• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

biraz daha iyiyimm canım eşimi işe gönderdim evi topla makinaya çamaşır at anca geldim valla

iyi yaptın benimkide az önce geldi yemek felan verdim şimdide tv.de pc den kalk ben oturim dedi kalkmadım walla he he hiç kalkarmıyım msn de gellllll zemuszemus

walla ben geliyorumda kimse olmuyor gündüz pek fırsatım olmuyor

ayın 18de kaynanamlar geliyormuş :1shok:söz degil nişan olucakmış CADIARZU yazada dügün olabilirmiş tepem attı yabenneyaptımki

en son sen duyunca kötü oluyor hayatım kayınbabam aradı naber napıosun ee biz18inde geliyoruz biletleri aldık buyrun gelin gelmişken nişan olsun ee olsun şu kadar insan geliyoruz tamam buyrun gelin başka ne diyebilirdm kii olaya bak :delphin:

en son sen duyunca kötü oluyor hayatım kayınbabam aradı naber napıosun ee biz18inde geliyoruz biletleri aldık buyrun gelin gelmişken nişan olsun ee olsun şu kadar insan geliyoruz tamam buyrun gelin başka ne diyebilirdm kii olaya bak :delphin:

ya sende bunu istemiyomusun bu çocugu sevmiyomusun ben olsaydım havalara ucardım walla

tam aksine seviyorum ama gün yaklaştıkca gergin çekilmez bir insan oldum fisfisfis

ya öyle karamsar olursan kendin gibi herkesi strese sokarsın onunda sonucu mutsuz olursunuz öncelikle herseyden önce kendine güvenmelisin ki mutluluga ulasasın tamammı no stres güzelim bunlar askın en tatlı yanları herkesinki sever gözükür tekme atar ciddi olsun ister sende ciddi olunca strese biniyosun :olmaz: kaydirigubbakcemile3 böle gülücükler atıcaksın simdi kıpır kıpır olucaksın bitanem eger seviyosan sırnaşık şey

kızlar nerdesiniz yaw buray terk ettiniz heralde neyse ben iki gün yokum sizi çok özlicem kendinize çok çok iyiy bakın oılurmu kafanıza tokadan baska bişi takmayın hep mutlu olun ve herseye ragmen gülümseyin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :sm_cool: :teytey:

Back
X