Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Merhaba canım okudum yazdığını çok geçmiş olsun
Nasıl olmuşsa sıcakta intihaplanması. İnşallah çabucak geçer Allah şifa versin...

Geçmiş olsun canım aman kendinede bebişede dikkat et....
saol canim benim o kadar dikkat etmeme ragmen olacagi varmis

Merhaba canım okudum yazdığını çok geçmiş olsun
Nasıl olmuşsa sıcakta intihaplanması. İnşallah çabucak geçer Allah şifa versin...
cok saol canim benim insallah gecer bi an once sen nasilsin bebisko nasil annesi

slm kızlar
izinden bugün döndük..
nasılsınız herkes iyimi?
varmı gelişmeler...
hoşgeldin kusummmmmmm
kolay gelsin canım bedne napim ogluşla ugrasıyom çok yoruldum yafff allahım güc kuvvet versin bana inşş gazımız var teyzesi hiç durmuyooooo
canım memleketimm çok özledim seniii yaaaaaa
çok gecmiş olsun melegimmm

hoşbulduk cnm yorucu ama güzel geçti cnm..
sen nasılsın?

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...

Hoşgeldin canım nasıl geçti izin?

hoşbulduk cnm yorucu ama güzeldi :)

burdayım kuzummm az daha gezecem malesef ılce gorevı 11gun daha uzadı bılseydım antalyada bıraz daha fazla kalırdım bıngole gıdıncede temızlık falan bıraz uzun surecek gıbı kavusmamız fırsat bulunca gırerım sen neler yaptın yenı gelısmeler var mı
meloşuuuuummmm guzum allah analı babalı buyutsun mınık pasamızı nasıl gectı dogum spınal mı oldun tamamen mı uyuttular neyse sorularımın cevabını fırsat bulursan faceten mesaj at belkı gecmısı kacırabılırım bebısı op benım yerıme

tünaydın diyeyim canım nasılsın bebiş nasıl atlattı mı sarılığı inşl ikinizde iyisinizdir öp bizim yerimize oğluşunu maşallah
çok saol bitanem benimm iyiyiz çok şükür atlattık teyzesi sen napıon naıslsınnn bizde seni öpüyoruz yakışıklımlaaa
Tünaydın canımm nasılsın ?

tesekürler tatlım iiim sen nasılsın

çok hoş ya bölede bi topik varmış çok sevimdim...bende bi polis eşiyim bizde şimdilik bursadayız bakalım aranızda bursadan olan var mı

Son düzenleme:
günaydın sekerlerrrrrrr :80:
oglusumdan pek fırsat bulamıom durmuyo yaramazım napıyosunzu nasılsınız canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…