• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bitanem biz sahile iniyoz 1 saate döneriz tamammı sen yaz ben cevap yazarım sana

iyi eğlenceler canım size. ıhlamur+limon+karabiberi karıştırıp üçü bir arada dünyasına yeni bir anlayış getirdim. tadı çok kötü ama :D

iyi eğlenceler canım size. ıhlamur+limon+karabiberi karıştırıp üçü bir arada dünyasına yeni bir anlayış getirdim. tadı çok kötü ama :D

geçmiş olsun canım hastamı oldun evet üçü bi arada ama en ilaçlardan bile daha etkili bi üçlü

evet canım ya. akşam birşeyim yoktu sabah bi baktım boğazımda hafif bir yanma. havalarda soğumaya başladı. kar yağdı yağacak artık. sizin orası kimbilir nasıldır. erzurumdaydın sen değil mi.

evet canım ya. akşam birşeyim yoktu sabah bi baktım boğazımda hafif bir yanma. havalarda soğumaya başladı. kar yağdı yağacak artık. sizin orası kimbilir nasıldır. erzurumdaydın sen değil mi.

evet canım erzurumdayım buralar çok soğuk ve kar çoktan yağdı hala erimedi arda da hasta kaç gündür benimde boğazlarımda yanma var ama ılık limonlu su iç kalkınca boğazlarıma iyi geliyo benim şimdi rahatladı biraz bende martta memlekete gidecez ama bu soğukata nasıl gidecez bilmiyorumm

geldik canım biraz deniz ve sahil havası çok iyiy geldik yagmur yagmaya basladı biraz yagmurdada dolandık kaynanamla kayınbabamla şimdi geldik gecmiş olsun evet bende öle yaparım limon nane karabiber de çok iyiy gelir bitanem dikkat et kendine oglumuzda üzülür şimdi sen hasta olunca yerimseniben

memleketiniz neresi canım. birde bal zencefil karışımı yapıyorlar arkadaşlar. oda iyi geliyormuş. bizim işyerinde herkes hasta zaten :D. çok geçmiş olsun sanada oğluşunada.

melikemmm o bana çok iyi bakar. saolsun azcık hasta olsam nerde ne c vitaminli yiyecek var toplar gelir.:D sizin oarada hava güzeldir dimi. benim oda arkadaşım vardı mersinli. karı ilk defa kırıkkalede görmüştü. nasıl heyecanlanmıştı. şimdi muşta öğretmenlik yapıyor bıktı kardan :)

melikemmm o bana çok iyi bakar. saolsun azcık hasta olsam nerde ne c vitaminli yiyecek var toplar gelir.:D sizin oarada hava güzeldir dimi. benim oda arkadaşım vardı mersinli. karı ilk defa kırıkkalede görmüştü. nasıl heyecanlanmıştı. şimdi muşta öğretmenlik yapıyor bıktı kardan :)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

opuyorumnanaktansorma ya bende karı öle görmedim doya doya sanlıurfa harran üniv.deydim oraya yagmadı düşer gibi oldu heralde yani kızımıza iyi bakmazsa hiç şansı yok zaten ben adanalıyım allahına kadar mersinde zaten bize bi saat sadece farkı deniz var sahili var o kadar suanda evimden bakıyorum deniz felaket dalga yapıyoo sende kendine çok dikkat et tamammı portakal ye bol bolda canım iyi gelir kaydirigubbakcemile5

ELECTRA kıss dua et de bu ay elimiz boş çıkmasın sende teyze ol :emir_bebek:opuyorumnanaktan

seni gördüm daha iyi oldum canım saol nasılsın görüşmeyeli bingölde hava nasıl bitanem sende hasta olma kendine dikkat et canım benim zemuszemus

bingöl yağmurlu canımmm havada okadar soğuk değil daha 1 kere kar yağdııı bu kış bol bol kar görcem diye seviniyodum oysakiii :bbo: çok şükür hasta falan değilim canım da sabah bulantıları öldürüyo beniii kahvaltımı yeni yapıyorum şuan

memleketiniz neresi canım. birde bal zencefil karışımı yapıyorlar arkadaşlar. oda iyi geliyormuş. bizim işyerinde herkes hasta zaten :D. çok geçmiş olsun sanada oğluşunada.

karabük / safranbolu canım memleketim zencefil ve bal öksrük için çok iyi ben onuda yapıyorum iyi geliyo hakikaten çocuk için biraz acı oluyo ama onada ilaçlarımız almanyadan geliyo onlardan verdimi hepsi şıp diye kesiliyo canım oğluşum iyileşti biraz burun tıkanıklğı kaldı onuda hallederiz zamnla

Back
X