• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

masalcım hayırlı ugurlu olsun canım tekrardan darısı dicercigime electracıgıma chemistcime gülaycıma ve tüm polis esleri adayaları arkadaslarımıza olsun inşallah allahım tüm sevenleri tez zamanda kavustursun tek temennim bu sizde bir yastıkta kocayın ve ömür boyu mutlu olmanız dilegiyle canım...opuyorumnanaktanŞeniz

haaa bide caponuma gelsin nerdesiniz fıstıklar hiç görünmüyosunuz yawww össledim sisiiiiii:çok üzgünüm:

canım ben gittim sen geldin şimdi müsait olabildim
gece yarısı oldu ben kaçar oğluşlar uyanmadan biraz uyuyayım
iyi gecelerhihoyyyt

peki bitanem ii geceler sana canımmmm:ecrin_bebek:

sayfayı ben açimm bari.beni de alın aranıza polis eşi olaraktan.:)afyonun bi ilçesinde (ama denizliye daha yakın) yaşıyoruz.7 aylık evliyim.kpss ye hazırlanıyorum.öyle işte kendimi tanıtıyım dedim:)

sayfayı ben açimm bari.beni de alın aranıza polis eşi olaraktan.:)afyonun bi ilçesinde (ama denizliye daha yakın) yaşıyoruz.7 aylık evliyim.kpss ye hazırlanıyorum.öyle işte kendimi tanıtıyım dedim:)

mrb canım bende temmuzda polis esiyim mersin merkezdeyim sende hoşgeldin aramıza bende üniv.3teyim işletme okuyorumm tekrardan hoşgeldinnna.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım sen nasılsınn neler yapıosun

iiii walla canım ne olsunn kocişşş şimdi gitti kuşum benim uff ayrılamıyoz kiiii anam ee sende ne var ne çokk yada ne yokkk nasıl gidyo enişteyleeee bak masal resmini koymuş bende dedimki darısı dicere olsun inşallah görmedin sanırım canımcımmm:teytey:

opuyorumnanaktanslm herkeseeeeeee nasılsın melike hemşerimmmmmmmmmmm

opuyorumnanaktanslm herkeseeeeeee nasılsın melike hemşerimmmmmmmmmmm

slm canım iyiyim bitanem daha yeni kalktık sayılır kahavlatı felan derken işte kocişide göreve yolladım ortalıgı toparladım oturuyom canımcım sen napıyosun bitanemmm:teytey:

selam kızlar ne haber bebişlerimi yatırdım ...........
size bakayım dedim..........

slm canım iyiyim bitanem daha yeni kalktık sayılır kahavlatı felan derken işte kocişide göreve yolladım ortalıgı toparladım oturuyom canımcım sen napıyosun bitanemmm:teytey:

tşr edrim iim bizde çocuklrla evdeizz tmizlik yaptım pc bana düşerse benimkilerden arada sizlere bakıyommm opuyorumnanaktanişte

Back
X