• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bugün yine alışverişe çıktık bende gittim kremli gümüş işlemeli bir abiye altına ona süper uyumlu ayakkabı saçıma uygun taşlı toka aldım zemuszemusaşkımada takım elbise aldık çok yakıştı gudduu yerim onu :kedi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

masalım canım iyi günlerde giyin hayırlı olsun gençlikte herşey güzel kıymetini bilin en güzel günleriniz sevgiler

bugün yine alışverişe çıktık bende gittim kremli gümüş işlemeli bir abiye altına ona süper uyumlu ayakkabı saçıma uygun taşlı toka aldım zemuszemusaşkımada takım elbise aldık çok yakıştı gudduu yerim onu :kedi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

walla bravoo seni böle mutlu görmek gercekten çok güzel ilk defa böle mutlusun umarım hepte böle olursun işte bende bunu anlatıyoyum sana güzelimmmm öyle degilmiii

walla bravoo seni böle mutlu görmek gercekten çok güzel ilk defa böle mutlusun umarım hepte böle olursun işte bende bunu anlatıyoyum sana güzelimmmm öyle degilmiii

sagol melikecim herşey yolunda gitti bugün terslik çıkmadı çok mutlu oldum bayanssulusmile

sagol melikecim herşey yolunda gitti bugün terslik çıkmadı çok mutlu oldum bayanssulusmile

canım adına inanki çok sevindim tabiki ne terligimiş bu senin en güzel en mutlu anın sen hep böle ol isterimki ne zaman söz kesilicek darısıda diger arkadslara inşallahhhh

ben geldimm .geçmiş yeni yılınızz hayırlar getirsin hahahahaha.ne güzel oldu ama. öperimm sizii.kankaa bir ara ara beni lenn

amin hep beraber inş zemuszemus

inşaalah bitanem ya zaten dünden beri şokum :1no2: polis eşi rizeden cinnet gecirmiş siddetli gecimsizliktenmiş işte ben bunu herkese anlatıyorum önemli olan anlaşmak kafa yapısının uyuşması elektrik karı kocayı kocada karısını sevecek lütfen arkadslar dikkatli olalım es secimi yaparken sonra hayatımız zindan olmasın allah ailesine sabır mekanları cennet eylesin..benneyaptımki:delphin:

bende emniyet mensubu eşiyim selam

slm canım sende hoşgeldin aramıza şimdilik kızlar karaborsa gelirler inşallah bi ara evet polis eşi olmak her yigidin karı degil artı herseyinden ödün verecegin bi hal seni bekliyor polis esi olucaksan ask evliligi yapmalısın buda benim görüşüm tabiki istisnalar kaideyi bozmaz görücü usulü evlenenlerde oluyoo ama bu benim görüşüm herkesi tenzi ederek yaklaşıyorum tekrar hoşgeldin canımmm :hulya:

Back
X