• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba iyi hafta sonları.................:3::16::9::70:
merhabalarrr canım nasılsın sanada i hafta sonları:54:

merhaba hanımlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle :71::71::54:

saolasın canım ama vallaha benim hiiiç ii geçmiyoo çünkü kocişim sürekli çalışıyo yarın izini vardı arkadaşlarla anlaştık pikniğe gidecektik ama herzamanki gibi izni yok benimkinin bıktım artık yaaa herşeyden

günaydın kızlar iyi haftasonları nasılsınız?
ben hiç iyi değilim dün lekelenmem oldu kızdım bende eve gittim halı yıkadım yoruldum tabi...
bi de 2 aydır kocamla izinlerimiz denk gelmiyodu bu pazar evde olacaktı.dün geldi yine izinler kapalıymış dedi deli oldum ya...3+1 çalışıyo normalde bazen günleri değişiyo bende kızıyorum sen değiştiriyosun diye...
sanırım haftaiçi günlere denk getiriyo izinlerini bende salak gibi bekliyorum da bu haftasonu beraberiz diye çok zoruma gitti ya..:5:

bide gece bi korku yaşadım ki saat 3 wc ye kalktım bi de ne göreyim sokak kapımız açık :52::52::52:
koştum hemen küs olduğum kocamı uyandırdım kapıyı kapattı heryere baktı o yine uyudu ben sabahladım çok korktum :52::52::52:
kızıyoruz falan ama bak hemende kocamıza koşuyoruz dimi ben olsam korkudan sarılır uyurkum küslüğü falan unuıtup:23::22:sende benim gibi dertlisin canım yaa hafta içi sürekli çalışıyo 6da eve geliyo yemek falan derken 8oluyo saat 10dada yatıyo erken kalkıorum diye haftasonu 1gün izin var onuda vermiyorlar sinirden ölüyorum kocamı görmüyorum hiç yaa dün akşam diyo pişmansın dimi polis eşi olmakdan falan dedim pişmanlık değil ama çok yanlızım dedim:2::2:

iyilik canım sağol:38:..sen nasılsın....:86:
iyiyim canım sağolasın
slm tatlım benim iyiyiz çok şükür arada sancımız tutuyo kısa süreli allahtan yoksa dayanamıyom:5:
sormaa teyzesii cok zıpır olucak benim oglusum yaaa:nazar: :emir_bebek: :1:
sende iyisin inşş kuzucumm :29: :38: :38:
benide arkadaslar arıoo hadi carsıya sende cık gel biz bulusuyoz die ama hiç gözüm kesmiyo cok sıcakk :27: :60:

iyiyim canım ne olsun aynı ...
evet zıpır olacağa benziyor yaramaz:emir_bebek::nazar:
sancın varsa boşver çıkma hemde sıcakmış yalnız başına yolda ne olur ne olmaz ,eşin gelsin gezdirsin seni :3::87:

saol canım çok şükür bu gün daha iyiyim. Çalışıyorum şuan işteyim yarın izinliyim inş. kendime geldim sanırım yarın nere gitsem diye düşünmeye başladım :9:( iyleştikçe bebişi daha çok özlüyorum sanki kendi canımı unutunca onu kaybetmenin acısı arttı sanki dün akşam nası durup dururken ağladım... Ama geçiyo napalım... Rabbim büyük dert vermesin vardır bir hayır her şeyde)

ne güzel toparlanmana sevindim canım ...amin canım rabbim büyük dertler vermesin inşl dediğin gibi vardır bunda da bir hayır ...annemde ilk bebeğini kaybetmiş hemde doğumda 9 ay karnında taşıyorsun tam eline alacakken yavrunu kaybediyorsun hastanede ilgilenmemişler tatile mi denk gelmiş ne ölü doğmuş yavrucak annem anlatırdı da :85: ne acılar var işte rabbim yaşatmasın inşl kimseye ....

ben hiç iyi değilim dün lekelenmem oldu kızdım bende eve gittim halı yıkadım yoruldum tabi...
bi de 2 aydır kocamla izinlerimiz denk gelmiyodu bu pazar evde olacaktı.dün geldi yine izinler kapalıymış dedi deli oldum ya...3+1 çalışıyo normalde bazen günleri değişiyo bende kızıyorum sen değiştiriyosun diye...
sanırım haftaiçi günlere denk getiriyo izinlerini bende salak gibi bekliyorum da bu haftasonu beraberiz diye çok zoruma gitti ya..:5:

bide gece bi korku yaşadım ki saat 3 wc ye kalktım bi de ne göreyim sokak kapımız açık :52::52::52:
koştum hemen küs olduğum kocamı uyandırdım kapıyı kapattı heryere baktı o yine uyudu ben sabahladım çok korktum :52::52::52:

