• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

amaninnn unutmuşum maşallahhh demeyi ama yazarken içimden demiştim gerçekten:)maşallah maşallahhhhhhh:nazar::nazar:kuzucumaaaa

ohhh millet tatil yapıyo bacımmm biz bebiş bakıyoruzzzz:52:vallaha bu sıcaklarda dışarı adım atasım gelmiyo yazık kıyamıyom yavrumaaaa ....ohhh bol bolll eğlensinlerrrr...gerçekten aysenle bnde hiç denk gelmedimmm kesin misafiri vardır onun
oyy canım benimm canımsın saolasınn hepimizin kuzusuna maşallahhhh :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
evet yha bende denizi yüzmeyi tatil yapmayı cok ösledimmm :43: hele uyumayııı gezmeyii daha bi cok :58:
oglusum büyüseydi azıcık devam edicemde oyy zamanda gecmiyokiii bacım :59:
neyse kuzularımızın canı saolsunnn :69:
Allah razı olsun canım maşallah yeni doğum yaptın demek Allah ogluna uzun sağlıklı hayırlı bir ömür verirsin.bende görebilirm inşallah öyle günleri sanki zaman hiç geçmiyor sanada öyle geliyormuydu günler oldu daha 3 aylık :)
ben valilikte memurum yeni atandım daha doğrusu.ama az kalsın bende polis oluyordum geçen sene pomem kazandım son anda vazgeçtim bir eve bir polis yeter dedik
kuzeni rahatsız etme boşver :)

evet canım çok soal ayy sorma hep hadi dogsaa dedikk şimdide karnımda kalsaymış hep diommm :nazar: :emir_bebek: :1:
uyku ne bilmiom iyice eridim aktım valla aglıyo bende onla beraber :52:
dili olsada anlasam :40:
hadi yaa bende işletme 4.teyim canım inşş okulumu tamamlayım da kısmet olursa bende basvurcam bakalım yada olmazsa daha önce özel bi bankada çalışmıştım evlenince cıkmak zorunda kaldım olmazsa devlet bankası hakkımızda hayırlısı tabii herseyden önce canım :34:

melikecim sanırım fotodaki oğlun maşallah ay sıktırasım geldi çok tatlı

evet teyzesiii 16 günlük olduk cok şükür darısıda size olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :31:

bu arada bugün sabah 6 da oglusum uyanmıstı emziriyodum nasıl olduysa gözüm kaymış uyuklamışım bi sıcradı oglusum allahım yaa sana sükürler olsun diyorum binlerce kezz az kalsın oglusuma bişi olabilirdi canım yaaa nefessiz kalmış sanırımm oyy nasıl agladım sonraa sımsıkı sarıldım ben onu nasıl zor buldummm allahım sen büyüksünn kimseye evlat acısı yasatma inşşşşş sen yaaaaaa :43: :43: :43:

oyy canım benimm canımsın saolasınn hepimizin kuzusuna maşallahhhh :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
evet yha bende denizi yüzmeyi tatil yapmayı cok ösledimmm :43: hele uyumayııı gezmeyii daha bi cok :58:
oglusum büyüseydi azıcık devam edicemde oyy zamanda gecmiyokiii bacım :59:
neyse kuzularımızın canı saolsunnn :69:

evet canım çok soal ayy sorma hep hadi dogsaa dedikk şimdide karnımda kalsaymış hep diommm :nazar: :emir_bebek: :1:
uyku ne bilmiom iyice eridim aktım valla aglıyo bende onla beraber :52:
dili olsada anlasam :40:
hadi yaa bende işletme 4.teyim canım inşş okulumu tamamlayım da kısmet olursa bende basvurcam bakalım yada olmazsa daha önce özel bi bankada çalışmıştım evlenince cıkmak zorunda kaldım olmazsa devlet bankası hakkımızda hayırlısı tabii herseyden önce canım :34:
hayırlısı olsun hepimiz için inşallah okulu bitirince seninde istediğin yer olur
lohusalıkta en büyük sorun uyku oluyor sanırım ondan depresyona girenler bile oluyor hep emmek istiyor değilmi
sende oğluşun uyuduğunda hemen yat kestir ne uyursan kardır
evet teyzesiii 16 günlük olduk cok şükür darısıda size olsun inşş :nazar: :emir_bebek: :31:

bu arada bugün sabah 6 da oglusum uyanmıstı emziriyodum nasıl olduysa gözüm kaymış uyuklamışım bi sıcradı oglusum allahım yaa sana sükürler olsun diyorum binlerce kezz az kalsın oglusuma bişi olabilirdi canım yaaa nefessiz kalmış sanırımm oyy nasıl agladım sonraa sımsıkı sarıldım ben onu nasıl zor buldummm allahım sen büyüksünn kimseye evlat acısı yasatma inşşşşş sen yaaaaaa :43: :43: :43:

Allah korumuş neyseki bişey olmamış bide yatarak emzirme sakın emi uyumana daha elverişliya gerçi şimdi çok küçük kucağında emziryorsundur
bende zor buldum biliyomusun düşük tehlikemde vardı hep yattım rabbime çok şükürki bişey olmadı şimdi iyiyim ama zaman zaman korku sarıyor içimi sanırım bu korku hiç bitmiyor annem öyle diyor bikere içine düştümü annelik hep aklın onda olur diyor

hayırlısı olsun hepimiz için inşallah okulu bitirince seninde istediğin yer olur
lohusalıkta en büyük sorun uyku oluyor sanırım ondan depresyona girenler bile oluyor hep emmek istiyor değilmi
sende oğluşun uyuduğunda hemen yat kestir ne uyursan kardır

