- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglusumaaa kavuşmama saatler kaldıııııı güzel teyzeleriiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam canım............
hadi allah yardımcın olsun..heyecanlımısın.........
![]()
inşş tatlım benim zaten bu topigin bebişii canım oglum![]()
![]()
2 yıldır burdayız eskilerdenim hep burda arkadaslara olmuyo diye dert yanıyodum aglıyodum sonra oldu şükürler olsun ki rabbime darısıda isteyen diger arkadaslarıma inşş rabbim herkesin güzle gönlüne göre versin inşş her zaman dua ediyorum sizde bana edin emi canım arkadaslarım benimmm
![]()
![]()
![]()
Valla ben şimdi bıraksalar bir dk. durmam kaçarımda kaçamıyorummşimdi güneye inmek vardı yaaaa
allahım herşeyin hatyırlısını versin bizlerin şer diye bildikleri hayır hayır diye bildiklerimiz şer olabilir cnm vazgeçmek yok son gaz devam ediyoruz rahatla üzülme vucuduın u strese sokma benim bir ablam var 10 yıl boyunca çocuğu olmadı ve hiçbir nedeni yokken olmadı,en son diyorki olmazsa olmasın 10 yılım geçmiş çocuksuz bi 10 yıldaha geçer diyo kendini resime veriyor bu belediyelerin açtığı kurslara katılıyor bir yandanda çalışıyor zaten kurstan 3 ay sonra hamile kaldı düşünmek kaybetmenin yarısı yani stres yapmak biraz oluıruna bırak herşeyigünaydın kızlar...
bende dün dr gittim tahlilimi gösterdim..
kaliteli bi yumurtlama olmamış dedi...
adet olmayabilirsin söktürücü alır içersin dedi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sağolun kızlar bende yeniyim diye teselli oluyorum...
Hazal geçmiş olsun cnm dikkat et inş korktuğun şey değildir..
amin amin darısı benim sarıbeybinin ve diğer isteyen herkesin başına inş. Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin canıımmm teyzeleri olarak bizde dört gözle bekliyoruz yeğenimizi sağlıcakla inş.
güneye hiç gitmedi ben nedense balıkesir tarafları seviyorum sanırım güneyden biraz daha serin ondanSamırım bu sene güneye gideriz maraşa daha yakın olduğu için inş ramazandan sonra biraz serinler..
![]()
![]()
![]()
![]()
saolasın bitanem benimm hemde nasılllll yaaaaa![]()
İnşallah değildir canım ama bugün iyiyim bulantı ve yanma yok![]()
Tavsiye ederim canım biz eylülde gidicez tatile belek veye ölüdeniz düşünüyoruz ama büyük ihtimalle belek olucak . Bodrumda güzel ama plajlarını beğenmiyorum ben çakıl oluyor genelde ben kum plaj seviyorum ayy gelse artık eylül![]()
bende kum plaj seviyorum birde bir yerde 2 günden fazla kalamıyorum istiyorumki sürekli hareket halinde olayım tarihi eser gezeyim şehirde deli gibi dolanayım.Güneşlenmeyi sevmediğim için denize girip çıkıyorum plajda çok vakit geçirmiyorumda şezlonglara yatınca 2. dk.da sıkılıyorum tuhaf biriyim sanırım hiperaktifde değilim ama ne hikmetse. Sanırım normalde çok hareketliyim iştede evde evde iş varsa yapıp dışarlara kaçarım oturmayı sevmiyorum...Bizde eylül gibi çıkarız rastlaşırız kimbilir güzel otel bulursanız haberim olsun şekerim..
kuzumm bak mikrop neyim yazmışın sen ihmal etme bi göster istersen,bu arada sen şarkta nerdesin bu kadar bir yer yahuuuu
bende kum plaj seviyorum birde bir yerde 2 günden fazla kalamıyorum istiyorumki sürekli hareket halinde olayım tarihi eser gezeyim şehirde deli gibi dolanayım.Güneşlenmeyi sevmediğim için denize girip çıkıyorum plajda çok vakit geçirmiyorumda şezlonglara yatınca 2. dk.da sıkılıyorum tuhaf biriyim sanırım hiperaktifde değilim ama ne hikmetse. Sanırım normalde çok hareketliyim iştede evde evde iş varsa yapıp dışarlara kaçarım oturmayı sevmiyorum...Bizde eylül gibi çıkarız rastlaşırız kimbilir güzel otel bulursanız haberim olsun şekerim..
