• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melike hoşgeldinnnnn
şark görevine gidecek olan varsa urfayı yazın hanımlar çok rahat burası

hoşbulduk sekercimm ahh urfa ahhh gercekten merkezzz harikaaa anamm burda sevigililer gününde gidicek bi türkü evi yoktu ama urfa bambaskadırrrr benim içinnn :93:

hoşbulduk sekercimm ahh urfa ahhh gercekten merkezzz harikaaa anamm burda sevigililer gününde gidicek bi türkü evi yoktu ama urfa bambaskadırrrr benim içinnn :93:

anlaşılan urfada güzel anıların var :1:
evt ya memleketim çok güzel ama ayrılmak zorunda kalıcam bi gün :43:

anlaşılan urfada güzel anıların var :1:
evt ya memleketim çok güzel ama ayrılmak zorunda kalıcam bi gün :43:

oooo süperrrrdi yaa bizim arkadas ortamımız hocalarımız olsun hep adanalıydıkk birbirimize çok yardımımız olmustur canım eşim soalsun hiç izin vermiyodu ama özel günlerde toplanır giderdik gezerdik türkü evine giderdik özellikelde macalardan sonra ben volayebol kaptanıydım tabikiii üniv.mizde arkadasılıgımız çok baskaydı halada görüşürüz tabi bayan arkadaslarımla :34: :29: :38:

Merhabalar :)
Hissederek okudum yazdıklarınızın ( tabii hepsini okuyamadım :)). Eşlerinize destek olmanız, eşleriniz nöbetteyken burda birbirinizle yazışıp eşlerinizi beklemeniz, zorlukları olabildiğinde mutluluğa çevirebilmeniz beni çok etkiledi.
Ben de polis eşi olacağım inşallah. Tedirginim. Şimdiden nerde bir polis lafı geçse dikkat kesiliyorum, sonunun iyi bitmesini dileyerek. Şimdi İstanbul'da. Orası da ayrı bir karışıklık içinde. Doğu görevi gözümde büyüdükçe büyüyor bir yandan. Bilemiyorum işin içine girince belki akışına bırakır da bu endişeli halimden kurtulabilirim.
Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte, sağlıkla mutlulukla dolu uzun ömürler nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
Hissederek okudum yazdıklarınızın bir kısmını ( tabii hepsini okuyamadım :)). Eşlerinize destek olmanız, eşleriniz nöbetteyken burda birbirinizle yazışıp eşlerinizi beklemeniz, zorlukları olabildiğinde mutluluğa çevirebilmeniz beni çok etkiledi.
Ben de polis eşi olacağım inşallah. Tedirginim. Şimdiden nerde bir polis lafı geçse dikkat kesiliyorum, sonunun iyi bitmesini dileyerek. Şimdi İstanbul'da. Orası da ayrı bir karışıklık içinde. Doğu görevi gözümde büyüdükçe büyüyor bir yandan. Bilemiyorum işin içine girince belki akışına bırakır da bu endişeli halimden kurtulabilirim.
Allah hepimize sevdiklerimizle birlikte, sağlıkla mutlulukla dolu uzun ömürler nasip eder inşallah.

hoşgeldin tatlım :71:
hakkınızda hayırlısı olsun inşş şimdiden çok saol canım tabiki birbirimize eşlerimizle olsun arkadaslarımızla olsun hep destek halindeyiz rabbim iyi insanlarla karsılastırsın cemi cümlemizi inşş :29: :16:

neyse seker teyzeleri biz kacar ogluşumla babamızla hasret giderelim son bi gün kaldı kendinize çok ii bakınnnn :29: :38: :38:

Son düzenleme:
Hissederek okudum yazdıklarınızın ( tabii hepsini okuyamadım :)). Eşlerinize destek olmanız, eşleriniz nöbetteyken burda birbirinizle yazışıp eşlerinizi beklemeniz, zorlukları olabildiğinde mutluluğa çevirebilmeniz beni çok etkiledi.

cnm hoşgeldin bende yeni evliyim 2 yıl bende dediğin gibi nerde polis lafı geçse dinlerdim.
doğu görevinden tedirgin olma bence ilk sıraya urfayı yazın gelin bence
burası çok güzel sıcak ama zaten izinde memlekete gidersiniz
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin hepimizin inş

hoşgeldin tatlım :71:
hakkınızda hayırlısı olsun inşş şimdiden çok saol canım tabiki birbirimize eşlerimizle olsun arkadaslarımızla olsun hep destek halindeyiz rabbim iyi insanlarla karsılastırsın cemi cümlemizi inşş :29: :16:

Hoş bulduk :)
Sağ olun. Amin amin inşallah:)
Aslında erkek arkadaşımdan daha meraklıyım polisliğe, işin teorik kısmıyla elbette. Nerde bir yönetmelik var, değişiklik mi olmuş, neler olup bitmiş ben haber veriyorum müstakbel eşime :) memurlar.nette de atama durumuyla ilgili sorular soruyordum, kadınlar kulübünde de polislerle ilgili bu başlığı buldum tam oldu :))
İyi ki açmışsınız böyle bir başlık ve yorumlarınızla başlığı canlı tutmuşsunuz.

