• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar ankaranın ne gösterisi biter ne eylemleri bu soğukta onlarada yazık bizim çocuklarada zaten çeviklerin Allah yardımcısı olsun ne yapsalar kabahat.Electra nişanlın çevikmi canım

Evet canım benim çevikte. 2009 yılı sonu birde bu ocak ayında gündem hareketliydi bayagı. çalışma saatleri uzadı izinleri kesildi. tekelciler yaklaşık 40 gündür buradalar. birkaç olay daha oldu üstüne. Ankara da polis olmak zor ama güvenli. o yüzden içim rahat biraz daha. a.s

dediğin gibi canım. polislerle ilgili birkaç forum sitesini daha inceledim. amirleri bir olay olduğunda polisine sahip çıkmıyor pek. herşey sorun polisin üstüne kalıyor. onlarda etten kemikten birer insan sonuçta. tek yaptıkları verilen emirleri uygulamak. tabiki arada yanlış davranışı olan polislerde vardır ama bunu tüm polislerin üzerine yıkmak hatadır. birde bazı medya kuruluşları polisi kötülüyor. önceden inanıyordum bu haberlere ama artık bir çogunun yalan olduğunu biliyorum.

sen ve eşin nerdesiniz canım.

olur öle vakalar türk polisi yakalarrrlaelaelaelaelae iyi canım sevindim walla ne yalan sölim bende okula giderken direk mersine gelirdim gezer tozar ordan urfaya giderdim biliomusun o günlerimizi hep özlüyorum allah var askım suandada ne dersem onu yapar ama o günler düşünüyomda baskaydı cabuk bitisn bu günler ben gitmeyeyim yanından derdim o otobüse bindigim zaman ölürdüm ondan ayrıldıgım vakit hiç sorma güzel ve tatalı hatırsı kaldı Şeniz:asigim:

oda bana hep öyle der bak bugünlerin kıymetini bilelim. böyle zorluklar aşıldığında sevgi daha çok kuvvetlenir diye düşünürüm ben hep. siz o sıkıntıları çektiniz o zamanlar ama bunlar hep sevginize bonus olaak geri dondü kaydirigubbakcemile3

masal canım saçını açık istiyorsun biliyorum ama ben şu modelide ekleyeyim dedim.
3210.jpg

Son düzenleme:
oda bana hep öyle der bak bugünlerin kıymetini bilelim. böyle zorluklar aşıldığında sevgi daha çok kuvvetlenir diye düşünürüm ben hep. siz o sıkıntıları çektiniz o zamanlar ama bunlar hep sevginize bonus olaak geri dondü kaydirigubbakcemile3

evet canım zaten önemli olanda buydu saolsun bana sahip çıktı bana ve tertemiz sevgimize allah ondan razı olsun şimdide meyvemizi vermek istiyor ama hayırlısı olsun inşallah sende bizim gibi olursun ve mutlu mesut yasar gidersin bitanem....olumunekankayizsmile

kırıkkaleli canım. hoşgelirsin bitanem angaramıza. bekleriz her zamann

hımmm inşallah bitanem hayırlısıyla gelicez kayınbabamda gecen safranboludaydı ordan seker ve lokum getirmiş saolsun lokumu süper hele evleri bi harika ii talım k.ib bebişşş:hulya:

ufffffffffff kızlar nerdesiniz yaaa neden artık gelmiyosunuz gelenlerde slm vermeden sadce ceap verip gidiyo hemde işine gelene :oklava:

ne diyon kız :)) bak şimdide sen yoksun ben geldimm valla ben girdiğimde sen oluyıosun sende slm vermiyon canımm

eşim polis değil ama kardeşimin kocası polis ,benide aranıza alırmısınız..???

ayy inanamıyorum elif sen ne zaman oldunda ben slm vermedim ac bi sayfaya dön bi bakalım özelliklede sana walla çok kırıldım :delphin: baksana kimse gelmiyo artık :dilcikar:[/QU

canım sen bana niye kırılıyosun benim girmemle çıkmam bir oluyo zaten arda hasta kaç günlerdir onunla uğraşıyorumm daha önce bi slm ben geldim dedim sen vardın ama slm vermedin görmemişte olabilirsin ben kimseye sitem etmiyorum bilgisayara virüs girdi kaç gün uğraştık açamadık dah yeni yenii girmeye başladım hiiç kırılmana gerek yok güzelimvereliniortak

kızlar burası bir alemdir bakarsınız herkez uğrar ama iş slma gelince biraz keyfi oluyor o nedenle hiç karşılık beklemeden yazın canı isteyen cvp versin sitem etmeyin polis eşi olupta çooook keyifliyim diyen yalan söyler .o nedenle hiç gönül koymayın isteyen yazar.

kızlar burası bir alemdir bakarsınız herkez uğrar ama iş slma gelince biraz keyfi oluyor o nedenle hiç karşılık beklemeden yazın canı isteyen cvp versin sitem etmeyin polis eşi olupta çooook keyifliyim diyen yalan söyler .o nedenle hiç gönül koymayın isteyen yazar.

evet canım katılıyorum sana sitem eden ben değilim yalnız sadece yapılan siteme karşılık yazdığım bişeydi ben kimseye gönül koymuyorum zatenn benim vaktim olmuyoo bazen inan o kadar yoğun oluyorumki siteye girip çıkmam bir oluyoo slm vereneyebilirim canı isteyen slm verir isteyen vermez be3n alınmam böyle şeyleree

elifim ben seni anlıyorum bende senin gibi uğruyorum bakıyorum çıkıyorum bazen yazmaya bile zaman olmuyor bazen yazdıklarımın üzerinden çok şeyler yazılıyor ama benim slmıma cvp bile almıyorum atlayıp geçiyorlar önemli değil canları isterse ben yinede yazıp hal hatır soruyorum kendine değer veren cvp yazar.bu teşkilat benim için önemli BıZ BıR AıLEYıZ

canım benim anladığına sevindim evet benim içinde çok önemli teşkilat el ele vermeliyiz ufacık şeyler sorun olmamalı diye düşünüyorum canım insanları kırmak bana göre değil aynen benimde öyle oluyor yazdıklarımın üstünden geliyo geçiyoo ben hiç sorun etmiyorum :))

Back
X