• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hadi hayırlı olsun canım
merkez çıkmasına da ayrıca çookk sevindim bizde merkezdeyiz çerkezkızıyla aynı lojmandayız hatta :) lojman durumu çok karışık şuan burda herkes bişeyler söylüyo yeni toki lojmanlarıda varya bilmiyorum yeni gelenleri verirlermi ama eski lojmanlardan verebilirler size[/Q
hayırlısı olsun tatlım ama sizlerinde merkezde olması beni mutlu etti,dediğim gibi belkide lojman hiç olmayacak.kısmet artık ama gönül tabiki yeniden yana :66::66:

bu arada ankarada lapa lapa kar var orda hava nasıl,bugün işe gelmek için remen mücadale ettim karnım ağrıyor şimdide

slmm kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin::)) ben hala doğuramadım yavvv çokkk dua edin bana basit olsun doğumum bi nefeste kavuşayım yavruma öpüyorum hepiciniziii:16:

canım benim allahım kolay doğumlar versin belkide şuanda doğumdasındır yada bebeişin yanınadır ve birlik uyuyorsunuzdur:emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım görev yeriniz,sağ salim birbirinize kavuştursun rabbim inşl,sıkıntı yapman normaldir inşl zamanla alırşırsınız bak burdan arkadaşlarda var ne güzel yalnızlık çekmezsin sana yardımcı olurlar :71::71::71:

inşallah canım benim çok sağol,doğruyu söylemek gerekirse sanaldan dahi olsa orda tanıdık birilerinin varlığı içimi huzura kavuşturuyor,onlarda burdan bile bana çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar,burdan tekrara teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba hanımlar bende polis sözlüsüyüm.İnşallah sınavlarımı verebilirsem bende polis olucam.Yeni katıldım aranıza.

hoşgeldin canım.inşallah verebilirsin yaaa sınavlarını.benimde en büyük hayalim polis olmakdı ama bi türlü nasip olmadı o kadar çok istiyordumki rabbim polis değil ama polis eşi olmayı nasip etti ve eşimden gördükçe polislikden nefret eder duruma geldim iiki olmamışım gerçi bayanlar çok rahatta ama ne bileyim.neyse hayırlısı olsun canım senin içinde.

kızzzz sen çok dua etde yarın doğum yapayım .heyecanlandım vallahi doktor daha pazartesiye gün verdi çünkü tık yok bende yahuuu:69:

melek
bısey sorucam bı arkadasım var buraya davet edebılıyomuyuz varmı oyle bı yapabılme durumu herhangı bı butondan falan

melek
bısey sorucam bı arkadasım var buraya davet edebılıyomuyuz varmı oyle bı yapabılme durumu herhangı bı butondan falan

canım anlamadım ama benim hiç bilgim yok ben sadece girip yazımı yazıyorum muhabbetimi ediyorum anlayacağın anlamıyorum daha bu kadınlar kulübünden k bakma canım

canım anlamadım ama benim hiç bilgim yok ben sadece girip yazımı yazıyorum muhabbetimi ediyorum anlayacağın anlamıyorum daha bu kadınlar kulübünden k bakma canım

sagolasın..olsun..Allah bı avazda kurtulmayı nasıp etsın..saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsın sanada..

canım benim allahım kolay doğumlar versin belkide şuanda doğumdasındır yada bebeişin yanınadır ve birlik uyuyorsunuzdur:emir_bebek::emir_bebek:

saolasın canım benimm ne doğumdayım nede bebişim yanımda gerçi daha haftaya çarşambaya tam günüm ama artık ağrılarım oluyo onun için bi an önce doğsun istiyorum gerçi erkek bebiş geç doğarmış ama bakalım nasip

Back
X