• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

günaydınlar canlar
herkesler iyidir inşlh geçmişde yapamadım baya kaynatmışsınız
lanet olasıcalar yüzünden kaç gündür acayip moralim bozuk benimde kaç şehit verdik
sürekli rüyalarımdalar..hatta o gece gördüm peygamber efendimizle birlikte toplanmışlardı şehitler yemek yiyolardı tahta kaşıklarla ve kaşıkların içinde ayetler vardı

sabah kalkınca öğrendimki yemek yerken şehit olmuşlar zaten :14::14::14:
bunuda duyunca hepten mahvoldum
rabbim aillerine eyüp a.s sabrını versib inşlh
kahrolsunlar yok olsunlar canımızı daha fazla yakamasınlar elleir kopsun vatana eli uzananların

günaydınlar canlar
herkesler iyidir inşlh geçmişde yapamadım baya kaynatmışsınız
lanet olasıcalar yüzünden kaç gündür acayip moralim bozuk benimde kaç şehit verdik
sürekli rüyalarımdalar..hatta o gece gördüm peygamber efendimizle birlikte toplanmışlardı şehitler yemek yiyolardı tahta kaşıklarla ve kaşıkların içinde ayetler vardı

sabah kalkınca öğrendimki yemek yerken şehit olmuşlar zaten :14::14::14:
bunuda duyunca hepten mahvoldum
rabbim aillerine eyüp a.s sabrını versib inşlh
kahrolsunlar yok olsunlar canımızı daha fazla yakamasınlar elleir kopsun vatana eli uzananların

amin bacım aminnnnnnn:43: :43:

iyiyim canım sağol..:70:sen nasılsın.:71:..yakışıklı nasıl...:emir_bebek::nazar:
üzüyormu seni............
ah ahh arada huysuzluk yapmasa helede gecelerii çok ii olucak teyzesi neyse canı soalsun kuzusumunn :nazar: :emir_bebek: :1:
Geçmiş olsun canım bebişi öp çok şeker...

çok saol bidenemm maşallah kuzucum öledir :34: tabiki öperimmm canım benim:29: :38: :38:

çokkk tatkııı bebee maşşalahh öp benim için yada koklaaaa aminn...saglıklaa hayırlısı olsunnn güzelimm:70:

Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah melike_ecesuu.

Allah tüm askerlerimizi, polislerimize de kazalardan, belalardan, kötülüklerden korusun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Hiçbir sözün anlatmaya kafi gelemeyeceği sıkıntılı günler geçiyoruz. Allah bir daha yaşatmasın.

günaydıııııın:71::71:
melike malatya çok güzel vallahi güzel yerdesin
arkadaş yeni doğum yapmış sanırım Allah anallı babalı büyütsün canım:71:

Günaydınlaaaar :8:
Haftaonuda geçti yeni bir haftaya başladık. Allah sağlık sihhat versin hepimize, eşlerimizi yavrucaklarımızı korusuuuun.
Bu arada bebişime hırka patik ötüyorum, örgü yapmak çok zevkliymiş canı sıkılanlara yapmayı öneriyorum ;)
:54:

Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün inşallah melike_ecesuu.

Allah tüm askerlerimizi, polislerimize de kazalardan, belalardan, kötülüklerden korusun. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Hiçbir sözün anlatmaya kafi gelemeyeceği sıkıntılı günler geçiyoruz. Allah bir daha yaşatmasın.
çok tesekkürler canım benimmm amin kusumm :29: :38: :38:
günaydıııııın:71::71:
melike malatya çok güzel vallahi güzel yerdesin
arkadaş yeni doğum yapmış sanırım Allah anallı babalı büyütsün canım:71:
aminn tatlımmm aminnn:nazar: :emir_bebek: :69: ee boş yere torpil yaptırmadım kusumm laf aramızdaa :1:
gercekten hiç doguyla alakası olmayan çok güzle bi şehir kuzum herkesi beklerim sizde buyrun gelin inşş :29: :38: :38:
Günaydınlaaaar :8:
Haftaonuda geçti yeni bir haftaya başladık. Allah sağlık sihhat versin hepimize, eşlerimizi yavrucaklarımızı korusuuuun.
Bu arada bebişime hırka patik ötüyorum, örgü yapmak çok zevkliymiş canı sıkılanlara yapmayı öneriyorum ;)
:54:

amin canım kolay gelsinn şimdiden güle güle giysin kuzucunn :29: :38: :38:

