• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

.........

Son düzenleyen: Moderatör:
elif olabilir ben asagıda gözüküyo kimin oldugu ya sorunlar olunca yazıyolar sorunları olmayınca slm vermiyolar dedim kız ne çekiştirdiniz böle arkamdan ask olsun hem bu sana verdigim degeri gösteriri bu kadar agır bişi sölemedigime inanıyorum tamam ya kusura bakma:delphin:

melikeeee bak senin arkandan falan çekiştiren yok sen niye üstüne alınıyosun yaa bana değer verdiğini biliyorum canım yazılanları tekrar okuyup arkandan çekiştirilmediğini anlayacaksın ama biraz geç olacak şimdi beni üzdün işteeee aşk olsun yaaaaa

melike gülüm senin adın hiç geçmedi genel konuşup sohbet ettik ne var bunda gizli saklımız yok herşey burada canım ben gayet güzel anlıyorum sen merak etme evet biz teşkilat olarak bir aileyiz sözümün arkasındayız buda herşey normal anlamına gelmiyor

az biraz morelim bozuldu öle dolanıyom işte ne olsun canım ya pomemciden ne haber ne zamn geliyosun adanaya inşallahhh zemuszemus

ii o da okula alisti hersey ii cok sukur.
nigah icin basvuracak nisanlim okuldayken.2 ay suruyormus herhalde arastirma.sonra da nigah yapcaz tatilde 4 cu ay adanadayim isl

ii o da okula alisti hersey ii cok sukur.
nigah icin basvuracak nisanlim okuldayken.2 ay suruyormus herhalde arastirma.sonra da nigah yapcaz tatilde 4 cu ay adanadayim isl

öylemi ne yahşi haberr inşallah hayırlı olsun şimdiden bitanem çok sevindimmmopuyorumnanaktan

rica ederim canım ne demek bu arada orda hava nasıl güzel mi oralar esim misyon koruma sınavına girecek inaşşalh belli olmaz belki ordaki elçilige geliriz hımm ne dersin...yardımcı olursun bize inşallah bu arada dügüne mutlaka cagır bnei tamammı aynı mahalledeyiz canım kaynananlarla hadi bakalı topragımı götürüyosun bende yeni yıla polislige girecem işletme 3 teyim işte bakalım ne olucaz :delphin:

burda hava soguk.
hayirlisi olsun cnm.tabi yardimci olurum.ikinizde polis zor olmaz mi?

burda hava soguk.
hayirlisi olsun cnm.tabi yardimci olurum.ikinizde polis zor olmaz mi?

olurmu hiç daha iyi olucak inşallah bitanem benim ailem hep polis ablam bi abim komser :teytey:polis üçüde askeriyede herkes çok rahat darısıda bana inşallah pomemci olmamaaaa

amin canim Allah gonlune gore versin

aminnnn bitanem işte genç ve zeki olmanın faydasından yararlanıcaz inşallah tahsilli insan bi başka oluyo naparsın sende en kısa zamanda baslarsın inşallah görevine esinle mutlu mesut yasarsın bitanem emniyetin senin gibi es adaylarına ihtiyacı var güzelim bekliyoruzopuyorumnanaktan

aminnnn bitanem işte genç ve zeki olmanın faydasından yararlanıcaz inşallah tahsilli insan bi başka oluyo naparsın sende en kısa zamanda baslarsın inşallah görevine esinle mutlu mesut yasarsın bitanem emniyetin senin gibi es adaylarına ihtiyacı var güzelim bekliyoruzopuyorumnanaktan

Insallah cnm hakkimizda herseyin hayirlisi olsun

Back
X