- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
allah razı olsun canım benim saolasın
meleeeeeekkkkk 1gun kaldı yarın senden guzel bı performansla kolayca dogum yapmanı beklıyoruzzz rabbım bı avazda kurtarsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun canım benim saolasın
hadi hayırlı olsun canım
merkez çıkmasına da ayrıca çookk sevindim bizde merkezdeyiz çerkezkızıyla aynı lojmandayız hatta :) lojman durumu çok karışık şuan burda herkes bişeyler söylüyo yeni toki lojmanlarıda varya bilmiyorum yeni gelenleri verirlermi ama eski lojmanlardan verebilirler size[/Q
hayırlısı olsun tatlım ama sizlerinde merkezde olması beni mutlu etti,dediğim gibi belkide lojman hiç olmayacak.kısmet artık ama gönül tabiki yeniden yana
bu arada ankarada lapa lapa kar var orda hava nasıl,bugün işe gelmek için remen mücadale ettim karnım ağrıyor şimdide
soyleme canım bırımını bitterinde dedıgı gıbı merkezde ve lojmandayız ıns sızınde lojman olur gelırsınız
slmm kızlarr kadınlar gününüz kutlu olsun hepinizin::)) ben hala doğuramadım yavvv çokkk dua edin bana basit olsun doğumum bi nefeste kavuşayım yavruma öpüyorum hepiciniziii![]()
hayırlı olsun canım görev yeriniz,sağ salim birbirinize kavuştursun rabbim inşl,sıkıntı yapman normaldir inşl zamanla alırşırsınız bak burdan arkadaşlarda var ne güzel yalnızlık çekmezsin sana yardımcı olurlar![]()
meleeeeeekkkkk 1gun kaldı yarın senden guzel bı performansla kolayca dogum yapmanı beklıyoruzzz rabbım bı avazda kurtarsın
Merhaba hanımlar bende polis sözlüsüyüm.İnşallah sınavlarımı verebilirsem bende polis olucam.Yeni katıldım aranıza.
kızzzz sen çok dua etde yarın doğum yapayım .heyecanlandım vallahi doktor daha pazartesiye gün verdi çünkü tık yok bende yahuuu![]()
melek
bısey sorucam bı arkadasım var buraya davet edebılıyomuyuz varmı oyle bı yapabılme durumu herhangı bı butondan falan
canım anlamadım ama benim hiç bilgim yok ben sadece girip yazımı yazıyorum muhabbetimi ediyorum anlayacağın anlamıyorum daha bu kadınlar kulübünden k bakma canım
canım benim allahım kolay doğumlar versin belkide şuanda doğumdasındır yada bebeişin yanınadır ve birlik uyuyorsunuzdur![]()
slm kızlarrrrr ben geldimm nihayettt neslikannnnnnn ordamısın cnmmm
napayım bilemedimmmmm![]()
saolasın canım benimm ne doğumdayım nede bebişim yanımda gerçi daha haftaya çarşambaya tam günüm ama artık ağrılarım oluyo onun için bi an önce doğsun istiyorum gerçi erkek bebiş geç doğarmış ama bakalım nasip
napıyonuz bakammmmm