Allah korumuş neyseki bişey olmamış bide yatarak emzirme sakın emi uyumana daha elverişliya gerçi şimdi çok küçük kucağında emziryorsundur
bende zor buldum biliyomusun düşük tehlikemde vardı hep yattım rabbime çok şükürki bişey olmadı şimdi iyiyim ama zaman zaman korku sarıyor içimi sanırım bu korku hiç bitmiyor annem öyle diyor bikere içine düştümü annelik hep aklın onda olur diyor

çok soal canım benimmm :29: :38:
benimde ilkim düşük oldu sonra hamile kalamadım canım:5: sonra malatyaya tayin cıktı geldik oturdum burda en iyi kadın dogum uzmanını buldum bi gittim cok şükür hemen sonra hamile oldum darısı burdaki tüm arkadaslara olsun inşş :16:
bende yatarak emziriyodum canımm bida aslaaa :59: gercekten rabbim yüzüme baktı yoksa mahvolmustum düşünmek bile istemiyorummmm :43: :43:

melikecim canım nasılsın?nasıl gidiyor bebiş nasıl?

tesekkürler bitanem benimmm iyiyim cok şükür ama uykusuzum kuzusumda sarılık olmustu teyzesi şimdi çok şükür daha iyiceyiz sen napıyon nasılsın tatlısımm :29: :38: :38:
teşekkür ederim canım
evet canım polis eşiyim
elazığda oturuyoruz :1:
sen nerdesin

sana cok yakın bi yerdeee canım malatyadaaa :34:

tesekkürler bitanem benimmm iyiyim cok şükür ama uykusuzum kuzusumda sarılık olmustu teyzesi şimdi çok şükür daha iyiceyiz sen napıyon nasılsın tatlısımm :29: :38: :38:

iyiyim canım yalnızım eşim nöbette pek rahat değilim bugünlerde uyku falan kalmadı şehit haberlerinden sonra rabbim hepsini korusun bizim için nöbet tutuyolar oğluşun büyümüş maaşallah fotoğrafını gördüm çok tatlı olmuş allah bağışlasın

iyiyim canım yalnızım eşim nöbette pek rahat değilim bugünlerde uyku falan kalmadı şehit haberlerinden sonra rabbim hepsini korusun bizim için nöbet tutuyolar oğluşun büyümüş maaşallah fotoğrafını gördüm çok tatlı olmuş allah bağışlasın

çok soal bitanem benimm canımsın rabbim sanada hayırlısıyla nasipederde inşş canının sıkıntısı felan hep gecer canımsın :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
hep öle inanki canım yaaa sorma zaten duygusallıgım hat safhada bide böle haberler olunca :43:

Son düzenleme:
çokkk tatkııı bebee maşşalahh öp benim için yada koklaaaa aminn...saglıklaa hayırlısı olsunnn güzelimm:70:

tamam bacım hem öper hemde koklarım senin içinn :29: :38: :38:
inşş bidenemm rabbim bebiş isteyen tüm arkadaslara hayırlısıyla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşş her zaman dualarımdasınızzz :nazar: :emir_bebek: :69:

çok soal canım benimmm :29: :38:
benimde ilkim düşük oldu sonra hamile kalamadım canım:5: sonra malatyaya tayin cıktı geldik oturdum burda en iyi kadın dogum uzmanını buldum bi gittim cok şükür hemen sonra hamile oldum darısı burdaki tüm arkadaslara olsun inşş :16:
bende yatarak emziriyodum canımm bida aslaaa :59: gercekten rabbim yüzüme baktı yoksa mahvolmustum düşünmek bile istemiyorummmm :43: :43:

amin canım Allah herkese nasip etsin ancak bizim gibi yaşayan bilir
yatarak çok tehlikeli sonuçta insanlık hali ve senin vücudunun beyninin en yorgun olduğu zamanlar boşuna lohusalık denmiyor yanında yardımcı olacak kimse varmı
gerçi olsa ne olacak bebeği emzirecek hep sensin yemene içmene uyumana dikkat et kendini bebişine göre ayarla hiçbişey yapma gerçekten büyük kaza atlatmışın bununla geçmiş olsun

maşaallah çok yakışıklı..............:nazar:
çok soal tatlısım napıon naıslsın :38: :38:
amin canım Allah herkese nasip etsin ancak bizim gibi yaşayan bilir
yatarak çok tehlikeli sonuçta insanlık hali ve senin vücudunun beyninin en yorgun olduğu zamanlar boşuna lohusalık denmiyor yanında yardımcı olacak kimse varmı
gerçi olsa ne olacak bebeği emzirecek hep sensin yemene içmene uyumana dikkat et kendini bebişine göre ayarla hiçbişey yapma gerçekten büyük kaza atlatmışın bununla geçmiş olsun

evet canım ya rabbim korudu sükürler olsunkii çok saol canım benim ilk ve son davranış olucak benim için :19:

Back
X