günaydın canlarrr en erkenci ben oluyorum herhalde....biz dün aşı olmadıkkk

ama perşembeye gün verdilerr ama iiki olmadı gittim hastahaneye ama dokunsalar ağlayacağım kıyamıyorum hiç canı yanacak diye bebişimin off offf...annelik ne zor birşeyyy:)melikecim çok geçmiş olsun tatlım yaa bi anda nasıl oldu hayırdır inşallah.işte hamile olunca elin ayağın bağlı oluyo ilaçda alamıyorsun acıyı çekiyorsun bakalım sağsalim gelsin bebişimizde ameliyatınıda olursun
sorma kuzumm bende anlamadım inanki ama daha önceden belirti yasıyodum dr beyin anlattıgına göre
kızlar bu arada coponumm yani seda arkadaşımızın babası yoğun bakımdaymışşşfaceden görüştük de dua bekliyor bilginiz olsun..
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah...
çok gecmiş olsun çok üzüldüm canım dualarımız babacıgla inşşş
sağol cnm çok tşk ederimmm
cnm çok çok geçmiş olsun...ay evet korkmuşsundur mutlaka cnm dikkat et kendineee

cnm henüz devam ediyoruz tedaviye yarın sabah çatlama iğnesi vurulcam inşallah müjde veririm sizlere...
inşallah canım büyük bir hevesle bekliyoruz güzel haberlerini bu arada tefriciye okuyormussun sanırım bende okuyabilirim okuyabıldıgım kadar sana sayı verırım ne kadar okursam
çok tesekkürler bitanem benim hemde nasıl zor oldu bi bilsen
anlıyorum canımm ben bile burdan nasıl stres oldum duyunca bide tabi rahatsızlıgımda vardı hiç uyku ne unutmuştum

[/QUOTE]
cok zor meloşum işimiz çok geçmiş olsun bebem dikkat et kendine
melekcim hakkımda ne düşünürsün yazdıklarımdan sonra bilmiyorum ama ben asılarda ya da kan alınırken bebegımden cok üzülmüyorum ya da üzülmediğimi sanıyorum kendimi aşı oldugunda iyi olacagı yönünde motive ediyorum allah korusun aşı olmazlarsa asıların engelledıgı hastalıklarla nasıl basa cıkabılırler hastalıga dayanmaları asının bı anlık acısından daha zor olur boyle dusun canım benım o zaman daha rahat olursun benım bebegım dogdugu andan ıtıbaren her 4saatte 1kanı alındı 4gun boyunca sonra kı kan aldıklarının sayısını bıle bılmıyorum ama bıldıgım tek sey hersey saglıgı ıcın olması
bu arada dogum sonrasında hemoroıd sorunu cok oluyor aman dıkkatlı ol benım bu zaman kadar oyle bı sorunum olmamıstı malesef dogumdan berı kıvranıyorum
ya cok uzuldum bakayım bende bır face belkı karsılasırız rabbım acıl sıfalar versın[/QUOTE]
sorma kuzu yaa hemde nasıl zor
melike canım nasıl oldun iimisin ne zaman müsait oluyorsun bilmiyorum canım dinleniyorsundur falan diye aramıyorum haberdar et beni öpüyorum
ilk gün ki gibi deilim canım benim çok soal bitanemmm çok şükür daha iyiceyim saolsun konu komsu eşim hep destek oldular yoksa halim haraptı şimdi iyileşiyom ama zor bi görevim var dogumdan sonra büyük ameliyatımı olmak :18: herseyin bası saglık derler ya hakkatten ölemiş bunu bi kere daha anladım düsündügün için cok saol canım
burdayım tatlım benimm naber nasılsın kuzusumm bebişin nasıl bende iyi olmaya yakşaltım kaşınıyo şimdi

sanırım iyileştiginin göstergesi bugün ilk defa üzerine dogru yattım çok özlemişim öle yatmayı inankii saga sola bile dönemiyoken oyy allahım sana binlerce sükür diyorum