• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar nerdesiniz ELİFSULTAN CERKES KIZI ELECTRA DİCERR YUSUM MASAL24 CAPONUMMM hayır basınızda bi iş mi geldi artık burda göremiyomda sizi allah krusun merak ediyorum nie yoksunuz neden amaaaa senağlama

cnm buralardayımda malum nişana az kaldı bohçaydı tepsiydi iş güç işte tatlı telaş naparsın :kedi:

cnm buralardayımda malum nişana az kaldı bohçaydı tepsiydi iş güç işte tatlı telaş naparsın :kedi:

ya zaten bi sen görünüp bi kayboluyosun bitanem hiç kimse yok ki kızlar kara borsamı oldu neee aloooo nerdesiniz türkiyenin en güzel ve en seker polis esleri ve adayları..boshayallersmile

NISAN-TEPSISI__23071608_0.jpg

nişan tepsimi böyle yapıcam sizce nasıl hanımlar :hulya:

bende buralara zor uğruyorum iş ders birde canım sıkılıyoır şu yüzükleri bi biz takamadık mayısa kadar bişiler yapmamız gerekmafoldumben

ayy çok güzel banada yapsana yada nasıl yapılıyor anlatsana :hulya::hulya:

hiç kolay degil canım valla mayısta kesin olucak diyorsan şimdiden başla bohça işine zor oluyor hem parasal yönden hemde o kadar şey lazımki alışveriş işide zor boshayallersmile

selamm kızlar.
ecem canım işyerinden giremedim pek nete. olumunekankayizsmile
masalcım cok zarif bir tepsi olmuşşş
.

bende buralara zor uğruyorum iş ders birde canım sıkılıyoır şu yüzükleri bi biz takamadık mayısa kadar bişiler yapmamız gerekmafoldumben

olur canım olur hepimizin basımından gecti sabır sabır ya sabır ..... hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

ne yapalım walla öle muhabbet ediyoz işte ondan bundan herkes nerde napıyo bilmiyorum kimse yok hep terk ettiniz yaw buraları böle arada bi gelin işte en azından dimi

canım benım esım 12/36 calısıyo bide apartmandakı komsularımın bı kısmıyla esım aynı timde bı kısmının esıde ılce gorevınde onlarla bı arada oldugumuz ıcın sureklı nete pek fırsat kalmıyor bi de okumam gereken kıtaplar var aldım benı beklıyolar okuyum dıyesositososito vakıt buldukca takılıyorumzemuszemus

bu arada masalcım hayırlı olsun tekrardan hersey gonlunce olsun tepsi harika olmus dilerim hayatında hersey harıka olur

selam kızlarr
ben buralardayım ama ben gırdıgımde sız yoksunuzzz boshayallersmile

ben geldim şimdide siz yoksunuz yaaa benimde bu ararlar hiç vaktim yok arkadaşlarla takılıyoruz o yüzden pek nete giremeiyorumm kendinize iyi bakın kızlarr masalcım tepside süper bu arada hayırlısı olsun hakkında canımm

Back
X