• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aa yok melıkecım gormedım bız nısan yapmayız artık canım ben pek sevmıorum oyle :) zaten babamlar da gereklı gormuor yuzuk takıldı sonucta ..

bu arada ALlah muhabbetınızı arttırsın esınle

bir sultan gordum sankimm ..

elif sultannnbayanssulusmile

:)))))) ayyy canım benim bende gezinirken görmüyorum bazen sultan ismininde bende çok ayrı bir yeri var çok sevdiğim kankam bana sultanım der bende kayıt olurken elif sultan diye kayıt oldum aklıma birden arkadaşım geldi onlarda diyarbakırda görev yapıyolar şuanda çok özlüyorum çokkk :)))

aa yok melıkecım gormedım bız nısan yapmayız artık canım ben pek sevmıorum oyle :) zaten babamlar da gereklı gormuor yuzuk takıldı sonucta ..

bu arada ALlah muhabbetınızı arttırsın esınle

saol canımcım daırısıda sana inşallah:nazar: degmesin kem gözlere şişşşş ya napalım adetlerimiz bunu gerektiriyoo bizim istegimizle bitse iş keşke canım hakkında hayırlısı olsun allahım o güzel gönlüne göre versinnn gülümmmopuyorumnanaktan

masalı nişanladık sıradakilere enkısa zamanda bu mutlu günü RABBıM nasip etsin

slm melike yinemi ders çalışıyorsun akşama ne pişirdin...

evet ablacım internet kapanıyo pc kendi kendine anlmıyom ısınıyomu ne soru indiriyorum ya onlara göz gezdiriyodum sen napıyosun nasılsın walla akşama et kavurcam yanına pilav salata ne oldu neden sordun gel beraber olsunnn

selam herkese

masalcım hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah

melikem güzel dilerklerin için teşekkürlerrrrrrrr

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..a.s.

melikem bakayım yemeğin hazırmı dedim ne zaman uğrasam burdasın balam menüde güzelmiş afiyet olsun

selam herkese

masalcım hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah

melikem güzel dilerklerin için teşekkürlerrrrrrrr

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..a.s.

ahh canım ne demek benim seker candym biliyirıum yogunsun napalım kolay yerde ekmek yok basa gelen cekilir bide bana bak hem ev hanımlıgı yapıyom hemde memur olmak için hala ders calışıyom sırf bebişim ve esim içim gelecegimiz için.....

melikem bakayım yemeğin hazırmı dedim ne zaman uğrasam burdasın balam menüde güzelmiş afiyet olsun

öledir canım aman yemek hazırlamada ne varmış iki dakkalık iş keşke hersey öle pratik ve kolay olsa çok lezzetli olur yemeklerim övünmek gibi olmasın kocişşş kilo aldı balkon yaptı bende ara ara balkonuna cıkıp geziyom iştee::)))))))))))))

Back
X