- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 42
alalhım kuratrsın tez zamanda sağlıcakal ikinizi hayatım,krem filan işe yaramadımı yırtklarta sen birde çok kiloda almamıştın hayatıngünaydın sekerlerrrrr
bizde babamız göreve gidince kalktık tost yaptık oglusumla yedik sonra çamasırları attım beyazları lavaboları yıkadım anca gelebildim :87:
bugün dr amcamıza gidices kontrolümüz var gece yarısı saat 3.30 yine ufaktan sancı yasadım oglum öle bi kasmış ki beni onun acısıyla nasıl fırladım yataktan bilmiom sabaha kadar dolandım durdum eşimide uyandırmaya kıyamadım malüm sabah tekrar göreve gitcek die dün zaten gec gelmişti yorgundu bu arada karnım hep kırmızı sekilde özlelikle sag tarafı yırtık olmus neyse saglıcakla gelsinde kuzum onunda bakarız caresine umarım sizlerde iyisinizdir![]()
![]()
iki topik arasında mekik dokuyomuşuzartık burda takipteyim:) daha benimkinin şarkına 1 sene var ama şark kaçınılmaz..evet canım iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum hatta ileriyi düşünmemeye:)
tekrardan hoşgeldin kuşummmmmm bizim tek karlı yanımız ilk görev yeri şark olması en azından bizim şarkımız bir yıl benim bildiğim iki defa şark hizmeti var akademi mjezunlarının yine şanlıyız bence
kimse koltukalarıma bişi dememişi beğenmediniz mi yahuuuuuuuuuuu