Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet olursa inşallah yine gelip gezmek isterim oranın emn.müd eşi arkadaşım çok ısrarla davet ediyor inşallah bir gezi düzenlemeyi düşünüyorum arkadaşlarla
hoşbulduk canımhoşgeldin canım ii senden nbr bak iyiki yazdım sanaaaaaa.s.
bendende" iyilk sağol canımiyilik canim senden nbr
slm kızlar Ankarada hava buz kesiyor kar filanda görünmüyor doğudaki arkadaşlar oralar nasıl o karda kışta görev yapan kardeşlerimize ALLAH yardım etsin...
hoşbulduk canım
eşime sordum tanımıyomuşcanım buarada
eveeeeeeeeeeeet
hımm hadi yaaa esimin kankası olurr sedat çok iyi anlaşırlar oda suan erzincanda işteee hatta ev de aldı ordan bizi çagırıp dururrrra.s
erzincan güzeldir gidinde gezin bence canım
selam arkadaşlar kimsecikler yokmu hu huuuuuuuuu
hoşgeldin canım buralardayızz
offfffff erzurum ne soğuktur şimdiiiiiiii
ay 4 sene önce sık sık gelirdik kiriklerimşiz donardı
kirpik yazmaya çalıştım:)))))))
erzincan güzeldir gidinde gezin bence canım
evet ölemişşş biz orayı hep deprem bölgesi olarak bilirdik azten çok katlı binaları yokmuş hatta yeni yapılan evelr varmış çok güzel diolar canım siz nerdesiniz şimdi
ay canım sorma 2 gündür kar yağıyo durmadan dizlerimizi aşıyo artık eveeet canım çok soğuk erzurumamı geliyodunuz 4 sene önce
evet ölemişşş biz orayı hep deprem bölgesi olarak bilirdik azten çok katlı binaları yokmuş hatta yeni yapılan evelr varmış çok güzel diolar canım siz nerdesiniz şimdi
biz vandayız canım
evet erzincanda en yüksek 4 katlı
deprem bölgesidir zaten ama gezilecek yeri çok
evet canım hastaneye geliyoduk
offfff bi keresinde arabaklar kaybolmuştu kardan
bebem kucağuımda yanlış yazıyom canım idare et emi:)))))))
biz vandayız canım
evet erzincanda en yüksek 4 katlı
deprem bölgesidir zaten ama gezilecek yeri çok
hımm bak merak ettim şimdiiii ne güzel ben tarihi yerleri özellikde gezip görmeyi çok severim o yüzden tarihim hep iyiydikaydirigubbakcemile3 dogru ya van daydın esimin arkadası var bıu yıl gitti onlarda siz kaçıncı yılınız orda canım van da çok güzeldir üniv.den arkadasım vanlıydı vangölünü felan oraları anlatır resimlerini gösterirdi gercekten çok güzeldii
:))))) anlıyorum ben merak etme doğrudur arabalar kaybolacak kadar yağıyo anam arabaların üstüne beyaz örtü örtmüşsün gibi :)))
evet canım hastaneye geliyoduk
offfff bi keresinde arabaklar kaybolmuştu kardan
bebem kucağuımda yanlış yazıyom canım idare et emi:)))))))
hımm bak merak ettim şimdiiii ne güzel ben tarihi yerleri özellikde gezip görmeyi çok severim o yüzden tarihim hep iyiydikaydirigubbakcemile3 dogru ya van daydın esimin arkadası var bıu yıl gitti onlarda siz kaçıncı yılınız orda canım van da çok güzeldir üniv.den arkadasım vanlıydı vangölünü felan oraları anlatır resimlerini gösterirdi gercekten çok güzeldii
bizde bu yıl geldik
ben hiç sevmedim buraları
canım yazmayı unuttum hastane için geliyorduk demişsin bi sağlık problemin yoktur inşallah
biz şark niçin yazdık ama çıkmadı
ayyyyyy bura erzurum gibi değil