• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım farketmez,sonunda güzel birşey aldığın için çokta zor olmuyor...ameliyat ama doğum sonrası iyi bakılıp,dinlenirsen çabuk toparlanırsın....sağlıkla doğar inşaallah.........:nazar:

inşallahh teyzesii allah razı olsun cok saol :71:

günaydın hanımlarrrrrrrrr
coponum emsalsiz uzun zamandır yoklar :26:
coponumun babası inş eski sağlığına kavuşmuştur...
emsalsizde umarım iyidir bebeği de :emir_bebek:

slmmmmmmmm...güzel topiğimizin güzel hanımları nasılsınız bakalımmm:)benim oğluşum hasta oldu öksürüyo doktordan getirdik ilaç falan yazdı ama herkes alma antibiyotik yazmış diyo daha minicik 2aylık bebek kaldıramaz dimi antibiyotiği öksürük şurubunuda çok araştırdım onuda tavsiye etmiyorlar bebeğe ne yapacağım yaaa :2::2:

slmmmmmmmm...güzel topiğimizin güzel hanımları nasılsınız bakalımmm:)benim oğluşum hasta oldu öksürüyo doktordan getirdik ilaç falan yazdı ama herkes alma antibiyotik yazmış diyo daha minicik 2aylık bebek kaldıramaz dimi antibiyotiği öksürük şurubunuda çok araştırdım onuda tavsiye etmiyorlar bebeğe ne yapacağım yaaa :2::2:

Geçmiş olsun canım başka bir doktora daha danışsan acaba minicik bebeğe antibiyotik kullanılırmı bilemiyorum

slmmm şekerlerrr çokkk mutluyummmm sınıfımı gectimmmm çokşükürrr sorular yayınlanmış yaptıgım cevapları almıştım bi dersten sadece bğte kalmışım artık oglusumla girer gelirizzz onada napimm buna sükürrrrrrrr he heytttttttt :21: :64: :66: :92: :74: :1: :46: :46: :46:

slmmm şekerlerrr çokkk mutluyummmm sınıfımı gectimmmm çokşükürrr sorular yayınlanmış yaptıgım cevapları almıştım bi dersten sadece bğte kalmışım artık oglusumla girer gelirizzz onada napimm buna sükürrrrrrrr he heytttttttt :21: :64: :66: :92: :74: :1: :46: :46: :46:

Hayırlı olsun canım kaçıncı sınıfa geçtin bakalım

çok gecmiş olsun kuzummmm :5:

Mezuniyet günlerinide görürüz inşallah canım :52:

aslındaa oldu kuzumm harran üniv.de okudum ben iki yıl işletme :34:

şimdi devlet memurlugu için cabam 4.yıla tamamlamam lazım eşimle öle karar aldık bakalım calışmak istiyorum inşş hakkımızda hayırlısı olsun yinede :29: :16:

Geçmiş olsun canım başka bir doktora daha danışsan acaba minicik bebeğe antibiyotik kullanılırmı bilemiyorum
saolasın canım .evet bizde öyle düşünüyoruz çocuğu olanlar bile kullanma dediler bakalım başka doktorada çıkaracağız inşallah kısa zamanda atlatırız

meloşcum tebrik ederim tatlımm ohh çok şükür geçmişsin:51:

aslındaa oldu kuzumm harran üniv.de okudum ben iki yıl işletme :34:

şimdi devlet memurlugu için cabam 4.yıla tamamlamam lazım eşimle öle karar aldık bakalım calışmak istiyorum inşş hakkımızda hayırlısı olsun yinede :29: :16:

İnşallah canım benimde bugün mutlu günüm pzt. işe başlıyorum kısmetse bugün geldi haberi çok sevindim :52::52:

günaydın hanımlarrrrrrrrr
coponum emsalsiz uzun zamandır yoklar :26:
coponumun babası inş eski sağlığına kavuşmuştur...
emsalsizde umarım iyidir bebeği de :emir_bebek:
canım seda babasını kaybettı mekanı cennet olsun rabbım sabır versın
gecmıs olsun canım farklı bı doktora daha goster ama doktorlar ılac verırken fayda zarar ılıskısını goz onunde tutarak yazarlar faydasını zararından cok gordulerse vermıstır yıne de baska doktora gostermekte fayda var
oooooo cok sevındım melosum hadı gozun aydın sımdı sıra pasada bebısın 5temmuzda dogmasını ıstıyosun ya normalde ayın kacında dogacaksa o zamana kadar bekle anne karnında 1gun bıle cok onemlı
bende varım slmmmmmmm:64::64::64:

hosgeldın canım
ayseeeeeeeeeennnnnnnnn tesısat bızde olunca uyanmakta sart oluyo pıpet takmayı bıle dusundum uyku belasına:60:

Back
X