• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bu arada herkesin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsunnnnna.s.a.s.a.s.
ne mutlu türküm diyeneeeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

esselam canlar nasılsınız

meloşum aramışsın beni duymamışım annem bende biliyosun birazda rahatsız kaç gündür girememiştim
gelen gidende eksik olmadı zaten
sen nasılsın kuuzm

esselam canlar nasılsınız

meloşum aramışsın beni duymamışım annem bende biliyosun birazda rahatsız kaç gündür girememiştim
gelen gidende eksik olmadı zaten
sen nasılsın kuuzm

hoşgeldin bacımmma.s.
nerelerdesin canım yaaa vala baktım yoksun bi arayım bacımı dedim bende olumunekankayizsmile :1:
iyiyim çok şükür hergün bi arkadasa gezmeye gittik bu hafta bacım beya yogundum bende ama kk dan geri kalmıyom her daim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bacımmma.s.
nerelerdesin canım yaaa vala baktım yoksun bi arayım bacımı dedim bende olumunekankayizsmile :1:
iyiyim çok şükür hergün bi arkadasa gezmeye gittik bu hafta bacım beya yogundum bende ama kk dan geri kalmıyom her daim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi yapmışsın canım ama duymadım teli misafirler vardı zaten çoluk çocuk curcuna gibiydi ev sempatiksalakcinni

ohh gez bakalım allah ağzınızın tadını bozmasın canımcım opuyorumnanaktan

iyi yapmışsın canım ama duymadım teli misafirler vardı zaten çoluk çocuk curcuna gibiydi ev sempatiksalakcinni

ohh gez bakalım allah ağzınızın tadını bozmasın canımcım opuyorumnanaktan

aminnn canımmm cemi cümlemizi inşallahhholumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...bugün taksimde yapılan saldırıdan dolayı terörü lanetle kınıyorum polisimize kalkan eller kırılsın inşallah....mafoldumben

allah belalarıını versin polise kalkan elleri kendi başlarını yesin
leşi nasılda serilmiş
eşimin arkadaşlarındanda varmış içlerinde
rabbim tez zamanda şifa versin çabucak iyileşsinler inşlhh

slm arkadaslar naber nasılsınıza.s.
bende ögle haberlerinde gördüm bu nasıl vicdansızlıktır yaa ne istiyosunuz polisten askerden rabbim inşallah bizlere yasattıkları acıların en büyügünü onlara yasatır nolur hep beraber dua edelim yaralı polislerimize allahtan sifa ailelerine sabr diliyorum.....:5:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEEE...!!!

Back
X