• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım inş. herkesler iyidir... Malum artık evde netim yok evi toparladım artık ayın 15 ini bekliyoruz gitmek için. Sizler neler yapıyosunuz?...

Kandilimiz mübarek olsun bu arada

canım 5temmuza yazılmıştık biz ama temmuzda çok kalabalıkmış izine yazılan ve bize çıkmadı belki bayrama çıkarr amankışa kadar çıksında ne yapalım idare edeceğiz artık.inş. sizinde çıkar

inş cnm sağol..

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okuyamadım inş. herkesler iyidir... Malum artık evde netim yok evi toparladım artık ayın 15 ini bekliyoruz gitmek için. Sizler neler yapıyosunuz?...

sağol cnm iyiyiz...

hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun...

günaydın hayatım hoşgelmişsin ohh çok şükür toplamışsınya evi biraz dinlen hayırlısıylada gidin yerinize inş.seninde mübarek olsun canım kandilin

kandiliniz mübarek olsun.....tüm dualaınız kabul olsun........
aminn canım kandilin mübarek olsun

inş cnm sağol..

sağol cnm iyiyiz...

hanımlar hepinizin kandili mübarek olsun...
saolasın canım seninde mübarek olsun kandilin rabbim kabul eylesin herkesin duasını

günaydın hayatım hoşgelmişsin ohh çok şükür toplamışsınya evi biraz dinlen hayırlısıylada gidin yerinize inş.seninde mübarek olsun canım kandilin

aminn canım kandilin mübarek olsun

saolasın canım seninde mübarek olsun kandilin rabbim kabul eylesin herkesin duasını

saol canım ev taşıma derdinden tatilede çıkmadık çalışıyorum hala... İnş. ramazandan sonra şöyle bir yerlere kaçarızda kafa dinleriz biraz

saol canım ev taşıma derdinden tatilede çıkmadık çalışıyorum hala... İnş. ramazandan sonra şöyle bir yerlere kaçarızda kafa dinleriz biraz

Hoşgeldin canım iyi ev toplama bitince bütün dert bitiyor tek taşıması kalıyor onuda sen yapmıyorsun zaten :52: üzülme bayramdan sonra gidicek olan bir sen değilsin bende bayramdan sonra çıkıcam malesef :50::50: ama iyi bir tatili hakettim diye düşünüyorumm :33:

slmm sekerlerrrrrrrrrrrr :3:
şimdi geldik doktordan cok şükür oglusum iyiydi cuma sabahı 7.30 da hastanede olucaz simdiden dualarınızı bekliyoruzzz :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

Hoşgeldin canım iyi ev toplama bitince bütün dert bitiyor tek taşıması kalıyor onuda sen yapmıyorsun zaten :52: üzülme bayramdan sonra gidicek olan bir sen değilsin bende bayramdan sonra çıkıcam malesef :50::50: ama iyi bir tatili hakettim diye düşünüyorumm :33:

Evet canım kesinlikle hakediyoruz biraz kada dinlememiz lazım. Benim sıcaklarla hiç aram yok zaten şu an izinde kullanma gereği duymuyorum. O yüzden sonraya kaldı tatil...

şimdi geldik doktordan cok şükür oglusum iyiydi cuma sabahı 7.30 da hastanede olucaz simdiden dualarınızı bekliyoruzzz :29: :nazar: :emir_bebek: :38:

Hadi hayırlısı bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun canım..Güzel haberlerle inş. artık oğluşunu kucağına alıp gelirsin topiğimize

Evet canım kesinlikle hakediyoruz biraz kada dinlememiz lazım. Benim sıcaklarla hiç aram yok zaten şu an izinde kullanma gereği duymuyorum. O yüzden sonraya kaldı tatil...

Hadi hayırlısı bakalım Allah yar ve yardımcınız olsun canım..Güzel haberlerle inş. artık oğluşunu kucağına alıp gelirsin topiğimize

inşş tatlım benim zaten bu topigin bebişii canım oglum :nazar: :emir_bebek: :69: 2 yıldır burdayız eskilerdenim hep burda arkadaslara olmuyo diye dert yanıyodum aglıyodum sonra oldu şükürler olsun ki rabbime darısıda isteyen diger arkadaslarıma inşş rabbim herkesin güzle gönlüne göre versin inşş her zaman dua ediyorum sizde bana edin emi canım arkadaslarım benimmm :29: :38: :38:

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun hanımlarrr

sağol cnm seninde kandilin mübarek olsun

cnmmmmmmm cuma günü geliyomu emir kaan?
Maşallah size ayyy ben de heyecan yaptım şimdi :66:
Cnm allah seni ağrısız acısız sağsalim kavuştursun bebişine...
Bize dua et nolur doğuma girerken...
Bugünde mübarek gün dualarında unutma bizleri...

inşş tatlım benim zaten bu topigin bebişii canım oglum :nazar: :emir_bebek: :69: 2 yıldır burdayız eskilerdenim hep burda arkadaslara olmuyo diye dert yanıyodum aglıyodum sonra oldu şükürler olsun ki rabbime darısıda isteyen diger arkadaslarıma inşş rabbim herkesin güzle gönlüne göre versin inşş her zaman dua ediyorum sizde bana edin emi canım arkadaslarım benimmm :29: :38: :38:

cnm bende şimdi öleyim işte aklıma geldikçe ağlıyorum...inş darısı bana da olur cnm..

Valla ben şimdi bıraksalar bir dk. durmam kaçarımda kaçamıyorumm :50::50: şimdi güneye inmek vardı yaaaa

Son düzenleme:

ay canım hadi hayırlısıyla inşallah sıkıntısız stressiz sorunsuz gelir inşallah minik prens dualarımız seninle bizde dualarını bekliyoruz daha önce isimlerinizi yazarsanız dua ederim demiştin tatlım adım şükran bi arkadaşım daha var aynur isminde ikimizde dualarını bekliyoruz birtanem inşallah rabbim bu duyguyu hepimize yaşatır dualarımız seninle :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz :))

allah yardımcın olsun..hayırlısıyla inşaallah güzel yavrumu kucağına alıp koklarsın canım benim..........:emir_bebek::nazar:

meloşuumm nasılsın hayatımm heyecan dorukta tavan yaptı dimi????topiğimizin en miniğide geliyoooo::emir_bebek:hayırlısıyla sağlıkla geldin doğsun inşallah canım benim...dualarımız seninlee bitanem rabbim yardımcın olsunnn

herkese günatydınlarrrrr kocaman kocaman möpüyorum hepinizi meloşum saatler kaldı geriye sayım başladı allahım sağlıcakla hayırlısıyla versin emir kaanını

merhaba bayanlar...
nasılsınız??

meloşum benim adım da zeynep unutma sakın beni deee :52:

sayfaları baştan sona okumak imkansız ama burda uzun zamandır yazıştığınız ve birbirinizi tanıdığınız belli aranızda artvinde merkezde görev yapan polis eşi varmı?

Back
X