selammmm canlarımmm herkesss ii maşallahhhhh ama bennn ölüyorummmmm ne bu adananın sıcağıııı kardeşimmmm piştik piştikkkkk abbovvvvvvv.....sıcak bi yandan birde hasta oldum doktor doktor gezdik bağırsaklarımm iltihaplanmış tatilmi yapıyok hastalıkmı çekiyok anlamadım gittiii vallahaaaa hepicinizzz öpüldünüzzzz
ii yapmıssın canım benmde bi eltim var kayınımda poliss oda allahtan poliss yoksa seninki memur der dururdugercekte iyi bi kadın ama kayınvalidemle anlaşamıyolar bende anlaşınca hırsından napıcagını sasırıyo benimde anlaşmamam için kınıyoda kınıyo bana söle yaptı böle yaptı die bende oralı olmuyom sen gibi hata yapınca hiç aramam o arar sorar soalsun anlar yanii napalım kuma kumayı cekmiş elti eltiyi cekememiş atasözümüz öle der katlanıyoz kayınco için
Aynen kayınço hatrına çekiyoruz işte.
Dün birde eltimle görümcemleri çağırdım yemeğe çok yorulmuşum sabah bacağıma kramp girdi
Galiba kendimi çok yormuşum ben
mrb canım benimde inş. bi oğlum olcak eşim alperen istiyor bende ahmet eymen olsun istiyorum bakalım
saol canim benim o kadar dikkat etmeme ragmen olacagi varmisGeçmiş olsun canım aman kendinede bebişede dikkat et....
cok saol canim benim insallah gecer bi an once sen nasilsin bebisko nasil annesiMerhaba canım okudum yazdığını çok geçmiş olsun
Nasıl olmuşsa sıcakta intihaplanması. İnşallah çabucak geçer Allah şifa versin...
hoşgeldin kusummmmmmmslm kızlar
izinden bugün döndük..
nasılsınız herkes iyimi?
varmı gelişmeler...
kolay gelsin canım bedne napim ogluşla ugrasıyom çok yoruldum yafff allahım güc kuvvet versin bana inşş gazımız var teyzesi hiç durmuyoooooiyiyim canım bir yandan ev toparlamaya çalışıyorum bir yandan okulu idare etmeye çalışıyorum uğraşıp duruyorum işte sende ne var ne yok prens nasıl bakalım :))
hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin :))
canım memleketimm çok özledim seniii yaaaaaaselammmm canlarımmm herkesss ii maşallahhhhh ama bennn ölüyorummmmm ne bu adananın sıcağıııı kardeşimmmm piştik piştikkkkk abbovvvvvvv.....sıcak bi yandan birde hasta oldum doktor doktor gezdik bağırsaklarımm iltihaplanmış tatilmi yapıyok hastalıkmı çekiyok anlamadım gittiii vallahaaaa hepicinizzz öpüldünüzzzz
ii yapmıssın canım benmde bi eltim var kayınımda poliss oda allahtan poliss yoksa seninki memur der dururdugercekte iyi bi kadın ama kayınvalidemle anlaşamıyolar bende anlaşınca hırsından napıcagını sasırıyo benimde anlaşmamam için kınıyoda kınıyo bana söle yaptı böle yaptı die bende oralı olmuyom sen gibi hata yapınca hiç aramam o arar sorar soalsun anlar yanii napalım kuma kumayı cekmiş elti eltiyi cekememiş atasözümüz öle der katlanıyoz kayınco için
Aynen kayınço hatrına çekiyoruz işte.
Dün birde eltimle görümcemleri çağırdım yemeğe çok yorulmuşum sabah bacağıma kramp girdi
Galiba kendimi çok yormuşum ben
canım magital vermedimi ayy bende sabahları hep böle gerneşerek uyanırdım şimdi oglum aynısını yapıo ayaklarıda dikiyo bende o ara kramp girerdiiii feci olıurdummm amaaneyse cok şükür gecti yaa darısıda sana kusumm
iyiyim canım bir yandan ev toparlamaya çalışıyorum bir yandan okulu idare etmeye çalışıyorum uğraşıp duruyorum işte sende ne var ne yok prens nasıl bakalım :))
hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir tatilin :))
selammmm canlarımmm herkesss ii maşallahhhhh ama bennn ölüyorummmmm ne bu adananın sıcağıııı kardeşimmmm piştik piştikkkkk abbovvvvvvv.....sıcak bi yandan birde hasta oldum doktor doktor gezdik bağırsaklarımm iltihaplanmış tatilmi yapıyok hastalıkmı çekiyok anlamadım gittiii vallahaaaa hepicinizzz öpüldünüzzzz
Hoşgeldin canım nasıl geçti izin?