emsalsiz mrb cnm kürtaja gerek kalmamasına çok sevindim...
yukarıya da yazdım da izinlerinizi sizler ayarlıyabiliyomusunuz? yoksa kocamı gebertcem ya uyuz oldum..
yorumunu gördüm bir şeyler yazıyordum izinle ilgili ama müd. gelince yazamamıştım. Eşine kızma sakın öyle izin ver diyince izinimiz olmuyor zaten seçimden dolayı izinler kapandı şarkların açıklanması ertelendi ne olsa polisi vuruyor bu ülkede... Eşinde istemez mi aynı güne izninizi getirmeyi boş yere hiç huzursuz olmayın zaten iş güç insanın sağlık problemleri yeterince yıpratıyor...
emsalsiz kürtaj olmana gerek kalmamasına bende sevindim canım..çok geçmişolsun..:70:

saolun canlarımm :16: ne yalan söyleyeyim dün dr. giderken nerdeyse kalbim duracaktı korkudan ama şükür bunuda atlattım:9:

sağol canım sanada iyi hafta sonları ....
sinirliyiz galiba biraz rahat ol canım herşey olacağına varır ....
bebişin için belki daha zamanı vardır, bunda da vardır bir hayır...
polis eşi olmak böyle birşey heralde sürekli yalnızsın napsınlar onlarda emir kulu gece gündüz tatil bayram demeden çalışıyorlar rabbim onlara güç kuvvet versin inşl...
sokak kapısı mı açık alla alla :44: bizimde bir ara balkon kapısı açık kalmış sabaha kadar birde bizim ev 1.kat,Allahtan sen gece fark etmişsin insan şok olmuştur ya:53:

ne güzel toparlanmana sevindim canım ...amin canım rabbim büyük dertler vermesin inşl dediğin gibi vardır bunda da bir hayır ...annemde ilk bebeğini kaybetmiş hemde doğumda 9 ay karnında taşıyorsun tam eline alacakken yavrunu kaybediyorsun hastanede ilgilenmemişler tatile mi denk gelmiş ne ölü doğmuş yavrucak annem anlatırdı da :85: ne acılar var işte rabbim yaşatmasın inşl kimseye ....

ayy ne kötü yaa bu olaydan sonraannem bana üzülüyor yavrum kimbilir neler çektin nasıl canın acıdı diye birde gurbetteyim gözden uzak.. dün biraz telde dertleştik babam askere gitmeden evlenmiş annem iki aylık hamileyken gitmiş annem gece yarısı düşük yapmış kaynana evinde utangaçlığımdan yataktan bile kalmadım diyo babannemle aynı odada yatmışlar acıdan yorganları ısırmış sdabahta hiç bişey olmamış gibi bir evin işini yapmış ilk defa anlattı içim parçalandı. Dedim anne sen neler çekmişsin benimkide dertmi bunun yanında çok şükür...

pıt pıtlı poşetlerden bir ara alayım canım onlara sarayım kırılacak ne varsa. vakumlu poşetleri tvde görmüştüm hatta yorgan bile konuyormuş ama nerden bulabilirim bilmiyorum...

Canım sen hangi şehirdeydin taşındığında biz daha nakliye şirketi araştırmadık İst. hangi şirket iyi bilmiyorum.

Canım bende ist. geldim buraya dur bizim firmamızın adını öğrenim kocişten hatırlamıyorum hiç ama emniyete falan asmışlardı ilanını ordan bulmuştuk bizde iki aile taşındı bizim eşyalar ama memnun kaldım öyle büyük kırılmalar falan yoktu bir iki tane yatak odası takımında çizik vardı onuda mobilya rötuş kalemiyle boyadım geçti. Vakumlu poşetleri ben koçtaştan almıştım eğer ist.daysan koçtaşa yada benzeri mağazalara bakabilirsin canım

Canım bende ist. geldim buraya dur bizim firmamızın adını öğrenim kocişten hatırlamıyorum hiç ama emniyete falan asmışlardı ilanını ordan bulmuştuk bizde iki aile taşındı bizim eşyalar ama memnun kaldım öyle büyük kırılmalar falan yoktu bir iki tane yatak odası takımında çizik vardı onuda mobilya rötuş kalemiyle boyadım geçti. Vakumlu poşetleri ben koçtaştan almıştım eğer ist.daysan koçtaşa yada benzeri mağazalara bakabilirsin canım

yarın evdeyim koçtaş yakın sayılır gidip bakayım pratik olur vakumlu poşetler...Taşıma şirketinin ismini bekliyorum canım..

Bu arada herkesede iyi haftasonları :kkk::kkk:

saol canım sanada ne var ne yok napıyosun...

cnm kapımız tam olarak kapanmıyo lojman şartları işte sürgüsünü takmamız gerekiyo sağolsun kocamda unutmuş.gece kapı açılmış artık kaçta açıldıysa 11 de uyuduk 3 te açıktı kapı..

edam gelicem cnm bi yandan iş yapıyom bi yandan kk dayım işte napim

hımmmmm neyse hadi allah korusun.:70:..ortam kötü.......:47:.....allah can sağlığı versin........

yarın evdeyim koçtaş yakın sayılır gidip bakayım pratik olur vakumlu poşetler...Taşıma şirketinin ismini bekliyorum canım..

saol canım sanada ne var ne yok napıyosun...

