hoşbulummmm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyo evlilik hayatı zor mu bi polis eşi olmak![]()
Anlaşılan sen yeni polis eşi olucaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulummmm nasılsınız hanımlar nasıl gidiyo evlilik hayatı zor mu bi polis eşi olmak![]()
iii aksamlar kızlarr biz geldikk kuzumlaaa
ama eşimi göreve yolladım şimdiio yüzden bozugummm herseye gitti tam uyulucak zaman o sabaha kadar uyumıcak rabbim eşlerimizin yar ve yardımcısı olsun her zaman inşş güc kuvvet versin![]()
![]()
![]()
çok tesekkürler fıstıgım benimm haketttim ama quzum çok çalıştımmmeloşcum tebrik ederim tatlımm ohh çok şükür geçmişsin![]()
slm canım hoşgeldinnnbende varım slmmmmmmm![]()
hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim ne üzerine bi iş bu umarım fazla yorulmazsınİnşallah canım benimde bugün mutlu günüm pzt. işe başlıyorum kısmetse bugün geldi haberi çok sevindim![]()
canım seda babasını kaybettı mekanı cennet olsun rabbım sabır versın
gecmıs olsun canım farklı bı doktora daha goster ama doktorlar ılac verırken fayda zarar ılıskısını goz onunde tutarak yazarlar faydasını zararından cok gordulerse vermıstır yıne de baska doktora gostermekte fayda var
oooooo cok sevındım melosum hadı gozun aydın sımdı sıra pasada bebısın 5temmuzda dogmasını ıstıyosun ya normalde ayın kacında dogacaksa o zamana kadar bekle anne karnında 1gun bıle cok onemlı
hosgeldın canım
ayseeeeeeeeeennnnnnnnn tesısat bızde olunca uyanmakta sart oluyo pıpet takmayı bıle dusundum uyku belasına![]()
canım merhaba nasılsn?bende gönderdim eşimi yalnız kaldım yine(üff sabah zor oluyo valla o uyumuyo bende burda uyumuyorm allah onların da bizimde yardımcımız olsun...
slm canım benim beyadır görüşemiyoduk senle naber nasılsın ayy sendemi kusumm aynen valla yaa hem gurbetteyiz hemde böle yalnız kalıyoz çok zorr geliyo hele hamile olunca gözlerim hep dolu dolu geziyomm amin canım benim aminnn![]()
çok tesekkürler fıstıgım benimm haketttim ama quzum çok çalıştımm![]()
darısı da mehmete olsun inşş
kadir de okuyomu yaa onu sormayı unuttum sana :26:
slm canım hoşgeldinnn
hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim ne üzerine bi iş bu umarım fazla yorulmazsın![]()
banka canım ee hep zor banka işi yoğun olurda inşallah çokda yormaz beni
evet kuzu yaa çok zor oluyo geceleri yalnız olmak .. benim eşim bi kaç gün böle calışcakmış yoksa normalde 12 24iyiyim canım 2haftadır yoktum izmirdeydim ordan dönünce buraya alışmak bayağa zor oluyo işte bi de yalnız geceleri hiç çekilmiyor tekrardan alışma sürecindeyim artık...
çok tesekkürler fıstıgım benimm haketttim ama quzum çok çalıştımm![]()
darısı da mehmete olsun inşş
kadir de okuyomu yaa onu sormayı unuttum sana :26:
slm canım hoşgeldinnn
hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim ne üzerine bi iş bu umarım fazla yorulmazsın![]()
banka canım ee hep zor banka işi yoğun olurda inşallah çokda yormaz beni
Bende yalnızım ama benim kociş 1 gibi gelicek kuzular başbaşa kaldık![]()
iii ne güzel canım az kalmış eşinin gelmesine bidenembanka cok güzel bir ortam yaa bende evlenmeden calıştım cıktım ama özel de tabe şimdi ziraat bankasına alımlar oluyo cabucak su diplomayı alayımda elime bende devlet bankası için ugrasıcam bacım bilmiyorum yoruyo ama dedim ya ortam güzel gişe personeli olarak calıştım en azından tecribem var artık eşim de dio özel olmaz olursa devlet bakalım hakkımızda hayırlsı olsun hepimizin inşşş
![]()
evet kuzu yaa çok zor oluyo geceleri yalnız olmak .. benim eşim bi kaç gün böle calışcakmış yoksa normalde 12 24
iii ne güzel canım az kalmış eşinin gelmesine bidenembanka cok güzel bir ortam yaa bende evlenmeden calıştım cıktım ama özel de tabe şimdi ziraat bankasına alımlar oluyo cabucak su diplomayı alayımda elime bende devlet bankası için ugrasıcam bacım bilmiyorum yoruyo ama dedim ya ortam güzel gişe personeli olarak calıştım en azından tecribem var artık eşim de dio özel olmaz olursa devlet bakalım hakkımızda hayırlsı olsun hepimizin inşşş
![]()
Meslektaşımsın yanibende 7 ay önce yine çalışıyordum ayrılmıştım şimdi geri girdim hemde daha iyi şartlarda ve daha iyi pozisyonda daha iyi oldu yanii canım inşallah bitirince girersin ziraat,vakıf, halk bunlara girebilirsin canım rahatta edersin
evet kuzu yaa çok zor oluyo geceleri yalnız olmak .. benim eşim bi kaç gün böle calışcakmış yoksa normalde 12 24
Meslektaşımsın yanibende 7 ay önce yine çalışıyordum ayrılmıştım şimdi geri girdim hemde daha iyi şartlarda ve daha iyi pozisyonda daha iyi oldu yanii canım inşallah bitirince girersin ziraat,vakıf, halk bunlara girebilirsin canım rahatta edersin
inşş canım benimm inanki benimde tek istegim bu![]()
![]()
yeni evet ama 5 yıldır nişanlımı tanıyorum 3 yıldır görevde az çok nasıl ve ne şartlar altında çalıştığını biliyorum evde tek kalmak zor olmaz benim için annem senelerce nöbetli çalıştı tek sorunumuz annemden ayrı bi şehirde olmak zorunda kalmak yoksa hazırlıklıyım rabbime emanet cümlesi
muhabbet olsun diye demiştim ben ama![]()
inşş canım benimm inanki benimde tek istegim bu![]()
![]()
hoşbuldum canım maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini eşinle beraber![]()
günadınnnn sekerlerrr![]()
amin canım aminnn darısıda sana olsun inşşşhoşbuldum canım maşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini eşinle beraber![]()
![]()
![]()
![]()
teyzeleri oğlumun ilk dişi çıktı sağ üst köpek dişi ne kadar enteresan bi çoçuk![]()
oo gözün aydınnn canımm kutlayalım bunu bacinekkkk![]()
![]()
![]()