hoşgeldin kusummmmmmm:38
kolay gelsin canım bedne napim ogluşla ugrasıyom çok yoruldum yafff allahım güc kuvvet versin bana inşş gazımız var teyzesi hiç durmuyooooo
canım memleketimm çok özledim seniii yaaaaaa
çok gecmiş olsun melegimmm
canım magital vermedimi ayy bende sabahları hep böle gerneşerek uyanırdım şimdi oglum aynısını yapıo ayaklarıda dikiyo bende o ara kramp girerdiiii feci olıurdummm amaaneyse cok şükür gecti yaa darısıda sana kusumm
hoşbulduk meloşum prens nasıl? :)
hoşbulduk cnm yorucu ama güzel geçti cnm..
sen nasılsın?
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...
hoşbulduk cnm yorucu ama güzeldi :)
kolay gelsin canım bedne napim ogluşla ugrasıyom çok yoruldum yafff allahım güc kuvvet versin bana inşş gazımız var teyzesi hiç durmuyooooo
prenss napsın kusumm gaz problemimiz cıktı şimdide basımıza cır cır cıgırıyooo cıkarayamayınca bacımm
sen ne yaptın tatil naısl gectii ohhh rahatmaşındır şimdii darısıda bize olsun inşş kusummm
hoşbulduk cnm yorucu ama güzel geçti cnm..
sen nasılsın?
bende iyiyim canım ne olsun ev toparlıyorum hala sanırım haftaya taşınacaz bakılm artık taşınayımda bende güzel bir tatili hakettim :))
anam 32 gün yazamadım ne olmuş buralarda hamiş filanda var hayırlı olsun daha geçmişi okuyamadım aysencim sende gelmişsin kuşumm
meloşum dediklerimi yaptınmı bacımm
yaaa çerkezkızı sen enrelrdesin ya amma gezdinn maşallahhh
bende kuşum yaaaa inşş sen yap şimdilik benim yerimedeehoşbulduk cnm yorucu ama güzel geçti cnm..
sen nasılsın?
bende iyiyim canım ne olsun ev toparlıyorum hala sanırım haftaya taşınacaz bakılm artık taşınayımda bende güzel bir tatili hakettim :))
burdayım kuzummm az daha gezecem malesef ılce gorevı 11gun daha uzadı bılseydım antalyada bıraz daha fazla kalırdım bıngole gıdıncede temızlık falan bıraz uzun surecek gıbı kavusmamız fırsat bulunca gırerım sen neler yaptın yenı gelısmeler var mı
meloşuuuuummmm guzum allah analı babalı buyutsun mınık pasamızı nasıl gectı dogum spınal mı oldun tamamen mı uyuttular neyse sorularımın cevabını fırsat bulursan faceten mesaj at belkı gecmısı kacırabılırım bebısı op benım yerıme
çok saol bitanem benimmm yazarım kusum sende yap tatilini iyi eglenceler bebişimmm
günaydınlarrrrrr :80:
günaydınlarrrrrr :80:
çok saol bitanem benimm iyiyiz çok şükür atlattık teyzesi sen napıon naıslsınnn bizde seni öpüyoruz yakışıklımlaaatünaydın diyeyim canım nasılsın bebiş nasıl atlattı mı sarılığı inşl ikinizde iyisinizdir öp bizim yerimize oğluşunu maşallah
Tünaydın canımm nasılsın ?
çok saol bitanem benimm iyiyiz çok şükür atlattık teyzesi sen napıon naıslsınnn bizde seni öpüyoruz yakışıklımlaaa
iyiyim canım bende ne olsun köyden geldim bende meyve topladık annemle komposta reçel yaptık anneme ben kaçıyorumdedim geldim,biraz dinlenip ders çalışmaya başlıcam artık
ii yapöısın kuzuuu calış valla bu zamanda kendini bi yere atıcan devlet memuru olucan yoksa tek mamaşla cok zor oluyoçok saol bitanem benimm iyiyiz çok şükür atlattık teyzesi sen napıon naıslsınnn bizde seni öpüyoruz yakışıklımlaaa
iyiyim canım bende ne olsun köyden geldim bende meyve topladık annemle komposta reçel yaptık anneme ben kaçıyorumdedim geldim,biraz dinlenip ders çalışmaya başlıcam artık allah yardımcın olsun inşş
çok hoş ya bölede bi topik varmış çok sevimdim...bende bi polis eşiyim bizde şimdilik bursadayız bakalım aranızda bursadan olan var mı
hoşgeldin canım aramıza
naber nasılsınbursada ablamla eşi var ikiside komser çok güzel bi şehir orası yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?