Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kuzum nasılsınmelike , aysenn nerde bu hanımlar yaaaaaaaaa![]()
slmm kızlarrr.moralim çok bozuk ne güzel eşim 15gündür gündüz çalışıyordu 2tane manyak polis yüzünden eşimi tekrardan geceye verdiler onların sorumsuzluğunu biz çekmek zorundamıyız yaa nasıl sinirliyim bu gece yanlızız yine oğlumla
selam kuzum nasılsın
sabah beri temizlikti yemekdi eşimi göreve gönderdim anca oturdum popomun üstüne sen nasıslın
meloşum kesin gezmededir
ararım birazdan bakayım nerdeymiş
sıkma canını kuzum hepimiz yanlızız
benimki kaç gün üst üste geceye gitti şimdi döndü normale 12 24 e
kaç gün resmen psikolojim bozuldu nasıl şans diyorum gece denk geldi millete gündüz bize gece
sıkılrsan gel ben gece buralarda olurum![]()
saolasın canım benim yaa sinir olduğum ne biliyormusun gece çalışanlar uyuyup kalıyo komserde denetlemeye geliyo ve yerlerinde bulamayınca bunlara ceza olarak gündüze benim eşimide onların yerine geceye veriyo böyle cezamı verilir uyuyan insana yahuşans bacım şans yokki bizde.bilyon ben gece eşim işe gidince hiç uyumuyorum o gelince yatıyorduk beraber ama şimdi bebekde var bebek gece uyuyo gündüz uyumuyo ben hem gece hem gündüz uykusuz kalacağım arrtık ölürmüyüm uykusuzlukdan bayılırmıyım bilmiyorum
slmm kızlarrr.moralim çok bozuk ne güzel eşim 15gündür gündüz çalışıyordu 2tane manyak polis yüzünden eşimi tekrardan geceye verdiler onların sorumsuzluğunu biz çekmek zorundamıyız yaa nasıl sinirliyim bu gece yanlızız yine oğlumla
Canım inş. Kısa sürede yeniden gündüze geçer eşin, çok sinir oluyorum bende öyle arıza tiplere hep sessiz sakin efendi durana patlar sonucu. Allah büyüktür gülüm düzelir inş...
![]()
evet canım burda polis eşi arkadasım var sivaslılar oda öle diyo burası iyi sivas buzz allah yardımcınız olsun valla ben buranın soguguna alışamadım ki oraya hiç alışamam sıcak memleket insanı oluncaah canım ah inanılmaz soğuk sivas ben burda ünvtede okudum allahım nasıl bi soğuk anlatamam
melike , aysenn nerde bu hanımlar yaaaaaaaaa![]()
bu arada herkese günaydınnnn
iyi ettiniz meloşum dinlenin bol bol....kız maşallah senin gezmeler bitmiyo ay ne güzel gurbette bende olsam hiç canım sıkılmaz...![]()
ahh canım benimm üzüldümm inşş degişir yine geceye gider senin için iyi oluyoduslmm kızlarrr.moralim çok bozuk ne güzel eşim 15gündür gündüz çalışıyordu 2tane manyak polis yüzünden eşimi tekrardan geceye verdiler onların sorumsuzluğunu biz çekmek zorundamıyız yaa nasıl sinirliyim bu gece yanlızız yine oğlumla
selam kuzum nasılsın
sabah beri temizlikti yemekdi eşimi göreve gönderdim anca oturdum popomun üstüne sen nasıslın
meloşum kesin gezmededir
ararım birazdan bakayım nerdeymiş
sıkma canını kuzum hepimiz yanlızız
benimki kaç gün üst üste geceye gitti şimdi döndü normale 12 24 e
kaç gün resmen psikolojim bozuldu nasıl şans diyorum gece denk geldi millete gündüz bize gece
sıkılrsan gel ben gece buralarda olurum![]()
meloşşşş nerdesinnnn kuzuuu telede cevap vermiyon![]()
genelde topikte gece muhabbet olduğu için merak etmemiştim kızlar nerde diye ama şimdi meloş telede cevap vermemiş merak ettim :44: inş. gezmeye gitmiştir her hangi bir sıkıntı yoktur...
şuan hem ağlıyorum hem yazıyorum biraz önce eşimle kahvaltı yaparken haberleri seyrediyorduk 2polis daha şehit olmuş ve şehit olnlardan biri bugün izine ayrılacakmış çünkü 1gün sonra düğünü varmışhiç mi içiniz yanmıyo onları şehit ederken hiçmi düşünmüyorsunuz acaba evlimi çocuğu varmı diye.bitsin artık bu terör allahım bitsiiiinn.bn burada bu kadar gözyaşı dökerken ailesi ne durumdadır kimbilir düşünün yaa 1gün sonra düğünü varmış çocuğun allahım nasıl dayanılır buna:2:
bi evlat okadar zor geliyorki dünyaya ama elin adamı hiç acımadan öldürüyo.ne zaman bitecek bu şehit haberleri yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım yaa inşallah gerçektençok üzüldüm okadar iyiydikki 5de geliyordu eşim en azından bebekle ilgileniyordu bn dinleniyordum şimdi hep uykusuz yorgun olacağım hayırlısı olsun bakalım yaa herşeyden nefret eder duruma geldim artık yaa doldum iice kendimede kızıyorum korkulacak birşey yok diyorum ama illaki korkuyorum yanlız kalınca uyuyamıyorum bi türlü
burdayım kuzum saolasın sen nasıl oldun iyi oldun inşşş bak maydanoz nane ve bitki cayları felan tüketme olurmu ilk aylarda zararlı![]()
![]()
![]()
slm kızlarrrrrburası yine çok yagmurluuu ve şimdi gök gürlediiiiii arabaların sirenleri nasıl ötüyoooo :18:
slm cnm hayırlı cumalar...
dün bizdede çok fenaydı kocamda kısa kol tişörtle dolanmış hasta oldu bütün gece cayır cayır ateşi vardı![]()
bayanlar bu arada hepinize hayırlı cumalar olsun...
YA ERHAMANRAHİMİN YA ERHAMAN RAHİMİN YA ERHAMANRAHİMİN
Allahım hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin....
aramızda hamile olan arkadaşların bebeklerine sağlık kendilerine hayırlı doğum nasip etsin...
bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızın ve benim emeğimi boşa çıkarmaya rabbim bize de müjde vereceğimiz günleri göster....
eevlerimize huzur mutluluk sağlık hayırlı ve helal bol kazanç nasip et....
bizi eşlerimizi ailelerimizi ve tüm sevdiklerimizi görünmez kazalardan belalardan kötü insanların şerrinden kötü gözden nazardan iftiradan muhafaza eyle...
vatan bekçilerimizin evlerine sağsalim dönmelerini nasip eyle...
bekarlara hayırlı eş hayırlı evlilik nasip eyle...
Allah kabul etsin amin amin amin....