Ne tarafta oturuyosun canım bizim firmanın yeri küçükçekmece tarafındaydı baya bi zorlanmıştık bulurken fiyatını hem diğer firmalara göre uygundu hemde polislere indirim yapıyordu
Ben evdeyim pc başında vakit geçiriyorum akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum :52::52:

Ne tarafta oturuyosun canım bizim firmanın yeri küçükçekmece tarafındaydı baya bi zorlanmıştık bulurken fiyatını hem diğer firmalara göre uygundu hemde polislere indirim yapıyordu
Ben evdeyim pc başında vakit geçiriyorum akşama ne yemek yapsam diye düşünüyorum :52::52:

Bahçelievlerdeyim canım bakalım artık inş rasgelir güzel bir firma buluruz. şuan hangi şehirseydin?

kızıyoruz falan ama bak hemende kocamıza koşuyoruz dimi ben olsam korkudan sarılır uyurkum küslüğü falan unuıtup:23::22:sende benim gibi dertlisin canım yaa hafta içi sürekli çalışıyo 6da eve geliyo yemek falan derken 8oluyo saat 10dada yatıyo erken kalkıorum diye haftasonu 1gün izin var onuda vermiyorlar sinirden ölüyorum kocamı görmüyorum hiç yaa dün akşam diyo pişmansın dimi polis eşi olmakdan falan dedim pişmanlık değil ama çok yanlızım dedim:2::2:

off çok zor ya ben kendi memleketimdeyim böyle zoruma gidiyo gurbette olsam deliririm heralde...

yorumunu gördüm bir şeyler yazıyordum izinle ilgili ama müd. Gelince yazamamıştım. Eşine kızma sakın öyle izin ver diyince izinimiz olmuyor zaten seçimden dolayı izinler kapandı şarkların açıklanması ertelendi ne olsa polisi vuruyor bu ülkede... Eşinde istemez mi aynı güne izninizi getirmeyi boş yere hiç huzursuz olmayın zaten iş güç insanın sağlık problemleri yeterince yıpratıyor...

ahh cnm ne biliyim ya bi kaç defa böyle denk gelince heralde haftaiçine denk getiriyo diye düşünmeden edemedim...

saolun canlarımm :16: Ne yalan söyleyeyim dün dr. Giderken nerdeyse kalbim duracaktı korkudan ama şükür bunuda atlattım:9:

çok şükür cnm...

sağol canım sanada iyi hafta sonları ....
Sinirliyiz galiba biraz rahat ol canım herşey olacağına varır ....
Bebişin için belki daha zamanı vardır, bunda da vardır bir hayır...
Polis eşi olmak böyle birşey heralde sürekli yalnızsın napsınlar onlarda emir kulu gece gündüz tatil bayram demeden çalışıyorlar rabbim onlara güç kuvvet versin inşl...
Sokak kapısı mı açık alla alla :44: Bizimde bir ara balkon kapısı açık kalmış sabaha kadar birde bizim ev 1.kat,allahtan sen gece fark etmişsin insan şok olmuştur ya:53:

evet cnm çok sinirlendim gece ağlaya ağlaya uyumuşum..benim evde 1. Kat kapıyı açık göründe korkudan kalbim çıkacaktı yerinden...

hımmmmm neyse hadi allah korusun.:70:..ortam kötü.......:47:.....allah can sağlığı versin........

evet cnm ya bi de bahçeden sesler falan duydum birileri dolanıyodu belki girdi geri çıktı bilmiyorum :52::52: Ama çok korktummmmm

Herkese iyi haftasonları kızlar ben işlerimi bitireyimde çıkıp gideyim daraldım
hoşçakalın..
Hepinize tşkler iyi ki varsınız..

merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin

Cevap vermesi en sinir soru :52: Karstayım :50::50: AA bak bende b.evlerde oturuyordum ah ahhh :52::52:

Allah can sağlığı versinde güzelim karsta ol inş. çabucak biter şarkınız istediğiniz şehre gidersiniz bakalım bize neresi gelecek...Desene biraz daha beklesen komşu olcaktık seninle :70:

merhaba arkadaşalar nasılsınız umarım herkes iyidir çok kötü günler geçiriyorum allahım kimsenin başına vermesin

saol gülüm çok şükür bende kötü günler geçirdim inş. geride kaldı. Hayrola sana noldu tatlım üzüldüm şimdi :50:

Allah can sağlığı versinde güzelim karsta ol inş. çabucak biter şarkınız istediğiniz şehre gidersiniz bakalım bize neresi gelecek...Desene biraz daha beklesen komşu olcaktık seninle :70:

saol gülüm çok şükür bende kötü günler geçirdim inş. geride kaldı. Hayrola sana noldu tatlım üzüldüm şimdi :50:

babamı kaybettim bugün 17 gün oldu

Back
X