Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

öncelikle beni soran merak eden benim için üzülen arkadaslarım
DUYGUCUMA
ELECTRACIMA
REYYANCIMA
DıCERRCıME
GÜLAYCIMA
MASALCIMA
CEKESCıME
CHEMıSTCıME
hepinize çok tesekkür ederim iyi arkads dedigin kötü günde belli olurmuş kötü gününde kötülügü anlatılmz böle merak edilirmiş özelliklede size canım arkadaslarım çok ama çok tesekkür ederim geldim burdayımmm canlarımmm siz bitanesiniz tıpkı benim gibiiiiiiiopuyorumnanaktan

slm kızlar melikeye ne oldu kapsam dışı canım ya yaramazlıkta yapmaz o ne oldu acaba bilen varmı...

burdayım canım :dance:çok saol bitnem düşündügün için canım ablacım burdayımmm çok özlemişim siziopuyorumnanaktan

sende sanırım melikenin msn vardı yine yanlıs hatırlamıyorsam =Dsordun mu ne olmuş üzüldüm ya melike olmasa topik bos kalıyo

canım saol bitanem düşündügün için canım arkadslarım emegim boşa gitmemiş bunu okuyunca anladım bende sizi çok seviyorum evet sırf bu topişk kapanmasın diye ugrasırken bazıları benle ugrastı onları allahı havel ediyorum hihoyyyt

melıkeye noldu acabaa

burdayım fıstıgım ne olabilirki çekemiyolar işte bacını allaha şükürler olsun yıkılmadım ayaktayımm saolsun tubacım ve electracım hep yanımdaydılar canım arkadaslarım benim hakkınızı helal edin bende sizi çok seviyorummopuyorumnanaktan

allahım herkesin kabine göre versin tekrar beni düşünen ve benim için üzülen tüm arkadaslarıma çok teşekkür ederim canlarım benimmm iyikiiiii varsınız saydıgım arkadaslarım iyiki tanımışım sizi çok duygulandım çok saolun hepinizopuyorumnanaktan

slm herkese slm hemşerimeeeeeeeeeeeeeee nasılsın hemşerimmmm net yoktu özledim vallaaaaaaaaaaaaaa

slm herkese slm hemşerimeeeeeeeeeeeeeee nasılsın hemşerimmmm net yoktu özledim vallaaaaaaaaaaaaaa

hoşbuldukk canım ne yapim oturuyom komsum geldi ögretmen hanım oda bizim toprak adanalı şimdi onla oturucaz çıkıcam bende canım hemserimmm saol düşündügün için bitanmem benimm allahına kadar adanalıyıkkkkk kimseye pabuc bırakmayızzzzz allahın izniyleeee k.ib canımsüprizzzzzopuyorumnanaktan

mrb canım iyiyim çok şükür bugün doktora gittik bebişimizin minicik kalbinin attığını gördükk allahım sana ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşş :Saruboceq:

ayyyyyy canım kıyamam yaaaaaa allah bin kere razı olsun çok iiisiniz agzınızdan çıkan kelimelerden anlıyorum artık saol bitanem inanki kocişime verebilecegimdem kendimden sonra en güzel hediyem olucak inşlallah tatlım çok tesekkür ederim canım ya çokopuyorumnanaktan

Back
X