Amin canım, senin gibi sağsalim atlatsam şu doğumu :)
Bana dua et olur mu :)

Ben gidim kahvaltımı yapim şimdi. :10: Öptüm canım bye byeee :54:

slm kızlar kaçamak tatilimiz son buldu maleseff kısa ama eğlenceliydi bu arada yeni görev yerimiz belli oldu siirte çıktı tayinimiz bende yavaş yavaş başlayacağım ev toparlamaya varmı aranızda siirt hakkında bilgisi olan sanırım lojman veriliyormuş lojmanlarıda oldukça güzelmiş hayırlısı olsun bakalım hepimiz için :))

slm kızlar kaçamak tatilimiz son buldu maleseff kısa ama eğlenceliydi bu arada yeni görev yerimiz belli oldu siirte çıktı tayinimiz bende yavaş yavaş başlayacağım ev toparlamaya varmı aranızda siirt hakkında bilgisi olan sanırım lojman veriliyormuş lojmanlarıda oldukça güzelmiş hayırlısı olsun bakalım hepimiz için :))

Hayırlı olsun canım

hayırlı ugurlu olsun canım benimm siirt evet hemen lojman cıkıyoo yazılınca benim çok yakın arkadasım orda oturuyo o yönden rahat olursun :34:

Hayırlı olsun canım
amin teşekkür ederim bitanem bakalım artık biraz merak biraz heyecan :))
hayırlı ugurlu olsun canım benimm siirt evet hemen lojman cıkıyoo yazılınca benim çok yakın arkadasım orda oturuyo o yönden rahat olursun :34:

inşallah canım bu hafta içerisinde belli olacak inşallah :)) canım bu arada geçmişi okumaya ancak fırsatım oldu geçmiş olsun diyelim minik prense Allah korumuş canım İnşallah Allah birdaha kaza bela vermez sıkıntı yaşatmaz :)

günaydınlar canlar

topik pek sessiz kalmış yaww

meloş bacım nasılsın paşamız napıyo bakayım
bugün müsait olunca beni ara sana yeni havadislerim var:9::9::9::9:

herkese selamlarrrr su perisi canımmm ben aslen siritliyim tüm sülalem orda bizim memlekte hoşgeldinnözlewdim kızlar sizii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniz öptümmmm:16::16::16:

amin teşekkür ederim bitanem bakalım artık biraz merak biraz heyecan :))

inşallah canım bu hafta içerisinde belli olacak inşallah :)) canım bu arada geçmişi okumaya ancak fırsatım oldu geçmiş olsun diyelim minik prense Allah korumuş canım İnşallah Allah birdaha kaza bela vermez sıkıntı yaşatmaz :)
amin tatlısım aminnnn :29: :38: :38:
günaydınlar canlar

topik pek sessiz kalmış yaww

meloş bacım nasılsın paşamız napıyo bakayım
bugün müsait olunca beni ara sana yeni havadislerim var:9::9::9::9:
wuuuuuuuu demeee hemen arıyom bacımmm :53: :64: :24: :60: :60: :60:
herkese selamlarrrr su perisi canımmm ben aslen siritliyim tüm sülalem orda bizim memlekte hoşgeldinnözlewdim kızlar sizii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiniz öptümmmm:16::16::16:
slm sekerrrrr :80:

aysenimmm canım arkadasım benimmm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnnnnnn eşinleee nice mutlu senelereee bi ömür boyu mutluluklar dilerimm bitanem benimmmmm inşş bi dahaki yıla bebişinle girersiniz dularım hep seninle kuzucummmm :29: :38: :38: :38:

Son düzenleme:
Back
X