- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi eğlenceler canım size. ıhlamur+limon+karabiberi karıştırıp üçü bir arada dünyasına yeni bir anlayış getirdim. tadı çok kötü ama![]()
evet canım ya. akşam birşeyim yoktu sabah bi baktım boğazımda hafif bir yanma. havalarda soğumaya başladı. kar yağdı yağacak artık. sizin orası kimbilir nasıldır. erzurumdaydın sen değil mi.
iyi eğlenceler canım size. ıhlamur+limon+karabiberi karıştırıp üçü bir arada dünyasına yeni bir anlayış getirdim. tadı çok kötü ama![]()
selamm kızlarrr yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizzz a.s.
saol melikecim iyiyim sen nasılsınnn Şeniz
seni gördüm daha iyi oldum canım saol nasılsın görüşmeyeli bingölde hava nasıl bitanem sende hasta olma kendine dikkat et canım benim zemuszemus
hoşgeldin bitterrr. a.s.
memleketiniz neresi canım. birde bal zencefil karışımı yapıyorlar arkadaşlar. oda iyi geliyormuş. bizim işyerinde herkes hasta zaten. çok geçmiş olsun sanada oğluşunada.
karabük / safranbolu canım memleketim zencefil ve bal öksrük için çok iyi ben onuda yapıyorum iyi geliyo hakikaten çocuk için biraz acı oluyo ama onada ilaçlarımız almanyadan geliyo onlardan verdimi hepsi şıp diye kesiliyo canım oğluşum iyileşti biraz burun tıkanıklğı kaldı onuda hallederiz zamnla
hoşgeldin bittercim nasılsın