![]()
![]()
![]()
![]()
amin amin darısı benim sarıbeybinin ve diğer isteyen herkesin başına inş. Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin canıımmm teyzeleri olarak bizde dört gözle bekliyoruz yeğenimizi sağlıcakla inş.
güneye hiç gitmedi ben nedense balıkesir tarafları seviyorum sanırım güneyden biraz daha serin ondansamırım bu sene güneye gideriz maraşa daha yakın olduğu için inş ramazandan sonra biraz serinler..
allahım herşeyin hatyırlısını versin bizlerin şer diye bildikleri hayır hayır diye bildiklerimiz şer olabilir cnm vazgeçmek yok son gaz devam ediyoruz rahatla üzülme vucuduın u strese sokma benim bir ablam var 10 yıl boyunca çocuğu olmadı ve hiçbir nedeni yokken olmadı,en son diyorki olmazsa olmasın 10 yılım geçmiş çocuksuz bi 10 yıldaha geçer diyo kendini resime veriyor bu belediyelerin açtığı kurslara katılıyor bir yandanda çalışıyor zaten kurstan 3 ay sonra hamile kaldı düşünmek kaybetmenin yarısı yani stres yapmak biraz oluıruna bırak herşeyi
anamm meloş doğumhanedemisin yoksa kızzz,düşünsenize emir alırken meloş bize laptoptan canlı bağlanıyor hepimiz izliyoruz ne güzel olurduu
inşallah değildir canım ama bugün iyiyim bulantı ve yanma yok![]()
kızlar ben eylülde balayında balıkesir örende olacağımmm![]()
ovvvv feci desene bende şarka gidecem bak kara kara düşündüryorsun beniiKarstayım canım burda hastaneye gitmem ben Allah düşürmesin yinede bir kere gittim daha beter hasta oldum geri geldim İnanın az bile anlatıyorum bir gelipte görseniz yeni hastane açılıcak diyorlar inşallah temiz kalır![]()
ovvvv feci desene bende şarka gidecem bak kara kara düşündüryorsun benii
sarıbeybimmm akhvaltı ne demek bak ben neler yaptırcam gideceğine pişman olacak bu arada aysen yok haketen nerdeki
yap kıssss evlendiğinin farkına varsın
Tatilde sanırım aysen yoksa mutlak gelirdi..
kızlar ben eylülde balayında balıkesir örende olacağımmm![]()
AA günzel olur denk gelirsekAslında buldum canım ama bizim planda şimdi 20 günlük izin var ve bu izinde hem ist, hem eşimin memleketi hemde tatil yapıcağımız için bende sabit bir yer olsun istiyorum zaten yeteri kadar gezmiş olucaz normalde bende bir yere tıkılıp kalmayı sevmiyorum ama ben güneşlenmeyi seviyorum
Bir iki otel buldum ama netten bakıyorum şikayetlere falan kesinleştirim mutlaka haber veririm canım
amin cnm aminnnnnnn sağol
amin kuzum aminnn inşşşamin amin darısı benim sarıbeybinin ve diğer isteyen herkesin başına inş. Rabbim sanada kolay doğumlar nasip etsin canıımmm teyzeleri olarak bizde dört gözle bekliyoruz yeğenimizi sağlıcakla inş.
güneye hiç gitmedi ben nedense balıkesir tarafları seviyorum sanırım güneyden biraz daha serin ondanSamırım bu sene güneye gideriz maraşa daha yakın olduğu için inş ramazandan sonra biraz serinler..
evet kuzu yaaaallahım herşeyin hatyırlısını versin bizlerin şer diye bildikleri hayır hayır diye bildiklerimiz şer olabilir cnm vazgeçmek yok son gaz devam ediyoruz rahatla üzülme vucuduın u strese sokma benim bir ablam var 10 yıl boyunca çocuğu olmadı ve hiçbir nedeni yokken olmadı,en son diyorki olmazsa olmasın 10 yılım geçmiş çocuksuz bi 10 yıldaha geçer diyo kendini resime veriyor bu belediyelerin açtığı kurslara katılıyor bir yandanda çalışıyor zaten kurstan 3 ay sonra hamile kaldı düşünmek kaybetmenin yarısı yani stres yapmak biraz oluıruna bırak herşeyi
anamm meloş doğumhanedemisin yoksa kızzz,düşünsenize emir alırken meloş bize laptoptan canlı bağlanıyor hepimiz izliyoruz ne güzel olurduu
çok soal canım yarın 7.30 da orda olucaz bakalım sıra gelince giricez benle beraber 4 kişi vardı sanırım allah kolaylık versin doktoruma da
Ay valla az kaldı yarın kaçta alıcaklar doğumhaneye dua edelim o saattte canım
hadi yaaa çok sevindim kusummcumartesi bende geliyorum malatyaya...............![]()
Ay bende çok heyecan yaptım heeee
Kaçta doğucak emir kaan ?
Bu arada aysen nerelerde tatildemi?
amin cnm aminnnnnnn sağol
evt cnm böyle durumları düşünüp rahatlamaya çalışıyorum...
çok şükür cnm...
ohhh tadını çıkar balayının her gün yatağına kafaltı iste![]()