorrr
çatlaklar içinde bademyağını duymuştum kuzum ablam ne kullandı acaba çünkü hiç çatlağı olmadı onun saorayım sitersen birede meme kremi kullanmaya başladınmı yara olmasın diye hamileyken başlatıyorlar artık daha faydalı oluyor

evet kuzu yaaa :16: bende bebe yagı sürüyodum canım sonra baktım bişi yok ara vermiştim zaten bu son ayda oldu daha önce yoktu ebem sölemişti o zeytinyagı sür gögsüne şimdiden de yara olmasın die ama hiç yapmadım :59:

Eki Görüntüle 209077 Eki Görüntüle 209078 Eki Görüntüle 209079 herkse günaydın çok şükür sağ salim atlattık dünü sanırım yani ben öle en azındannn allahım hepsini korusun
dün ben koltuk tk. aldım kızlar zigon sehpamı aldım bir tek halı perde kaldı büyüklerin hepsi tamam artık
bakalım beğenecekmisiniz tabi renkler siyah kırmızı ve beyaz olacak benimkinin

hayırlı olsun canım..sağlıklı,huzurlu günlerde kullanın inşaallah.......:34:

melikecim erkek çocuk genelde.hatta çoğunlukta sağda durur.:34:..en büyük belirtidir..:16:

selam kızlar..............:3:
tayinlerle ilgili bir gelişme yok sanırım..............:26:
evet canım öle derler benim yumurcakta hep o tarafta :nazar: :emir_bebek: :69:
az önce bi arkadasla görüştüm yok bizde bekliyoruz dedi bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun bugün saat 5 e kadar acıkalnır diolar :34:
canım güle güle kullan çok hoş ve ferah
rabbim güzeül günlerd ekullanmayı üzeirnde hoş sohbetler etmeyi nasip etsin inşlh

hoşgeldin aramıza
zamanla alışacaksın bu durumlara
tabi arada bizim gibi delirme moduna gireceksin ama ne yapalım kader kısmet iyi olsunlarda bekleyelim

selam canım bende erkenden kalktım 1,5 saat ütü yaptım terden geberdim :37:

anam bacım doğurun moğurun haber et hee muhakkak :29:
son ayın artık sancılar artar paşada çıkmak istiyo herhal artık sıkıldı ordan :52:

kolay gelsin bidenem benimmm :48: :48:
hee bacımm ararımm iki elim kanda da olsa muhakkak inşş bi kaç arkadasta sölemişti haberimiz olsun yasin okuyalım dogumun kolay gecsin saglıcakla kuzunu al die saolun canımsınızz :43: :29: :38: :38:
evet aysen teyzesii durmuyo artık canımı çok yakıyoo :78:

evet canım öle derler benim yumurcakta hep o tarafta :nazar: :emir_bebek: :69:
az önce bi arkadasla görüştüm yok bizde bekliyoruz dedi bakalım herkesin hakkında hayırlısı olsun bugün saat 5 e kadar acıkalnır diolar :34:

kolay gelsin bidenem benimmm :48: :48:
hee bacımm ararımm iki elim kanda da olsa muhakkak inşş bi kaç arkadasta sölemişti haberimiz olsun yasin okuyalım dogumun kolay gecsin saglıcakla kuzunu al die saolun canımsınızz :43: :29: :38: :38:
evet aysen teyzesii durmuyo artık canımı çok yakıyoo :78:

evet cnaım inşlhh sorunsuz şekilde kucağına alırsın dualarla :48:
bu dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilse hep orda kalmak ister ama :1:

slm kızlar nasılsınız?
slm gülaycımm naber nasılsın tatlım bebişin nasıl :29: :38: :38:
günaydın bebeler :1:
tayinler açıklandı mı kızlar ya catlayacam sımdı
günaydın bacinekkkk :29: :38: :38:
evet cnaım inşlhh sorunsuz şekilde kucağına alırsın dualarla :48:
bu dünyanın nasıl bir yer olduğunu bilse hep orda kalmak ister ama :1:
amin kuzuu dogru söledin valla allahım hayırlı kaderler yazsın inşş oglusumaa :59:
eşimde aramış diyoki hazır ol belki bizede çıkabilir hadi be ordan beni strese sokma dedim :9:

ayyy kusum belki çıkar mı çıkar hazırlıklı ol gecen yıl eşim bana gitmicez dedi son bi ayda ögrendim gidicemizi sok oldum tabe hemen torpil ayarladım çok şükür yaa bilmeseydikk şimdi nerde olurduk kim bilirr :36:

sedoşum koltuklarına bayıldım ama resımdekı renklere:1:
sanada günaydın meloşum

Back
X