neyse seker teyzeleri biz kacar ogluşumla babamızla hasret giderelim son bi gün kaldı kendinize çok ii bakınnnn :29: :38: :38:

:) Güle güle. İyi eğlenceler size :)

cnm hoşgeldin bende yeni evliyim 2 yıl bende dediğin gibi nerde polis lafı geçse dinlerdim.
doğu görevinden tedirgin olma bence ilk sıraya urfayı yazın gelin bence
burası çok güzel sıcak ama zaten izinde memlekete gidersiniz
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin hepimizin inş

Hoş buldum, sağ olun.
Açıkçası tayin işimiz de ayrı bir dert. Benimki sabit kadro. Doğu görevinde ne yapacağız bilmiyorum. Sonra da o kadar ilerisini düşünmeyeyim, her şey olacağına varır diyorum. Dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı. Her şey güzel ve olabildiğince sıkıntısız olur inşallah.

Hoş bulduk :)
Sağ olun. Amin amin inşallah:)
Aslında erkek arkadaşımdan daha meraklıyım polisliğe, işin teorik kısmıyla elbette. Nerde bir yönetmelik var, değişiklik mi olmuş, neler olup bitmiş ben haber veriyorum müstakbel eşime :) memurlar.nette de atama durumuyla ilgili sorular soruyordum, kadınlar kulübünde de polislerle ilgili bu başlığı buldum tam oldu :))
İyi ki açmışsınız böyle bir başlık ve yorumlarınızla başlığı canlı tutmuşsunuz.

:) Güle güle. İyi eğlenceler size :)

Hoş buldum, sağ olun.
Açıkçası tayin işimiz de ayrı bir dert. Benimki sabit kadro. Doğu görevinde ne yapacağız bilmiyorum. Sonra da o kadar ilerisini düşünmeyeyim, her şey olacağına varır diyorum. Dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı. Her şey güzel ve olabildiğince sıkıntısız olur inşallah.

allah tez zamanda kavustursun inşş sizi de canım benim evet burda arkadaslıgımız bi baskadır tabiki sende her zaman gelip kkatılabilirsin bi sorun olursa seve seve yardımcı olmaya calışırız rabbim tüm polislerimizi ve askerlerimizi her daim korusun inşşş :29: :16:

günaydınlarrr hayırlı cumalarrrrrr :69: :16: :54:

Günaydın, sizin de cumanız mübarek , dualarınız kabul olsun inşallah :)

allah tez zamanda kavustursun inşş sizi de canım benim evet burda arkadaslıgımız bi baskadır tabiki sende her zaman gelip kkatılabilirsin bi sorun olursa seve seve yardımcı olmaya calışırız rabbim tüm polislerimizi ve askerlerimizi her daim korusun inşşş

Amin :) Çok samimi geliyor yazdıklarınız, keyifle okuyorum ben de. Sanki yaşayan benmişim gibi, kendimi sizin yerinize koyuyorum.
Sağ olun, kafama takılan bir yer olursa başvurabileceğim bir yer daha var artık. Eksik olmayın :)
Amin amin. İnşallah.

Günaydın, sizin de cumanız mübarek , dualarınız kabul olsun inşallah :)

Amin :) Çok samimi geliyor yazdıklarınız, keyifle okuyorum ben de. Sanki yaşayan benmişim gibi, kendimi sizin yerinize koyuyorum.
Sağ olun, kafama takılan bir yer olursa başvurabileceğim bir yer daha var artık. Eksik olmayın :)
Amin amin. İnşallah.

aminnn tatlım benim tesekkürlerr :71:

amin inş canım ,hoşgeldin topiğimize sende mi polis eşi olacaksın ben olamadım inşl sen olursun ,hiç korkma bir tanem hepsi Allaha emanetler sen yeterki duanı eksik etme,doğu görevinden de hiç korkma orda bir sürü polis eşi var herkes birbirine destek oluyor köstek değil her daim yardımcı olurlar ,sağlıcakla kal canım :54::71:

ii aksamlar sekerlerr :3:
biz de bugün tetanos asımızı olduk cok şükür tansiyonum düzeldi 12-8 :21: şimdide kuaförden geldim valizimi hazırlıyorum bi yandan da eşimde gecede :5: ne vardı gitmeseydi offff polis eşiysen katlanıyosan herseyeee :14:

Son düzenleme:
ii aksamlar sekerlerr :3:
biz de bugün tetanos asımızı olduk cok şükür tansiyonum düzeldi 12-8 :21: şimdide kuaförden geldim valizimi hazırlıyorum bi yandan da eşimde gecede :5: ne vardı gitmeseydi offff polis eşiysen katlanıyosan herseyeee :14:

ii akşamlar kuzum.kolun ağrıyormu benim 2gün boyunca çok ağrımıştı.inşallah hep böyle ii gider tansiyonun.eşinin gecede olması kötü oldu tabiki bugün ama ne yapacaksın mecburuz canım..eşim bugün gecede yarın yine geceye gidecekmiş offfff neymiş kadınlar günü dolayısıyla ya daha kadınlar gününe kaç gün var yahuu :2:

Back
X