bı yakınımız gecırmıstı ama sadece mol gebelıgı dıger tabırıyle uzum gebelıgı gecırdıgını duymustum daha fazla ayrıntısını bılmıyorum o kısıyle ılgılı
mol gebelıgıyle ılgılı olan bılgımi hastaneden kalma doktorum docenttı kontrole gıttıgımde onu beklerken kıtaplarını okurdum ordan edındım.çekirdeksiz yumurtanın spermle dollenmesı kı yanlıs hatırlamıyorsam bu komplet mol gebelıktı dıgerınınde adını unuttum ondada yumurta hucresının ıcerısıne bırden fazla sperm gırmesı ve normalde 23kromozomlu olan tek spermın daha fazla sayıda olmasıyla genetıgı bozuk bır fetus meydana gelmesı sonucu oluyordu ama sen muhakkak benım bıldıklerımın fazlasını bılıyorsundur cunku ınsan yasadıkca basına geldıkce ogrenıyor ıcını ferah tut gececek hepsı guzel gunler senı beklıyor
aynen dedigin gibi canım benimki komplet... çekirdeksiz yumurtanın spermle döllenmesiyle olusan bir sorun işte ... 1 yıl takipte olucam doktora gidip kan vericem değerim düştümü yükseldimi diye düşünmekten beter olcam oynatmaya az kaldı doktorum nerde
burcucum hoşgeldin burdada beraberiz![]()
hoşbuldum tşk ederim burayada bir sorayım dedim bilmiyormusun bize her yer topik sarıbeybi
öncelikle aramıza hoşgeldin canımm![]()
çok gecmiş olsun inanki bunu ilk defa senden duyuyorum
rabbim hayırlı bir evlat saglıklı bir gebelik nasip etsin bi daha ki, sefere inşalaah![]()
![]()
![]()
inş cok tşk ederim zor bir süreç 1 yıl bekleme sıkı takipler kan vermeler değerler düştümü yükseldimi napcam ne edicem zaman nasıl gececek derken kafayı yemezsem iyidir
Son düzenleme: