• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba hanımlar ne zamandır yazmıyorum bayağı olmuş:) yeni gelenler var onlarlada tanışmak isterim hoşgeldiniz..

merhaba hanımlar ne zamandır yazmıyorum bayağı olmuş:) yeni gelenler var onlarlada tanışmak isterim hoşgeldiniz..

mrb canım evet yeniyiz bizde suanda kimse yok sadece ben dolaşıyorum galiba bu sayfayı nerden ne var ne yok....kaydirigubbakcemile5

slm bayanlar nişanıma saçımı böyle yapıyım mı? :uhm:tabi o sarı çicekler olmucakCADIARZU
gelindamat_49.jpg

slm bayanlar nişanıma saçımı böyle yapıyım mı? :uhm:tabi o sarı çicekler olmucakCADIARZU
gelindamat_49.jpg

slm masalım güzel bi model ama çiceksiz çok daha güzel hem sade hemde şık bi model olabilir ama elbisenle uyumlumu bu saç modeli

slm canım hoşgeldin bizler bu topic ği yeni keşfedenlerdeniz ama ben bu aralar sık giremiyorum öpüyorum kocaman

gelindamat_49.jpg

slm canım sacların böle uzunmu aslında hoş tabi kıyafetine uygunsa neden olmasın şimdiden hayırlı olsun bitanem k.ibb zemuszemus

masal evde olacaksa bu kadar abartıya kacma bence cok daha sade ve sık topuzlardan tercıh edebılırsın

gelindamat_49.jpg

profilden çekilmişi güzel duruyor ama bakalım önden nasıl oluyor
şimdilik fena değil inşallah yakışır
ama mühim olan saç baş değil huzurlu olun yeter mutlu olun yeter

ben tuncelideyim.masal 24 saç modeli güzel bence nişan için yüzünede gidiyorsa tamam allah tamamına erdirsin.

yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepinizi öptüm elbisenin arkası açık uyucagını düşünüyorum çarşamba yada perşembe günü olur nişanım resimlerimi herşeyimi sizlerle paylaşacagım satenopuyorumnanaktan yalnız bir sorunumuz var tekel işçilerinin grevi için ankaraya gitti nişanlım orda görevli görev süreside belli degil mafoldumbennapıcaz nasıl yetiştiricez hiç bilmiyorum yarın biniyor kaynannamlar onları nasıl karşılıcaz edicez off offf boshayallersmile

yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim hepinizi öptüm elbisenin arkası açık uyucagını düşünüyorum çarşamba yada perşembe günü olur nişanım resimlerimi herşeyimi sizlerle paylaşacagım satenopuyorumnanaktan yalnız bir sorunumuz var tekel işçilerinin grevi için ankaraya gitti nişanlım orda görevli görev süreside belli degil mafoldumbennapıcaz nasıl yetiştiricez hiç bilmiyorum yarın biniyor kaynannamlar onları nasıl karşılıcaz edicez off offf boshayallersmile

masalcım görev bu artık nasip ne zamnsa o zamn olsun ama resimlerini merakla bekliyorum kuzum inşallah herşey gönlünce olsun sıkıntı yapma kendine :))))

canım düşündügün seye bak meral etme hersey en güzel şekilde olur bizimde basımızdan gecti ne yapalım gülü sevince dikeni görmeyeceksin bizdede öle bişi olmuştu ama oldu çok şükür aalhım gönlün nasıl istiyosa öle yapsın insallah k.ib opuyorumnanaktan

Back
X